Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 495
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Браво !!!!! Подкрепям написаното от теб, защото и аз мисля така.
Актьора е страхотен в ролите си. Приканвам всички негови  фенове повече да го подкрепят, а не да фантазират, което не е лошо, но само ако не вреди на никого. Самият МЙ в едно интервю е казал: "Не искам да играя в замислен сценарий за себе си - Господ вече е написал сценарий за всеки от нас, който сме длъжни за изиграем правдиво, доколкото можем". Е, не мислите ли, че е достатъчно умен за да избере сам как да живее живота си? Моля, нека не злоупотребяваме с личния му избор.

# 46
  • BG
какво пише на корицата на "Istanbul LIFE" ??? Asi NIN DEMIR I MURAT YILDIRIM ??? Има ли нещо за "Ask ve Ceza" в статията?
По всяка вероятност говорят за това колко е трудно да играеш с ледена статуя. Такова недоразумение като Норгюл в актьорското изкуство рядко се допуска. Жалко за Мурат, не случи на добър партньор, много скоро ЛиН ще почне да потъва,но споко,, има място за всички на кораба. Аданъм Wink

# 47
Докато мислиш злото на другите, никога няма да можеш да бъдеш щастлив!!!

Жалко!!!

# 48
какво пише на корицата на "Istanbul LIFE" ??? Asi NIN DEMIR I MURAT YILDIRIM ??? Има ли нещо за "Ask ve Ceza" в статията?
По всяка вероятност говорят за това колко е трудно да играеш с ледена статуя. Такова недоразумение като Норгюл в актьорското изкуство рядко се допуска. Жалко за Мурат, не случи на добър партньор, много скоро ЛиН ще почне да потъва,но споко,, има място за всички на кораба. Аданъм Wink

Нургюл е изключително популярна и ценена актриса, с многократно повече роли в киното, телевизията и театъра от Туба. Подкрепям всички, които не желаят измишльотините за Мурат и Туба да се пренасят в тази тема. И между другото в последното си интервю на въпроса как релаксира, Мурат казва : "Бягам на някое спокойно място, където мога да изключа телефоните. Имаме си такива места с БУРЧИН, но няма да ви кажа кои са". Сигурно и това го е казал под диктовката на семейството й.

# 49

Смятам, че си права! Peace

# 50
  • BG

Нургюл е изключитело популярна и ценена актриса, с многократно повече роли в киното, телевизията и театъра от Туба. Подкрепям всички, които не желаят измишльотините за Мурат и Туба да се пренасят в тази тема. И между другото в последното си интервю на въпроса как релаксира, Мурат казва : "Бягам на някое спокойо място, където мога да изключа телефоните. Имаме си такива места с БУРЧИН, но няма да ви кажа кои са". Сигурно и това го е казал под диктовката на семейството й.
[/quote]
че къде съм споменала Туба, темата е за ЛиН, затова писах за Н и М . Той може да си почива където и с когото иска, казвам само, че общото мнение , което се шири и в други форуми е , че Н не се справя  добре с ролята си, въпреки изброените от теб награди. щом темата е за ЛиН, не значи, че само хубави отзиви може да има за нея. Не става някак си да си тупна мнението за Н например в темата за Листопад.

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 12:56 от nezemna

# 51
Момичета, аз не съм гледала Аси, защото не ми хареса като го започнах. Защо в две теми вместо да се обсъждат сериали, се обсъждат някакви неща, които нямат място в тях? Предполагам, че има тема за Туба. Защо там не се изказват възхищенията от нея. Тук няма Туба и много хора може би не я харесват? Защо им се натрапва нещо неразбираемо? Може ли да ми обясните защото аз гледам сериала само защото ми харесва, не защото харесвам Мурат или Нюргюл или някой друг от актьорите.
Всеки актьор има своите големи фенове, но не си навираме своите в други теми. Peace
Цари някакво напрежение, някакви непрекъснати подмятания, които развалят удоволствието от влизането в темата и отказават много почитателки.

# 52
nezemnaНе смятам, че трябва да се говори "по всяка вероятност" или че "общото мнение в другите форуми" е еди какво си.Затова сме и в различни форуми. Място в нета, колкото искаш.Форуми дал Господ/и най-вече трудолюбивите пчелички/.Не ме дразнят иначе от мен мислещите, не правя и забележки или да натрапвам своето мнение, някъде където почти всички са на друго. За всеки си има кътчета.Намери и ти своето. А и смятам, че трябва да изразиш своето лично мнение, а не какво мислят другите.
Varna  
bouquet  bouquet   bouquet

# 53
Това не е арена за междузведни войни
Това е тема за филма Любов и наказание
Моля ,бъдете толерантни към нашия избор,
така както ние уважаваме вашия избор и
не пишем в темата ви за нашите пристрастия
Нека се уважаваме взаимно Hug

# 54
Момичета, готови ли сте за довечера??
Изчерпа ми се чакалото!!! #Crazy #Crazy

# 55
Да,ГОНИ, нищо че само картинки ще гледаме все е нещо hahaha
Сега ,след като гледах серията с пълният превод ,разбрах ,че идилията в отношенията между Джем и Надя се пропукват ooooh!
Тежко му на Саваш,ако и Надя се хвърли на врата му Mr. Green

Много ,много обрати се очертават #Crazy

# 56
лелееееее ,вие сте се взели  много на сериозно, все пак това е форум и всеки може да си пише каквото иска, а на който не му харесва да не го чете

# 57
Съгласна съм с Lilims, че това е тема за филма Любов и наказание. Не мога да разбере защо се коментират актьори, които ги няма във филма . Все пак сме се включили в темата, за да четем и коментираме филма. Моля ви уважавайте нашето мнение и избор

# 58
Съгласна съм с Lilims, че това е тема за филма Любов и наказание. Не мога да разбере защо се коментират актьори, които ги няма във филма . Все пак сме се включили в темата, за да четем и коментираме филма. Моля ви уважавайте нашето мнение и избор
въпреки това не мисля, че трябва да  се правят толкова злобни нападки /все пак това са филми/не сме на война

# 59
  • BG
Момичета, аз не съм гледала Аси, защото не ми хареса като го започнах. Защо в две теми вместо да се обсъждат сериали, се обсъждат някакви неща, които нямат място в тях? Предполагам, че има тема за Туба. Защо там не се изказват възхищенията от нея. Тук няма Туба и много хора може би не я харесват? Защо им се натрапва нещо неразбираемо? Може ли да ми обясните защото аз гледам сериала само защото ми харесва, не защото харесвам Мурат или Нюргюл или някой друг от актьорите.
Всеки актьор има своите големи фенове, но не си навираме своите в други теми. Peace
Цари някакво напрежение, някакви непрекъснати подмятания, които развалят удоволствието от влизането в темата и отказават много почитателки.
Аз не видях някъде да съм споменавала Туба, така че не разбрах какво общо има тя с Н, за която изказах мнение, но мисля, че съм уцелила вярната тема. Тая кака нали участва в ЛиН newsm78Не е лош филма, и Мурат се справя много добре, обаче Н е на път да провали труда на много хора- от трици козунак НЕ става newsm10

Общи условия

Активация на акаунт