Хубава българска традиция ли е абитуриентския бал....

• 57 265
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 705
И къде са тези рокли за по 2К? Всички изглеждат евтино.
ИМЕННО.  Laughing Повечето като парцали от магазин за втора употреба.

# 706
Нещата са такива к'вито ги написах

Не баш. Роклите на кифлите са за по 2 К- не едно.  Laughing Като се възмутих в абитуриентската тема ме направиха на бъз и коприва. Децата били заслужили за каквато цена си пожелаят тоалет.  Joy ooooh!
Заслужили са ми оная работа, т'ва не е бал а дефилиране. После снимчици, фейсбуукче, всички трябва да видя на мама кифлата колко е секси, спомена да го духа. И бЕло, яко амфети по баловете, мн е вървежно, взимаш си един градм и го разбиваш на 10 с аспирин и лъжеш че е Кока... т'ва е традиция, Ал Пачино

# 707

[/quote]

Не баш. Роклите на кифлите са за по 2 К- не едно.  Laughing Като се възмутих в абитуриентската тема ме направиха на бъз и коприва. Децата били заслужили за каквато цена си пожелаят тоалет.  Joy ooooh!
[/quote]

с какво точно са ги заслужили. поне харвад да са завършили. мойта щерка ще е абитуриентка догодина, ще видим какво ни чака. тя си е избрала отсега една черна рокля на калвин клейн, оригинал е, ама е 130 евро. много е за рокля, но е носима и след бала, плюс това е на една четвърта от сумите, които чувам, че дават около мен. бижутата и са пак на калвин - още 100 евро, но и те си остават приложими след бала.  това ще са ни разходите, къщни купони не се предвиждат.

# 708

[/quote]

с какво точно са ги заслужили. поне харвад да са завършили. мойта щерка ще е абитуриентка догодина, ще видим какво ни чака. тя си е избрала отсега една черна рокля на калвин клейн, оригинал е, ама е 130 евро. много е за рокля, но е носима и след бала, плюс това е на една четвърта от сумите, които чувам, че дават около мен. бижутата и са пак на калвин - още 100 евро, но и те си остават приложими след бала.  това ще са ни разходите, къщни купони не се предвиждат.
[/quote]
И още 60 евро за кока, добави го в списъка

# 709
Northrom , ти кой набор си? Кому е нужно да разчита на бала, ако му се шмърка? Изкарваш ги по-черни , отколкото са.

# 710
Northrom , ти кой набор си? Кому е нужно да разчита на бала, ако му се шмърка? Изкарваш ги по-черни , отколкото са.
Аз съм малък но съм прав
Не винаги знам какво говоря/пиша, но знам че винаги съм прав
Живея в това поколение и всичко ми е ясно, родителските очи са сляпи за някой неща

# 711
Аз съм малък но съм прав
Живея в това поколение и всичко ми е ясно, родителските очи са сляпи за някой неща
Личи ти, че си малък, ама май не всичко ти е ясно.

Asioula , хубаво е, че момичето ти иска да избяга от клишето, ще чакаме догодина снимки:)

# 712

Такива суми не се котират, хич недей и споменава моля колко струва рокличката.  Laughing  
И нашата е за толкова. Къса черна. Обувките 100-тина долара и най-скъпото е удължаването на косата, но това тя си прави редовно и без бал.

Много отрано сте купили роклята май..

# 713
Аз съм малък но съм прав
Личи ти, че си малък, ама май не всичко ти е ясно.

Asioula , хубаво е, че момичето ти иска да избяга от клишето, ще чакаме догодина снимки:)
Да е мн съм неграмотен мамка му, и тая понктуация не я разбирам, шибам ги тия запетай където ми падне и говоря само небивалици

# 714
  • Насред хаоса
Такива суми не се котират, хич недей и споменава моля колко струва рокличката.  Laughing  
И нашата е за толкова. Къса черна. Обувките 100-тина долара и най-скъпото е удължаването на косата, но това тя си прави редовно и без бал.

Дааа. Друго си е да се изфраскаш с 5 бона за дизайнерска рокля, която повече няма да облечеш, защото е твърде официална. Миналата година така се изхвърлиха едни тук - рокля на някоя от нашите дизайнерки, точно коя - не помня, ама беше важно навсякъде да се каже на кого е роклята и колко струва. Отделно бижутата, обувките, чантата и прическата - трябваше да се знае каква марка са или кой ги е правил, и най-вече - колко струват.  Crazy

# 715
  • София
La Sombra  Joy
Това винаги го е имало и пак ще го има. Просто е пълно с хора, които по този начин парадират и аз не знам с какво. Като ви чета се замислям какво ли щеше да бъде, ако имах дъщеря  newsm78

# 716
  • до една звездичка
Не. Не я харесвам тази "традиция" и се надявам, до времето, в което дъщеря ми завърши училище, да е отминала и забравена!

# 717
инфантилна, благодаря, наистина много съм доволна, че въпреки всичко щерка ми остана доста далеч от чалга-културата.
Delusion , вярно, забравила съм обувките и фризьора в сметките  Laughing ами роклята е толкова класическа, че мисля, че и след 10 години ще е актуална, в същото време е младежка. иначе я взехме по време на намаленията тука, а тя отдавна си я беше харесала и тъй като имаше само нейния номер, просто нямаше как да не я вземем. а и съм доволна, че няма да ме сполетят една година вълнения по случай великото събитие - купон с напиване.

# 718

Дааа. Друго си е да се изфраскаш с 5 бона за дизайнерска рокля, която повече няма да облечеш, защото е твърде официална. Миналата година така се изхвърлиха едни тук - рокля на някоя от нашите дизайнерки, точно коя - не помня, ама беше важно навсякъде да се каже на кого е роклята и колко струва. Отделно бижутата, обувките, чантата и прическата - трябваше да се знае каква марка са или кой ги е правил, и най-вече - колко струват.  Crazy

Не знам за миналата година- тази година се афишираше Жени стил (тя страааашна дизайнерка тая Жени съдейки по цените  Laughing). Жалко че никой не посмя да покаже снимки с прословутата "дизайнерска" рокличка.

# 719
Не. Не я харесвам тази "традиция" и се надявам, до времето, в което дъщеря ми завърши училище, да е отминала и забравена!

Тя и майка ми така се е надявала едно време  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт