Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 458
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Момичета ,аз гласувах ,че Саваш ще се досети че детето е негово и ще поиска обяснение ще се обоснова за това но искам да ви кажа че съм гледала само до 4 част.Мисля ,че от големия натиск който вече му се налага да има свой наследник може би това ще бъде неговото спасение и макар да му се струва твърде невероятно за него ще бъде добре дошло ,но как ще го представи на семейството си......... newsm78Можеби съм на грешно мнение и е възможно в останалата част от серията има други обрати.
Това е най-хубавия филм който следя с интерес и се развива динамична,страхотен подбор на актьори

# 346
missence , аз не си измислям, прочетох тези неща в други теми и форуми, и меко казано съм потресена, затова не ми се ще тук да се случи същото.. Peace Просто апелирам за толерантност и да не изпадаме в крайности! Peace
 Актрисата, играеща Лейля, участваше и в "1001 нощ". Много е добра наистина, много е симпатична!

# 347

Това е най-противния ми  герой от сериала! Ахмед Моран, който за пари е готов да погуби и физически и психически дъщеря си!

# 348
  • Sofia
Здравейте момичета.....приятно ми е да ви срещна.....приятно ми е да обсъждаме сериалите заедно и свободно да се изказваме,дори и да спорим приятелски....да имаме различни мнения , без притеснения ,че някой може да не го хареса и да си позволи простащината да ни изтрие мнението /каквото и да е то / защото не му допада или не отговаря на неговото мнение. Ние живеем в демократична страна и това е недопустимо.Дори в Турция,Иран,Ливан,Емирствата.... никой не си позволява такова безобразие. Ако на някой нещо не му хареса....изкажи се....сподели....или подмини.....но да изтриеш....това може да си го позволи само един фанатизиран ТАЛИБАН. Това не бива да се позволява и да продължава.....и за да съм по точна....това се отнася за  anna3com.....дано и просветне в главата.Аз харесвам и гледам с интерес всички артисти в сериалите макар,че някой ги гледам за първи път.....казвам им БРАВО !  ИСКРЕННИ БЛАГОДАРНОСТИ НА НЕВЕРОЯТНО ДОБРИТЕ И НЕУМОРНИ ПРЕВОДАЧИ !

ПОКЛОН......БЛАГОДАРЯ........ОБИЧАМ ВИ !!!

ДА ПАЗИМ И ЗАЩИТАВАМЕ........СВОБОДАТА........ПРАВАТА.......ДЕМОКРАЦИЯТА.......ДОСТОЙНСТВОТО...... И НАЙ ВАЖНОТО ДА СЕ ОБИЧАМЕ !!!

Венсеремос!
На бой!
Петиция!
...
А сегичка, се върнете лекичко назад към правилата на ТОЗИ форум и се запознайте с тях!
Приемете това, като официално предупреждение.
Ако агресивното творчество, обидите и квалификациите продължат, ще се наложи да разтоварим темата.

Фенове... срам!

# 349

Истински късмет има Ясемин с любяща майка, която е готова да помага  и да се жертва за детето си, да и дава съвети, и с която можеш да споделиш всичко!

Не така стоят нещата обаче за горката Чичек! Тя е може би най-наказаната за момента!

# 350
Филмът е страхотен.Гледам го, защото ме заинтригува. Неправя аналогии с други филми и не сравнявам играта на актьорите от други роли. Почти всички персонажи имат интересни истории следя развитието на връзките м/у   Саваш, Ясемин,Чичек, Назан, Надя, Джем , Шахнур изключително ми е любопитна.
Например сега си задавам въпроса : Ако Назан се влюби в Бора и Саваш разбере, след като му стана ясно как се опитва да постъпи с Ясемин , как ли ще реагира.
Това е един от многото въпроси които възникват .
 newsm78 newsm78 newsm78

# 351
  • планетата Земя и по точно до морето
Здравейте ! Гласувах с 2 опция :  Не. Няма да разбере, защото Ясемин ще го излъже.

