Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 49 902
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
  • BG
Аз забелязвам нещо неприятно. За сериала на Мурат, когато влезе някоя от нас, която го следи заради самия Мурат, тя не бива приета в темата. По-скоро я гледат като натрапница, щом разберат, че е от темата на "Аси". А ние самички си създаваме темата за новия сериал на Туба и приемаме всеки дори и нефен на "Аси". Защо така ни задушават фенки на въпросния режисьор или не знам точно как се пада (от "1001 нощи")... Това е свободно пространство... Добре, че поне тук на воля можем да си коментираме Мурат и новия му филм. Аз нямам намерение да се включвам в онази тема, като гледам как нападат някои от вас.
Ама хайде спирам за това. За разведряване - една от незабравимите мелодии от Аси:
http://www.youtube.com/watch?v=1EUXHWiNFNg&feature=related
Тая стрина Ясемина е голям ужас,жалко за Мурат, старае се човека да играе възможно най-добре,но като имаш такава мумия насреща, как да се получат нещата.

# 346
Хайде да видим как е в тази тема. Ако някой не е съгласен с нещо веднага го освирквате. #2gunfire Тук в момента нали не се занимаваме с други къщи вече 2 стр. newsm78
Какво значи ваша и наша тема. Свикнате ,че тук не сте си у вас. Пространството е общо.
Естествено,че няма да искат да обсъждат МураТуба при положение,че харесват филма и там не играе Туба.
Все едно да влезнат в темата за новия й филм и да възхваляват новата партньорка на Мурат.
Защо не се забавляваме в темите ,а злобеем.
Злобата вкъщи,а тук не сме си у нас. Hug
Толерантност ,колежки!  bouquet

# 347
Там никой не е обсъждал МураТуба.....понякога се сравнява играта на Саваш с тази на Демир...няма нищо лошо в това,нито сме нападали темата,нито нищо,всичко беше нормално и спокойно до момента в който прочетох ,че пишем измислици тук и ровим в чаршафите и темподобни...всеки има свобода на избор,защо някой трябва да ни критикува....конфликта не беше започнат от наша страна,аз дори не се ядосвам,смея се ....
Ринка,нашите сценарии много дразнят.....ние се забавляваме,а хората злобеят
Joy

# 348
Момичета хич да не ви пука.Ние си обичаме Мурат и Туба  и кадето искаме там ще пишем за тях  пък нека да злобеят колкото си искот.

# 349
Момичета хич да не ви пука.Ние си обичаме Мурат и Туба  и кадето искаме там ще пишем за тях  пък нека да злобеят колкото си искот.

newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521

# 350
Хайде да видим как е в тази тема. Ако някой не е съгласен с нещо веднага го освирквате. #2gunfire Тук в момента нали не се занимаваме с други къщи вече 2 стр. newsm78
Какво значи ваша и наша тема. Свикнате ,че тук не сте си у вас. Пространството е общо.
Естествено,че няма да искат да обсъждат МураТуба при положение,че харесват филма и там не играе Туба.
Все едно да влезнат в темата за новия й филм и да възхваляват новата партньорка на Мурат.

От наша страна със сигурност няма злоба, в това съм сигурна. Просто на мен ми стана супер странно, че има такъв конфликт, случайно прочетох и се разрових. И какво да видя - всички момичета от тема "Аси" са нападани за почти всяко нещо, което кажат. Права си няма да е нормално да обсъждат там Туба, но и не видях да се обсъжда постоянно... Ние дори в Гьонюлчелен коментираме Нюргюл. Ти сама казваш - тук всеки е свободен, тогава какво е това отношение от тяхна страна... А има теми наши и ваши. Ние създаваме тези теми, поддържаме си ги със снимки, клипчета и коментари. Ако не го правим, няма да има и теми, значи те са си наши, заставам твърдо зад мнението си. Плюс това ти си част от тази тема по-дълго от мен и знаеш, че всеки е добре дошъл в нея. От наша страна злоба няма. Те са злите   bouquet

# 351

От наша страна със сигурност няма злоба, в това съм сигурна. Просто на мен ми стана супер странно, че има такъв конфликт, случайно прочетох и се разрових. И какво да видя - всички момичета от тема "Аси" са нападани за почти всяко нещо, което кажат. Права си няма да е нормално да обсъждат там Туба, но и не видях да се обсъжда постоянно... Ние дори в Гьонюлчелен коментираме Нюргюл. Ти сама казваш - тук всеки е свободен, тогава какво е това отношение от тяхна страна... А има теми наши и ваши. Ние създаваме тези теми, поддържаме си ги със снимки, клипчета и коментари. Ако не го правим, няма да има и теми, значи те са си наши, заставам твърдо зад мнението си. Плюс това ти си част от тази тема по-дълго от мен и знаеш, че всеки е добре дошъл в нея. От наша страна злоба няма. Те са злите   bouquet
Аси,напълно подкрепам мнението ти...кратко,точно и ясно!!!

