Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 601
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Гърция
Точно започна новата серия и пуснаха реклами. Днес прекалиха с повторението #2gunfire Сега ще свърши един час по - късно.

# 541
оооооф,направо се побъркаха с това резюме Banghead Banghead Banghead Banghead
вече наистина нямам търпение Crossing Arms

# 542
  • София
Милички, по-горе в постовете  казаха, че днес явно ще дават малко повече от припомняне на предната серия! Имайте търпение!

търпение, търпение, ама взе да се изчерпва 60мин резюме на серия 90мин  ooooh!
Охх, вижда му се май края  Praynig

поправка: реклами  ooooh! ooooh!

# 543
И моето е на мах, но проблема си е наш! Нищо не можем да променим! Hug Hug
Приятно гледане пожелавам на цялата компания  от балкона! И дано по-малко да забива нета! Hug

# 544
  • София
сигурно по повод РД на Бурчин Мурат не е записал 90мин за 10еп, а по-малко  Mr. Green

# 545
  • София
ето, познахме миналия вторник, че ще каже, че е на кака й  Party (или каза, че й е брат)  newsm78

# 546
Каза абла,значи кака,а той попита къде е майка му, но и на мен ми заби и нищо не разбрах, продължава да спира през 30 секунди и май ще остана да чакам докато се качи тук.На тези,които не забива приятно гледане.

# 547
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out чаках един час за да забие накрая на най-интересното  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 548
  • София
този път предвидихме хода  Peace

# 549
каза,че и е племенник,син на сестра и,която уж заминала за Измир

# 550
Айдеее,пак реклами.....

# 551
aleynam, мерси скъпа,поне разбрахме точно как е излъгала.
Чудя се на кой оператор трябва да съм абонат,за да имам турските тв на телевизор а не да разчитам на интернета.Ако знаете ме светнете.

# 552
  • Гърция
този път предвидихме хода  Peace

Е то беше ясно, че няма от вратата да каже - Честито баща си, но аз се надявам все пак серията едва сега започна.
Само как нахлуха полицаите във фабриката за наркотици.

# 553
сигурно по повод РД на Бурчин Мурат не е записал 90мин за 10еп, а по-малко  Mr. Green
Мишенце, май си права. Екипа на филма е направил подарък на Бурчин! Grinning

# 554

Общи условия

Активация на акаунт