Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 508
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
# 691
# 692
# 693
# 694
# 695
# 696
# 697
Е няма влизане в нитрото! Изобщо не зарежда страницата. Ако момичетата са превели серията нека пуснат и друг линк за да можем да я свалим. Благодаря, предварително!

# 698
Изгледах преведените части и толкова съм се вглабила и не съм разбрала, че 5 част е без превод.  В един момент усетих, че нещо не ми тече нормално мисълта, а това е защото не разбирам. Ще чакаме..................

# 699

Тук си дадоха обещание, което явно някой ще наруши. Но това е живота.

# 700
Няма е преведена серията още в нитрото. Доколкото разбрах, момичетата от турския форум, които превеждат от турски на английски, явно още не са я превели, за да могат и нашите да я преведат от англ. на български.Ще чакаме.

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 09:54 от Goni

# 701
  • София
Няма е преведена серията още в нитрото. Доколкото разбрах, момичетата от турския форум, които превеждат от турски на английски, явно още не са я превели, за да могат и нашите да я преведат от англ. на български.Ще чакаме.

да, точно така, преведени са 4 части до вчера и сега се чакат следващите, като доколкото знам са казали, че ще се забави превода.

# 702
Чакам търпеливо??? Hug Hug newsm78 newsm78 Hug Hug Но, много ми е интересно, какво си казаха Бора бей и Назан , и Саваш на Чичек в офиса на компанията???
А да не говоря за разговора на Саваш с Ясемин у дома й! Thinking Crossing Arms

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 12:38 от Goni

# 703
И за мен тези разговори са ми много итересни. Ако съм разбрала правилно в дома на Ясемин Саваш и задаваше въпроси / предполагам за майка й и детето/ И след  това я подкани тя да му задава въпро си свързани с него. На един от въпросите той се стресна. Какво ли го попита??? Аз си опитах да си преведа думата по слух , но не зная доли е вярна. /чист/ да не ви подвеждам.

Чакам с нетъпение превода. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 704
  • В тъмната гора.
Вчера четох анонса към 11 епизод в официалния сайт на сериала..та:

ББ Ясемин все още има проблеми с довeрието...Майката и бащата на Чичек притискат много Саваш..
Саваш и Ясемин са се оплели в лъжи. На Чичек и Ясемин пътищата им ще се пресекат !!!
Госпожа Назан започва връзка с Бора.... Wink

Общи условия

Активация на акаунт