# 352
  • BG
Ами този  пост трябва в тяхната тема да го пуснеш, защото аз днес отидох да кажа две - три думи за сериала и в частност за ония айсберг,ама те започнаха да говорят за Туба. И аз се чудя к'во става- влизам в темата за наказанието и там веднага почват да приказват за Туба. Явно и те са обсебени от нея, много е добро момичето ни Peace

# 353
Рина поставя снимки навсякъде,аз също и какво от това?
Темите са на всички,които искат да четат,пишат и поставят снимки.
Всеки от нас ходи и чете във всяка тема, но пише където му е интересно.
Има теми ,в които пишат по 5-6 колежки - темата не е интересна.
Те пишат едно и също вече 3-4 месеца.
това ли искаме и ние? да останем и да викаме : Да живее Туба!
Долу Бурчин! Така ще бъде известно време и ще се уморим една от друга и край на темата.
По -добре е да има много колежки с различно мнение и всяка по подобаващ начин да защитава своето,а
не с обиди. Аз не съм била засегната до сега в другата тема. Никога не съм крила ,че съм фен на МУРАТУБА и
не харесвам 1001нощи и Перла,даже съм писала ,че не съм ги гледала да край от скука.
Извинявам се за фермана, но в този наш живот #Cussing out,защо да не живеем в измисления си свят спокойно. Hug Hug Hug

# 354
  • BG
Ей я бе, стрина Ясемина, няма да се пУашите много Shocked

# 355
# 356

Здравейте, момичета!
Нашата разходка приключи и отиваме да гледаме филма на Мурат!
Радваме се, че толкова много ни обичате!

# 357
Ние Ви обичаме,ама има и много,които не Ви обичат......и много ви завиждат,но бъдете спокойни,ще ви защитаваме докрай...

# 358
Лелеее, сега погледнах какво сте изписали за други теми или други са писали за тази тема.
Момичета, не обръщайте внимание на дребнави неща и хора. Simple Smile
На който не му харесват някои теми да не ги посещава.
Аз бих писала във всяка тема, ако съм гледала филма и се радвам, че някои от вас също го правят.
Приятно ми е да се засичам с вас в други теми и благодаря, че сте отзивчиви и слагате снимки и пишете коментари.
За Ясеминката - симпатична ми е актрисата Нюргюл, но ролята, която изпълнява е на еманципирано и модерно момиче и някак си до чувствения Мурат ми стои странно.Може би сме предубедени, заради Туба.
Но с Туба НИКОЙ не може да се мери за сега и без да ми се сърдите, но и Мурат ми бледнее пред нея на моменти.
За Джансел пък да не говорим - гледах първата част на Gonulcelen и дано напред да се посъживи актьора Simple Smile
Поздрави и хайде да гледаме Муратчо тази вечер.

# 359
  • София
Цитат
Там никой не е обсъждал МураТуба.....понякога се сравнява играта на Саваш с тази на Демир...

аз писах там за Туба и по-точно чуденка дали новият филм на Туба ще бие по-рейтинг този на Мурат, но ме нахокаха  Confused
Всеки има право на избор не упреквам никой, много момичета там са фенки на Кудрет и екипа му, а не на Мурат, което е право на избор, аз лично немога да изкажа мнение, тъй като това ми е първият сериал на Кудрет, който гледам. Харесва ми, но си признавам, че го гледам предимно заради Мурат.
Важното е сериалът да се гледа: кой заради Мурат, кой заради Нургюл, кой казари Кудрет  Peace A, и не искам да споря, з-то влизам в темите, за да си прекарам приятно времето, а и никой не бива да се упреква, че харесва даден екип или актьор  Peace

Общи условия

Активация на акаунт