Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 578
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
не съм гледала Аси, защото не ми хареса като го започнах. ... Тук няма Туба и много хора може би не я харесват?  Защо им се натрапва нещо неразбираемо?
a  де, и аз това питам  newsm78
а иначе, аз гледах 'Аси', хареса ми, и Мурат, и Туба  Peace, ама след непрекъснатото и разнасяне от тема в тема съм на път да я намразя  Confused, предполагам, нещо подобно се е случило и с Мурат, след толкова натрапване от щури(в добрия смисъл  Peace)  Crazy фенки  Mr. Green

Нургюл съм я гледала преди, страхотна е, в началото бях малко скептична към тази и роля  Rolling Eyes, но все повече ми харесва  smile3521 newsm10

с нетърпение чакам серията довечер  Hug и няма да допусна нещо или някой да ми развали удоволствието  Stop Naughty

Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 61
Извенете, а в коя дума "познахте"злобата Mr. Green
не е една за да я изброя.немисля ,че това че се споменават и други актьори в темата е тооооооооолкова фатално. Във всяка тема за който и да е било филм се споменават и други актьори  но досега не бях виждала толкова нападки!!!

# 62
Не аз не говоря за теб nezemna, а по принцип. Hug
Някой да ми обясни накратко, доколкото разбирам между Туба и Мурат е имало любовна връзка, която се е разпаднала по вина на Мурат и феновете не искат да го приемат така ли е? Който не следи тези неща наистина не разбира какво точно се случва в темите и защо има някави нападки и непрекъснато се развяват някави чаршафи рейтинги.

# 63
  • Гърция
Добър ден на всички  Hug
Момичета нека не си разваляме настроението и да се уважаваме. Темата е за Любов и наказание и всеки, който иска нека изрази мнение свързано със сериала, героите, актьорите, но нека не превръщаме темата в арена на ненужни спорове и да си разваляме удоволствието.  Всички са добре дошли в темата, но нека не се създават излишни спорове.
Довечера очакваме новия епизод с нетърпение, така че дайте да обсъждаме сериала   Peace

# 64
nezemna , това е твоето мнение, но не и моето!  Нургюл си е перфектна! Имах удоволствието да изгледам и друг филм с нейно участие и съм възхитена! Самият Мурат е подскочил до тавана от радост, че партньорка ще му бъде толкова известна и талантлива артистка!
Като не ти харесва филма, защо го гледаш?! ooooh!

# 65
  • BG
Добър ден на всички  Hug
Момичета нека не си разваляме настроението и да се уважаваме. Темата е за Любов и наказание и всеки, който иска нека изрази мнение свързано със сериала, героите, актьорите, но нека не превръщаме темата в арена на ненужни спорове и да си разваляме удоволствието.  Всички са добре дошли в темата, но нека не се създават излишни спорове.
Довечера очакваме новия епизод с нетърпение, така че дайте да обсъждаме сериала   Peace

И аз това казвам, благодаря за топлото посрещане, няма как да не поостана след тези мили думи:lol: Коя част от сериала искаш да обсъдим да мога да се включа и аз Peace

# 66
  • BG
Момичета, готови ли сте за довечера??
Изчерпа ми се чакалото!!! #Crazy #Crazy
Готови сме Peace

# 67
Превод онлайн ще има ли довечера?
Мисля си, че ще е най добре да чакам превода на целия еп и тогава да му се насладя.

# 68
  • Гърция
От два дни мисля каква анкета да сложим към темичката, но всички си мълчите. Дайте идея ще я добавим и ще я обсъдим. Ако не искате анкета на мен ще ми е интересно да обсъдим - Трябва ли Ясемин да каже веднага на Саваш за сина им или трябва да изчака и да го опознае?
Чакам вашите мнения  Peace

# 69
Някой да ми обясни накратко, доколкото разбирам между Туба и Мурат е имало любовна връзка, която се е разпаднала по вина на Мурат и феновете не искат да го приемат така ли е?

сакън, недей  Scream тука кратко нЕма  hahaha Joy
не дърпай  Imp за опашката, ако държиш толкова да се (дез)информираш, теми бол  Crazy Laughing лошо няма  Hug Peace

# 70
  • BG
От два дни мисля каква анкета да сложим към темичката, но всички си мълчите. Дайте идея ще я добавим и ще я обсъдим. Ако не искате анкета на мен ще ми е интересно да обсъдим - Трябва ли Ясемин да каже веднага на Саваш за сина им или трябва да изчака и да го опознае?
Чакам вашите мнения  Peace
Аз предлагам за анкетата  - Любов ли ще избере Саваш, или наказание?

# 71
  • Гърция
Хубаво предлагаш тема за анкета, но в случая Саваш нищо няма да избере сам. Любовта сама дойде при него, а наказанието маи ще е от доста страни. Като цяло не виждам как ще се измъкне от наркотиците, от традициите, от майка си, от тъста и много жени, които явно ще се борят сериозно за него. Не му е лесна задачата.

# 72
  • BG
Хубаво предлагаш тема за анкета, но в случая Саваш нищо няма да избере сам. Любовта сама дойде при него, а наказанието маи ще е от доста страни. Като цяло не виждам как ще се измъкне от наркотиците, от традициите, от майка си, от тъста и много жени, които явно ще се борят сериозно за него. Не му е лесна задачата.
Права си, от наркотиците измъкване няма, еле пък от тъста и роднини. Трудно ще му е на Саваш да се бори за любовта си.

# 73
  • Гърция
Ами от наркотиците се измъкна донякъде, но когато вътре в семейството работят против теб мисията става невъзможна особено щом собствената ти майка е в образа на Доня Корлеоне /някой в темата я нарече така - много точно попадение/. Аз си мисля, че в по - късен етап от сериала Шахнур може да ни изненада много приятно и да претърпи обрат.

П. С. Честно казано очаквах момичетата фенове на Мурат Йълдъръм да са доста активни в тази тема, но уви маи сте малко newsm78

# 74
какво ще гледаме довечер

http://

май Ясемин ще довери някои от тайните си на Севги  Thinking
ще сподели с нея разочарованието си..

изглежда смазана  Weary  

и си тръгва....едно от многото наказания за Саваш...

Общи условия

Активация на акаунт