Хубава българска традиция ли е абитуриентския бал....

• 58 923
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 1 050
Мерси Анадриел, да ти се връща!  Grinning

Аз също винаги съм се чудила какво пък толкова - завършване на някаква гимназия, но в интерес на истината, пълнолетието е с къде по-важна символика от просто завършване на училище. Има нещо особено празникът да е именно тогава а не на абсолвентски. Аз между другото на нито един абсолвентски не ходих, за следването достатъчно противни ти стават всички физиономии на колеги, с които отношенията са "жестока конкуренция" и не повече. Нашите организираха седмична почивка в Доминикан. Shocked Не ми е ясно кой се е навил да почива с опротивяли вече лица.
Докато виж при децата в училище е съвсем различно. Те порастват заедно и особено е трогателно за тези които са заедно от 1-ви клас. Завършването на пълнолетие може би не е толкова важно в България, но за тук е много важно. Получена е така жадуваната свобода от опекунство. Laughing Сега вече когато искаме ще се прибираме и въобще ако искаме. Laughing И никой копче не може да ти каже.

# 1 051
Много стилна абитуриентка! Да ти е жава и здрава, Делюжън! Бижутата са страхотни, особено обеците.  Heart Eyes

Линковете, дадени от Алексчето, не ги отварям- появяват се само някакви по цици, но определено не са абитуриентки.
п.с. отворих ги  Shocked
п.с.2  ааа, клипът е супер гнусен  Sick
http://mnogozle.com/pictures25103_aburigenti_newest_page1.html     ooooh!

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 21:33 от caprice

Общи условия

Активация на акаунт