Мисля, че  на Ясемин няма да и достигне смелост , да му сподели все още за дететето. Тя е много открита и искренна, но толкова разочарования ще я направят по-предпазлива.
А и надали е забравила думите на майка си, за манталитета на хората  от Ван ! Съвета на Лейля беше много мъдър - "първо разбери, дали те обича и после, му кажи за детето"
Много ми допада бързото действие на филма и още по-бързото развитие и обратите, които започват при повечето образи ( Назан, Пала.....дори Шахнур )
Не ми се мисли, какво ни чака когато дойде момента на катарзисите и проглеждането за пълното безмислие на архаичните и съсипващи традиции .
Ние сме щастливи да сме свидетели на тази болка само на филм, но можем да преосмислим много неща , като например дали можем да общуваме в условията на относителна свобода ! Относителна, защото пълната е достижение на всеки вътре в него и не зависи от външни обстоятелства !
Много се надявам " неземния хъс " за спор да напусне полето на тази тема и да оставим сблъсъците да се случват само във филма ! Те там са толкова много и толкова добре формулирани, че напрежението тепърва предстои да нараства !
И от мен огромно благодаря на преводачките, които отделят толкова много от свободното си време,  за можем ние да се наслаждаваме !
И те и филма заслужават интелигентни фенове !
Хубав и слънчев ден на всички !

# 352
muronka newsm51 newsm51 newsm51  благодаря за бързия превод  Hug
напълно разбирам разочарованието ти, и ти се възхищавам, че въпреки това ни радваш с преводи  Hug
само че тук повечето наистина харесваме филма и с голямо нетърпение чакаме преводите   bouquet, за да го обсъждаме,
въпреки инфантилната намеса на някои гастрольори
така че, чашата е наполовина пълна  thumbsup

както казах и преди, тук май сме се събрали все мазохистки  Laughing
някои гледаме филма, защото ни харесва, въпреки, че се очертава мноого тежък  Sad, с много мъка и наказание, и трудни любови - невъзможна, забранена, несподелена...
други го 'гледат' само за да плюят  Rolling Eyes, което също си е мазохизъм...
въпрос на вкус  Grinning, и на възпитание...

Tatti   yes всъщност, темата отдавна плаче за  newsm75 newsm79 newsm28, само да уточня, че тези изблици не са на 'фенове', ама нейсе...
темичката е нова и страда от 'детски болести'  Wink , като 'шарката', която си цитирал  Laughing да се надяваме, че ще ги надраснем  Praynig

за истинските фенове пускам отново линковете за класацията

http://www.siyasetdergisi.com.tr/Tr/Anket.aspx?AnketID=37  за филма
http://www.siyasetdergisi.com.tr/Tr/Anket.aspx?AnketID=33  за Мурат

може да се гласува веднъж на 24 часа

отивам да гледам  smile3542, още веднъж  newsm51  love001 за превода

# 353
# 354
Не мога да имам коментар за поредната серия,защото не съм я гледала с пълен превод.
Бих желала да взема отношение , за прекрасното приятелство между майка и дъщеря,провокирана от mimata67 и напълно споделяйки нейното мнение.
Наистина Ясемин има голям късмет с такава майка, защото с нея може без проблем да сподели и най съкровенните си тайни. И двете са си опора една на друга, нямайки други близки, майка й не е само помощник,но и единствения човек който може да и даде съвет ,който няма да е във вреда на Ясемин, всъщност  тя е благословена с такава майка, имайки впредвид как се "опари" с мъжете, а сега ставаме свидетели и на "приятелството" на Севги.

