Хубава българска традиция ли е абитуриентския бал....

• 57 603
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 645
Аз не се втрещих особено...докато не се обърна с лице към камерата. Чакам сега снимките от тазгодишните да видим хубавите абитуриенти  Peace, както и неизменните изцепки  Confused

# 646
Аз видях в ресторант до нас страхотно момче, с ретро кола, не ги разпознавам, май е Кадилак, той беше облечен като Джъстин Тимбърлейк, шапката...елека...много изпипан. Нямаше как да снимам, много ще се радвам да го видя тук сред добрите примери:)

# 647
Тази година имаше ли балове? Аз само два-три дни попадах на бибитки.

# 648
# 649
  • на брега на морето

Харвард е един от тях, което обяснява и моето присъствие там - от бедно семейство в "никому непозната България", на 100% стипендия. Учих каквото ми е на сърце, и сега работя точно това.

Браво Дидитка, само повод за гордост си ни. Laughing. Надявам се не се сърдиш,че споменах, че си завършила Харвард -това трябва да се знае и не трябва да скромничиш, тъй като отгоре на всичко си била на 100% стипендия, което както и да го погледнеш си е огромен успех. Още веднъж браво!

Леле, Дидитка, изпращам ти искрени възхищения и поздрави. На всичко отгоре си и мачкарка Laughing
Дано и моите момичета имат твоя стремеж и упоритост! Пожелай им успех, сега чакаме резултати от матурата на голямата.

# 650
# 651
Не мога да отворя линка, пък  #Cussing out
Коте, успех на товето момиче, сигурна съм, че се е справила блестящо  Peace
Дидитка   bouquet Браво на теб!

Аз се нагледах на умопомрачетелни тоалети от типа на цикламени чизми с лилава рокля Crazy
Явно чизмите са били на мода сред абитуриентките тази година, защото ги видях в най-различни варианти.

# 652
И аз се нагледах на някакви цигански цветове в розово и лилаво Sick Много ме кефи вече черната рокля на щерка ми.

# 653
ами малко е демоде според мен, понеже днескашните абитуренти отдавна са си изконсумирали абитуриенскат вечер. тоест на времето (да речем преди повече от 20 години)имаше много забрани за учениците като се започне от вечерния час, униформите в училише и т.н. та абитуренския служеше като въведение в живота. днес всичко това е малко излишно в предвид свободията във всяко едно отношение. а чак пък заем да теглиш е малко пресилено. да му мислят родителите. жалка работа.

# 654
  • гр. Шумен
Малиий! Ако това е представител на средностатистическия БГ абитуриент, випуск 2010, ужас!!! ooooh!
Не съм ги гледала, нямам време за сеири, но като слушам, че най-желания подарък били силиконови цици...
vici75, абсолютно си права, преди години тази вечер имаше някакъв смисъл като падане на оограниченията, но сега нещата не стоят баш тъй.

# 655
Мда тая година карахме 3 абитуриента, на мен ми се падна цивилизованата  Laughing Беше много премерена, скромно момиче - хареса ми, много, много свежа  Peace

Ама милото кара една силиконова, пластмасова  Crazy - на 19 с направени гърди и устни, по пътя му разправяла, че след 2-3 години мисли малко липосукция да си направи, ама сега първо операция на носа, че искала чип... а да кажеш, че има грозен нос, клюн...не!, определено не... и това всичко го плаща баща й, ама щом са навити кой да им се меси!

# 656
Докато схвана какво имаш предвид под "карахме", бая се потресох.

# 657
Докато схвана какво имаш предвид под "карахме", бая се потресох.

Правилно беше возихме, ама...куха ми работа  Embarassed

# 658

Туй да не си мислите, че става в някое село? Баш в центъра на София е.
А ромската музикална формация тази вечер посрещаше поредната порция ХабитЮренти...  ooooh!

# 659
  • София
Тази година много тихо минават баловете. За една седмица съм чула викове 1-12 , свирки на коли и крясъци само 2 пъти.
Иначе има си подобен оркестър, гастролират пред род. домове,  ритуални зали и подобни.
Преди 2 год. се бяха тропнали пред техникума на дъщерята. Посвириха, но много малко пари им дадоха и се омъглиха към друго у-ще.
Друго впечатление - пак преди 2 год. в Красива мама имаше поне 15 теми на абитурентките, пишеха денонощно, едвам ги изчитах. Постоянно се коментираше тоалет, грим, прическа. Сега и една май не напълниха.
Едва ли е от прословутата криза. Всеки за всичко се оправдава с нея. Мисля, че просто децата отдавна ходят навсякъде, бала за тях не е започване на нов живот.
От друга страна, вече няма войници. Та вместо новобранска - родителите правят абитурентска в ресторант.

Общи условия

Активация на акаунт