Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 582
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Освен че е  на сестра и ,каза,че бебето е на 3,5 месеца . Майка и каза скоро ще стане на 4 мес.

Дано не продължава всеки път така с преговора от предишните серии.
Този път мисля ,че е така защото има размествания на сериалите.
След него другия сериал ще е повторение може би на предишната серия  и затова така са го направили .
Оставете я Бурчин на мира.

# 556
Е, в тубето вече си е екстра.Тия турци са страхотни бе, качват сякаш за секунди, егати са навътре с технологиите.
Айде, залюбиха се, то целувки, то прегръдки,че и лека нощ любов моя, ако съм разбрала правилно, почна се....

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 21:47 от nikoleta_11

# 557
  • София
този път предвидихме хода  Peace

Е то беше ясно, че няма от вратата да каже - Честито баща си, но аз се надявам все пак серията едва сега започна.
Само как нахлуха полицаите във фабриката за наркотици.

имах предвид, че го предвидихме с точност 99,99% и то още в събота  Wink (ето и разговорът ни с pavlinaio и предположението ни)  Wink
Цитат
Цитат pavlinaio
Той може да се досети и тогава тя незнам как може да отрече.
Цитат
Публикувано от: missence в Събота, 06 Март 2010, 21:01
--------------------------------------------------------------------------------
много лесно, както излъга Севги: не е нейно- на приятелка, на комшийка, ако щете на починалата й сестра и т.н. Не, че той ще се върже, НО на нея не й пречи да опита  newsm78

само че той ще разбере най-вероятно, че сестрата е починала и това ще породи съмнение у него  Wink

Цитат
то целувки, то прегръдки
очаквах по-страстни да са тези целувки, той толкова пъти й каза, че я обича, а и тя него  Peace

# 558
# 559
  • В тъмната гора.
Ясемин каза, че това дете е на сестра й и че тя и зет и са отишли в Измир ли.../не разбрах точно/ и са оставили детето при нея.
Той попита на колко е детето, майка и каза че е на 3,5 почти на 4 месеца.
А относно извинението на брега, каза, че е бил в ресторатна, но се е наложило да тръгне, за помогне на един човек, да спаси един човешки живот. Помоли я да му се довери. Каза и, че цялата вечер е мислил само за нея. Че иска да му прости.
Накрая пред вратата я нарече - любима.

# 560
  • София
хе, сега нещо става с Чичек, какво ли й каза?

# 561
Или аз съм тъпа ,или и тук ( за пореден път се правят на луди ) newsm78 newsm78 newsm78 Значи може да има информация за Саваш и фамилията му в интернет пространството ,но никъде да не пише за семейното му положение . newsm78 newsm78 newsm78
Няма значение ходжи или други представители на властта,кой ги е женил,но няма логика. А на Ясемин не й отива ролята да играе наивница и нищо незнаеща. Досега трябваше да е разбрала доста неща за Саваш . #Crazy #Crazy #Crazy
И как така никой незнае какви ги вършат двете фамилии ? Като че ли наркотиците могат да се пренасят необезпокоявано ... В такива организации винаги има пропуски и издънки Има доста нелогични неща... newsm78

# 562
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug На вас разчитам,пишете милички ,аз гледам Шампионска лига! Peace Heart Eyes Hug Hug

# 563
  • Гърция

Много ми хареса сцената между Ясемин и Саваш как се бяха прегърнали Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 22:42 от Bayraktarova

# 564
# 565
Чичек призна на Саваш,че се е обаждала на полицията
последния ден за кандидатстване за кредит в банката,а Пала умешлено взе един документ от папката ,за да не ги одобрят ,ех бе Пала ooooh! ooooh!

# 566
# 567
aleynam  Mishel  sevi_nil    bouquet  bouquet  bouquet Hug

и аз видях Пала, а тъкмо му се израдвах  Sad

оф, пак гитме  Heart Eyes

forbes    Peace виждаш това, което искаш да видиш  Wink и Ясемин, и ние  Grinning

а наркотици се пренасят всякак, уви  Sad

# 568
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе Саваш докато разбере за Йомер, да не му направят братче или сестричка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 569
  • Гърция
Абе Саваш докато разбере за Йомер, да не му направят братче или сестричка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Както е тръгнало. hahaha

Много ми харесва епизода днес - има от всичко.

Общи условия

Активация на акаунт