И за Назан ,поставиха въпрос.
Години наред млада жена е затворена в златна клетка,подтискана от деспотичната си майка, останала и без съпруг, отдала ежедневието си на едничка радост-синът й.
Но се появи Саваш,братчето ,който й даде НАДЕЖДА за промяна и видяла светлинка в тунела тя разцъфна.Вдигна глава и погледна смело майка си в очите ,промени визията си...
А визията й е мечта за всяка жена Heart Eyes
Красива елегантна,изискана финна дама устремена към нов живот.
За анкетата -втора опция-защото въпроса е фиксиран за поредната серия.
Ако беше отворен,изобщо как би научил Саваш - отговорът ми е - ще се досети
той е умен и достатъчно прозорлив да нареди сам пъзела.
Но според мен това едва ли ще се случи още в първите серии..

# 355
Здравейте! Това е материал от днешния в-к" Sabah". Снимката е поместена с  материала. Ако преводачките мислят, че има нещо интересно може да споделят накратко, защото и без това са достатъчно натоварени. Но винаги са отзивчиви newsm51

Hasretin yeni ilacı
Görüntülü bilgisayar iletişimi dizilerde hasretin yeni ilacı oldu. "Yaprak Dökümü" nde İtalya'da çalışmaya başlayan Sedef, gurbetin acısını dindirmek için annesi ve üvey babası ile bilgisayar üzerinden "görüntülü" konuşuyordu. "Aşk ve Ceza" da ise İstanbul'da çalışmak zorunda kalan Yasemin, minik oğlu Ömer'i görmek için yine görüntülü bilgisayar iletişimine başvurdu. Bu teknolojiyi yaymaya çalışan bilgisayar ve iletişim firmaları birleşip, trilyonlar dökse, bu kadar etkili bir reklam kampanyası gerçekleştiremezlerdi...

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 15:49 от rina-rina

# 356
Семейството изживява може би най-критичните моменти. Пред тях стои страшна дилема - възобновяване на търговията с наркотици или продължаване на вендетата между двата рода. Липсата на наследник, мнимите залитания на Чичек, а оттам и засегнатата чест са само претекста, извинението на Ахмед Моран, за да се опита грубо да извие ръцете на Саваш.

А Саваш има и други проблеми, за които още не подозира - любовта на Чичек, която е тайна само за него.
Тепърва има да се чудим какво ни чака. Но това само Сабанджъ и сценаристите знаят, а ние трябва да се въоръжим с търпение и здрави нерви. И да се уповаваме на нашите любезни преводачки, които действат много бързо и ни осигуряват експресни преводи още в деня на излъчването на епизода. Благодарности за всички, които правят това за нас.

# 357
# 358
 LaughingЗдравей те почитатели на сериала :Любов и наказание:  bouquetХаресва ми, гледам го с интерес, с още по- голям следя вашите коментари защото се покриват с моите!Благодаря на тези , които превеждат!Приятно гледане и не се ядосвайте !
Хора , различни!  bouquet  bouquet  bouquet

# 359
Здравейте! Това е материал от днешния в-к" Sabah". Снимката е поместена с  материала. Ако преводачките мислят, че има нещо интересно може да споделят накратко, защото и без това са достатъчно натоварени. Но винаги са отзивчиви newsm51

Hasretin yeni ilacı
Görüntülü bilgisayar iletişimi dizilerde hasretin yeni ilacı oldu. "Yaprak Dökümü" nde İtalya'da çalışmaya başlayan Sedef, gurbetin acısını dindirmek için annesi ve üvey babası ile bilgisayar üzerinden "görüntülü" konuşuyordu. "Aşk ve Ceza" da ise İstanbul'da çalışmak zorunda kalan Yasemin, minik oğlu Ömer'i görmek için yine görüntülü bilgisayar iletişimine başvurdu. Bu teknolojiyi yaymaya çalışan bilgisayar ve iletişim firmaları birleşip, trilyonlar dökse, bu kadar etkili bir reklam kampanyası gerçekleştiremezlerdi...

няма пряка връзка с филма,просто се говори как сериалите(посочени са ЛиН и Листопад)правят реклама на тази технология,че самите фирми даже и да хвърлят трилиони не могат да постигнат такъв успех
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт