Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 466
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
missence, Пала и на мен ми става все по симпатичен.

# 331
  • София
missence, Пала и на мен ми става все по симпатичен.

да наред с Назан, а Чичек нещо взе да отива в другата крайност, дали пък любовта няма да я промени в негативен аспект  newsm78

# 332
Здравейте момичета.....приятно ми е да ви срещна.....приятно ми е да обсъждаме сериалите заедно и свободно да се изказваме,дори и да спорим приятелски....да имаме различни мнения , без притеснения ,че някой може да не го хареса и да си позволи простащината да ни изтрие мнението /каквото и да е то / защото не му допада или не отговаря на неговото мнение. Ние живеем в демократична страна и това е недопустимо.Дори в Турция,Иран,Ливан,Емирствата.... никой не си позволява такова безобразие. Ако на някой нещо не му хареса....изкажи се....сподели....или подмини.....но да изтриеш....това може да си го позволи само един фанатизиран ТАЛИБАН. Това не бива да се позволява и да продължава.....и за да съм по точна....това се отнася за  anna3com.....дано и просветне в главата.Аз харесвам и гледам с интерес всички артисти в сериалите макар,че някой ги гледам за първи път.....казвам им БРАВО !  ИСКРЕННИ БЛАГОДАРНОСТИ НА НЕВЕРОЯТНО ДОБРИТЕ И НЕУМОРНИ ПРЕВОДАЧИ !

ПОКЛОН......БЛАГОДАРЯ........ОБИЧАМ ВИ !!!

ДА ПАЗИМ И ЗАЩИТАВАМЕ........СВОБОДАТА........ПРАВАТА.......ДЕМОКРАЦИЯТА.......ДОСТОЙНСТВОТО......И НАЙ ВАЖНОТО ДА СЕ ОБИЧАМЕ !!!

# 333
  • София
Не съм съгласна за мудното действие.Ясемин беше бременна 2-3 серии.Роди и детето порасна.В "Незабравима" героинята е бременна
от 1-ви епизод,а още няма корем..........Това е само един пример

аааа, то в "Незабравима" действие има ли или е бездействие  newsm78 Без разбира се да обиждам феновете на сериала. Просто за мен е много протяжен филм, но важното е, че се гледа  Peace Фенове има за всеки сериал  Peace

# 334
Може ли някое от момичетата което разбира турски да го преведе.

'Aşk ve Ceza' yine zirvede

04.03.2010
atv'nin sevilen dizisi "Aşk ve Ceza" birinciliklerine yenisini ekledi. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı dizi 2 Mart Salı akşamı 9'uncu bölümüyle AB grubunda yüzde 13.10 izlenme oranı ve yüzde 30.78 izlenme payına; tüm kişilerde ise yüzde 11.76 izlenme oranı ve 25.92 izlenme payına ulaşarak, en çok seyredilen program oldu.

# 335
Имам чувството че днес цял ден тази тема беше като магнит за различни странни личности които влизаха само и единствено с идеята да ни полеят със злобното си остроумие newsm48 Разбира се черешката на самодейната програмата подготвена от феновете на един друг сериал и един друг форум бе пост #332 където бях обвинена че трия всеки пост който не ми допада. Да ви призная искрено се смях на това нелепо обвинение. Повярвай ми само ако имах тази възможност каква чистка щеше да падне  smile3508
Единствените които имат пълномощията да трият постовете са Модераторите на този форум. Да виждаш някъде такава титла до името ми  newsm78 Но защо ли не съм учудена...
И след като лудите се налудуват се надяваме да ни се предостави възможност да пишем по темата и да отдадем на сериала необходимото внимание което заслужава...

# 336
Добро утро на всички!

Виждам, че на някои емоцията им идва в повече. И ми се струва, че ако така върви, не само модераторите ще вземат мерки.
Честно да ви кажа, аз ако съм на мястото на преводачките няма и пръста да си мръдна за такива фенки.

Тук искам от името на четящите да се извиня на превеждащите, тъй като с подобно поведение ние обезличаваме труда им, обиждаме ги и принизяваме приноса им.

Горещо се надявам този мой пост да охлади страстите, за да може темата за навлезе в нормалното си русло.

Надявам се да ме подкрепите!

# 337
Може ли някое от момичетата което разбира турски да го преведе.

'Aşk ve Ceza' yine zirvede

04.03.2010
atv'nin sevilen dizisi "Aşk ve Ceza" birinciliklerine yenisini ekledi. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı dizi 2 Mart Salı akşamı 9'uncu bölümüyle AB grubunda yüzde 13.10 izlenme oranı ve yüzde 30.78 izlenme payına; tüm kişilerde ise yüzde 11.76 izlenme oranı ve 25.92 izlenme payına ulaşarak, en çok seyredilen program oldu.

'Aşk ve Ceza' отново на върха

Изнасят данни за рейтинга на "Любов и наказание". Според едната пипълметрична агенция - 30.78%, според другата- 25.92%.
Между другото девета серия има най-висок рейтинг от всички излъчвани досега.

# 338
Варна , Ани благодаря  bouquet
Маги напълно те подкрепям  bouquet

# 339
Ани, Варна, отново благодарности! Както винаги сте на поста си! smile3525  newsm51

Маги, и аз те подкрепям изцяло, въпреки, че вчера се оспамих малко, за което се извинявам. Не трябваше да слизам на по-долно ниво. Тук сме, за да споделяме за филма и героите в него, а не да бъдем плискани с кофа студена вода / който трябва ще разбере какво искам да кажа с това/! smile3525 newsm51

На всички преводачки, отново моите най-искрени благодарности за безценният им труд и желание да бъдат полезни на нас, напълно непознатите.Момичета, бъдете живи, здрави и много щастливи!  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 340
Добро утро на всички.

Magi подкрепям думитети. Чета с итерес всички мнения и предположения свързани с филма.
Чакам с нетърпение превода.
Благодаря за превода smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Уважавам трудът ви и възхищавам на всеодайноста ви.

# 341
Още вчера исках да пиша, но ми спря нета, кабелната ..... #Cussing out
Исках да отговоря на Vali N - миличка, нямаме нищо против всякакви снимки, стига те да не са сложени тенденциозно и с цел да се прави провокация! Ясно е, че това не е единствения филм, в който са играли успешно артистите и не е единствения успешен сериал на екипа като цяло. Ти, както и други фенове на Аси сте писали и друг път тук, и е удоволствие да ви чете човек, защото има какво да кажете. Има обаче 2 или 3 "дами", чиято единствена цел е да влязат и да се изхрачат, без извинение....няма да им споменавам имената, те си знаят! Разбираемо е, че всеки има различни вкусове и предпочитания, не можем всички да харесваме едно и също!  Разбрахме, че има и такива, на които не им харесва сериала, като естествено основната причинае, че не участва Туба в него.. Mr. Green Изгледах Аси, хареса ми, но не ми харесва МураТуба манията, идват ми в повече воплите , напъните да се разведе Мурат и дори това, че една съфорумка пожела смъртта на съпругата му! Не знам що за фенове на Мурат са тези, които пожелават да се провали новият му сериал, а новият на Туба да успее, само и само защото не са се взели двамата и на Мурат трябва да му се натрие носа!  ooooh! ooooh!Категорично съм против такива настроения да се пренасят в тази тема! Има други форуми, в които изливането на помия е основното забавление, нека на когото му харесва това, да си остане там!  Peace

Темата е за феновете на  Ask ve ceza,  който се чувства такъв да остане, да заровим томахавките, да си коментираме и да я направим едно приятно място за коментиране! За мен сериалът си е супер! Peace

# 342
Наистина крайно време беше да се спре с изцепките за анти - серия, за "лошата" игра на Ясемин, за това колко е слаб филма. Има си почитатели, рейтингът е висок, колкото и да плюете против сценаристите, играта на актьорите - това е преливане от пусто в празно. Никой няма да ви чуе! Станахте като в парламента - важното е нещо да се говори - ама какво, няма значение!
Подкрепям изцяло mimata67 и си мисля, че трябва да се наложат някакви норми на поведение. Ако обърнете внимание на форума на DMCA-removal-from-Google ще забележете, че такива коментари там не се допускат. Този който си позволи подобно отношение към преводачите и към останалите от форума, принудително си "взема" отпуска за поне месец. Следващ път просто няма...
Благодаря на всички, които ни радват с труда си! Всичко е на доброволни начала и никой не ни е задължен. Просто трябва да уважаваме хората, кошто в свободното си време се стараят да ни доставят удоволствие!

# 343
Аз ,честно немога да ви разбера!!! Казвате , трябва да се спре с нападките към едните или другите ,но въпреки това почти във всеки пост има коментари! Нали сме влезнали тук за удоволствие?!
Приятен ден на всички  фенки на филма!!!

# 344
  • София
ooo, хайде стига вече, че наистина се преминаха всякакви граници на толерантност и благоприличие и от двете страни.

Не си спомням някой да е пожелал да се провали сериала на Мурат, защото Туба не участвала, това меко казано е нелепо ooooh!, защото доколкото следя темите феновете на сериала им са повече почитателки на Мурат.  newsm78

Цитат
идват ми в повече воплите , напъните да се разведе Мурат и дори това, че една съфорумка пожела смъртта на съпругата му!

не съм видяла лично някъде подобен коментар, ако има аз също съм против, НО уважавам мнението на всеки. Един е краен почитател, друг - не е и така.

Цитат
"лошата" игра на Ясемин,

има и хора, на които тя допада, нормално е да има хора и на които не допада. Всеки да си говори каквото иска. Аз лично не упреквам никого, че дадена актьорска игра не му харесва. На мен примерно ми харесва играта на Лейля (това е първата й изява, която гледам).

Хайде да не си разваляме настроението с глупави конфликти. Всеки да гледа сериала заради когото иска и да харесва който иска  Peace

Общи условия

Активация на акаунт