Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 49 868
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Колажчето е много показателно какво и кого искат да виждат феновете.
За мен "Аси" е и ще бъде винаги не филм, а една истинска любовна история, МАГИЯ.
Тази магия прескача границите на понятието филм.
Разбирам, че това са актьори и е нормално да участват в други филми и с други партньори, но те - Туба и Мурат винаги ще бъдат свързвани с този филм, както и винаги несъзнателно ще намирам кусури в другите им партньори.
Не че другите актьори или сериали са кофти, а просто винаги разбираш, че гледаш филм, САМО ФИЛМ.
В този смисъл е излишно да се сравнява "Аси" с други филми, защото "Аси" е повече от филм.

# 391
да се порадваме на едно ново клипче от 02.03.2010 годинаhttp://www.youtube.com/watch?v=r4KJ-EOVF1s

# 392
# 393
Момичета здравейте!!!
Преди малко се опитах да сравня погледите на Мурат към Нургюл и погледите на Мурат към Туба!!!
Взирах се Shocked, кривях се, получих главоболие, но в Любов и наказание не можах да открия онзи пламък в очите му, който е в Аси!!!
Аз ли не съм добре или наистина е така!! newsm78 Thinking

# 394
Момичета здравейте!!!
Преди малко се опитах да сравня погледите на Мурат към Нургюл и погледите на Мурат към Туба!!!
Взирах се Shocked, кривях се, получих главоболие, но в Любов и наказание не можах да открия онзи пламък в очите му, който е в Аси!!!
Така е , така е...

# 395
Момичета здравейте!!!

Много си си добре! Но как гледаше детенцето- сияеше!!!
Той и с Асия беше така. Явно много се вълнува, когато е до дете. Не играе, а реагира като себе си.

# 396
Предубедени сме и за това говорят рейтингите на филма. Naughty

# 397
Момичета здравейте!!!

Много си си добре! Но как гледаше детенцето- сияеше!!!
Той и с Асия беше така. Явно много се вълнува, когато е до дете. Не играе, а реагира като себе си.

А какво стана с бременността на Бурчи - има ли такава ?

# 398
  • София
Цитат
Предубедени сме и за това говорят рейтингите на филма.

сериалът си е много добър (никой не го е отрекъл), играта на Мурат е перфектна (както винаги), НО е просто игра, а пламъкът си остава скрит (или просто неможе да го пресъздаде в тази си роля).

# 399

Защо да сме предубедени? "Любов и наказание" си е много силен филм! - поне от показаното дотук. Напрежението се покачва със всяка серия. Мурат играе много добре. Завладява...... 

# 400

Защо да сме предубедени? "Любов и наказание" си е много силен филм! - поне от показаното дотук. Напрежението се покачва със всяка серия. Мурат играе много добре. Завладява...... 

Прочети 393 и ще разбереш

# 401
  • София

Прочети 393 и ще разбереш

къде ги гледате тези номерации на постовете, да видя и аз какво толкова е предубеденото.
Супер сериал със супер актьор в главната роля, който ИГРАЕ перфектно. Това, че в друг сериал е дал повече от себе си и се е вживял в ролята незначи, че ще играе слабо в други продукции. Играта си е игра, тя е въпрос на талант, другото е нещо, което или става или не и ако стане е в различни степени (говоря за стиковка м/у актьори в екранна двойка).

# 402
 Party Здравейте приятели на МураТуба! Дори и през микроскоп да гледам, не мога да уловя МАГИЯТА, която имаше в "Аси". Те - М и Т - са родени един за друг! В "1001 нощи" се получи хубав филм, защото актьорите се влюбиха, макар че не си подхождат визуално, поне според мен. А МураТуба са двама души в една душа ! И визуално - нежността на Туба така пасва на Мурат, че друга, например Нюргюл (Ясемин) стои грубо до него, някакси много едра му идва. Помните ли колко нежна беше заспалата в сеното Аси (при овцете вечерта), а Ясемин като си затвори клепачите виждам само тежък грим. ИЗЛЪЧВАНЕТО го няма!  ХАРИЗМАТА !!!!! Аз лично харесвам и Сарухан (от "Изгубени години"), но не си го представям до Туба - няма да си паснат. Затова финната Туба и изящният Мурат са истински и външно, а да не говорим за ЛЮБОВТА, КОЯТО ПРОНИКВАШЕ И ПРЕЗ ПОРИТЕ ИМ! Гледам и харесвам новия филм на Мурат, но в новия на Туба има повече емоция от нейното изпълнение. Мурат ми бледнее засега. И някак си не вярвам, че ще видим толкова обич в новия му филм. Може би съм субективна, но това е.... newsm78

# 403
И за това има лек - просто не гледайте филм,който не харесвате  Stop

# 404
Party Здравейте приятели на МураТуба! Дори и през микроскоп да гледам, не мога да уловя МАГИЯТА, която имаше в "Аси". Те - М и Т - са родени един за друг! В "1001 нощи" се получи хубав филм, защото актьорите се влюбиха, макар че не си подхождат визуално, поне според мен. А МураТуба са двама души в една душа ! И визуално - нежността на Туба така пасва на Мурат, че друга, например Нюргюл (Ясемин) стои грубо до него, някакси много едра му идва. Помните ли колко нежна беше заспалата в сеното Аси (при овцете вечерта), а Ясемин като си затвори клепачите виждам само тежък грим. ИЗЛЪЧВАНЕТО го няма!  ХАРИЗМАТА !!!!! Аз лично харесвам и Сарухан (от "Изгубени години"), но не си го представям до Туба - няма да си паснат. Затова финната Туба и изящният Мурат са истински и външно, а да не говорим за ЛЮБОВТА, КОЯТО ПРОНИКВАШЕ И ПРЕЗ ПОРИТЕ ИМ! Гледам и харесвам новия филм на Мурат, но в новия на Туба има повече емоция от нейното изпълнение. Мурат ми бледнее засега. И някак си не вярвам, че ще видим толкова обич в новия му филм. Може би съм субективна, но това е.... newsm78

Макар че изпуснах по-голяма част от днешната серия от гледаното до днес аз мисля, че Мурат дава всичко от себе си във филма. Правилно каза, че магия има тогава, когато филма излиза извън сценария и преминава в личните отношения на актьорите... Това не се случва често. Просто имахме късмет да се случи в Аси.... Кой беше казал, че Аси не е просто филм.....
Често сме коментирали, че втората част на Аси отстъпва по чувственост на първата и знаем какво е обяснението- пропукване на отношенията между актьорите. Не можем да очакваме във всеки филм да се влюбват в партньорката си.
В Аси това беше факт и затова филма е толкова специален. Както беше и в 1001 нощ.

Общи условия

Активация на акаунт