Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 49 875
  • 727
  •   1
Отговори
# 375

В прегръдките на Нургюл на Мурат му е трудно да се отпусне.....с Туба се разтапяше

# 376
# 377
# 378
# 379
# 380
# 381
# 382
# 383
  • BG

В прегръдките на Нургюл на Мурат му е трудно да се отпусне.....с Туба се разтапяше
че как да се отпусне , it's freezing Joy

# 384
# 385
  • София
Цитат
Сериалите "Аси" и 1001нощи са силна конкуренция,оттам и екипите,които ги правят.....а сега в ЛиН участва екипа на 1001 нощи и главния актьор от 'Аси"....естествено феновете на  1001 нощи искат да се постави акцент на екипа,защото са пристрастни,въпреки че осъзнават и виждат,че Мурат е страхотен актьор,видяли са го и в "Аси",но им е трудно да го признаят,явно са предубедени,та оттам идва целия проблем и това плюене по наш адрес....,но аз лично даже се забавлявам...осъзнавам ,че всичко това е плод на големия успех на Туба и Мурат и тяхната актуалност в момента.Първоначално мислех да отмина с мълчание лошите коментари,но после си рекох-какво лошо има да си изразя мнението,некя е ясна и нашата гледна точка....

ако е така- жалко. Екипът без Мурат и Мират без екипа неможе що се отнася до конкретния филм   Peace
а, подобни конкуренции не ги разбирам. За всеки влак си има пътници  Thinking

# 386
# 387
Аз забелязвам нещо неприятно. За сериала на Мурат, когато влезе някоя от нас, която го следи заради самия Мурат, тя не бива приета в темата. По-скоро я гледат като натрапница, щом разберат, че е от темата на "Аси". А ние самички си създаваме темата за новия сериал на Туба и приемаме всеки дори и нефен на "Аси". Защо така ни задушават фенки на въпросния режисьор или не знам точно как се пада (от "1001 нощи")... Това е свободно пространство... Добре, че поне тук на воля можем да си коментираме Мурат и новия му филм. Аз нямам намерение да се включвам в онази тема, като гледам как нападат някои от вас.
Ама хайде спирам за това. За разведряване - една от незабравимите мелодии от Аси:
http://www.youtube.com/watch?v=1EUXHWiNFNg&feature=related

Ами аз преди време ви бях отправила предложение да си коментираме и трите сериала тука и да си ги срвняваме.... да си клюкаме на воля....да ние приятно и весело......да ,да ....достатъчно напрежение има в цял свят.... напрежение между Мурат-Бурчин-Туба.......а тук се събираме за да испуснем парата с приятни закачки,клипчета,гивчета,страхотни снимчици,остроумни коментари.На мен специално ми е стршни приятно да сме заедно и да се срещаме по всяко време на денонощието като първи приятели и съмишленици,които коментират нещата от живота такъв...какъвто е.Ние не желаем на никого нищо лошо....напротив...само истинско щастие и истинска любов....от това по-хубаво няма.Благодаря  ,че ви има.

# 388

Мурат къде си ......

# 389
Много ми е кофти- изпуснах 2/3 от филма. Голямо засичане-направо рекорд! Ще го гледам по-късно в ю-туба.

Мале, каква хубава усмивка имаше нашия Мурат когато гледаше детето  на Ясемин! Поне това видях!

Общи условия

Активация на акаунт