Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 532
  • 735
  •   1
Отговори
# 255

Мурат много обича децата....за пореден път имаме възможност да го видим в ролята на баща....много му отива.

magityyy, нещо не ми е ясно за какво говориш. В кой друг епизод, освен бъдещия 10-ти, от сериала са показали обичта на Саваш/Мурат към децата, че казваш за пореден път. Изгледала съм всичко от "Любов и наказание", някои епизоди по повече от един път, и друго дете, освен това на Ясемин, не съм видяла. Да не би нещо да се е  загубило в превода? Нашите преводачки работят безупречно и едва ли са пропуснали толкова важен факт. Тук е момента да благодаря на всички момичета, които превеждат, в момента на излъчването и след това, и ни дават възможност да изживеем напълно удоволствието от поредния изключителен филм на Сабанджъ и останалите от неговия творчески колектив.
Момичета, живи да сте, поклон пред вашия безкористен труд. newsm51 smile3525 newsm10

От сега е ясно, че няма да има мудни и безинтересни епизоди, възлите вече започват да се завързват и става все по-трудно да се разгадае какво ни очаква. Типично за Кудрет Сабанджъ и неговите сценаристи.

# 256
hiacint, Мурат е учатвал и в други сериали,в които е играл ролята на баща,при това много успешно,но Вие не сте длъжни да сте запознати с творческата му кариера ...слава богу истинските му фенове са наясно за какво говоря.....и не е нужно да ровиш в епизодите на ЛиН-няма да откриеш други деца....

# 257
Горкия Мурат от толкова фенове ,вече в нито една класация не може да стане първи. Mr. Green

# 258
Благодара на тези, който се трудят за нас жадните за емоции сварзани с историите от филма.

newsm10 newsm10 newsm10

# 259
Милички, някоя ще си изкаже ли мнението за Назан? Аз, я харесвам и като визия/имам пред вид актрисата/ и като герой, който претърпява развитие откъм добрата страна на нещата. Как милата се бореше със себе си, преди да влезе при Чичек и да й подаде приятелска прегръдка. Мисля си, че от сега нататък те двете ще са в един отбор. А Вие  как мислите?

# 260
  • plovdiv
Е сега какво-да не би филма да е хубав само заради екипа на 1001 нощи :thinking:4ак да не повярвяш -сигурно ако Мурат не беше талантлив щяха да го вземат  Whistling

# 261
zlatina74 , аз и друг път съм казвала, че във тези сериали ,основната Заслуга за гледаемост имат артистите.

Да не се повтарям,но има сериали ,които са гола вода като сценарий, но хубавия артист и страхотната му игра
ни накараха да гледаме. Например "Листопад" може да е много хубав като сценарий ,но артистите са отвратителни за мен и
не го гледам. Peace

# 262
  • Plovdiv

Ха наздраве сега за празника !
Оставете всички спорове!
Пък  въпроса за децата го оставете на мен!
Аз съм принца , който обича много свойта Пепеляшка!
Само гледайте и ще разберете всичко , ама не сега , рано е още !

# 263
zlatina74, разбира се миличка, че Мурат е талантлив! То ако не беше талантлив, тук ли щяхме да бъдем. Всички тук харесваме пълния актьорски състав на филма, но искаме да допълним , че в съчетание и със снимачния  екип, играта се заформя във въхровно удоволствие за всички ни. Нека да й се насладим подобаващо! Hug Hug Hug Hug Hug
При малко филми се получава такова съчетание, където ВСИЧКО е изпипано до най-малкия детайл! Е това е, което искам да кажа! Това е мое мнение и, не ангажирам никого с него! Hug Hug Hug Peace Peace Peace

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 16:14 от Goni

# 264
# 265
  • plovdiv
 Ох добре ,4е има хора дето ме разбират LaughingЗащото аз съм мнооого пристрастна спрямо него Crazy

# 266
Естествено е мила, че трябва да се разбираме! Нали  сме хора все пак! И не живеем в джунгла!

# 267
  • Plovdiv

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 22:05 от mar_tomova

# 268
Мими, страхотен кадър си подбрала - пост 264! Тук ми се активираха всички сетива! Каква игра и от двамата! Страхотна сцена беше!

# 269

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 19:06 от rina-rina

Общи условия

Активация на акаунт