Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 526
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • Гърция
rina-rina   mar tomova    newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря за страхотните гифчета - всичките си ги запазих  Hug

Честит 3 - ти март

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 17:08 от Bayraktarova

# 286
Честит 3-ти Март!

Филмът е страхотен- благодаря, че ме запалихте по него!   bouquet

# 287
http://vbox7.com/play:39fbc2f6 и
четвърта част е преведена.  bouquet  bouquet  bouquet

# 288
# 289
Саваш за първи път разбра ,че Чичек е влюбена в него.
Той мислел,че от благодарност го прегръща Hug Hug

# 290
Цялото семейство полага усилия да покаже на Саваш колко е влюбена Чичек. А на него само това му липсва в момента.

# 291
Видяхте ли как започна да се оглежда на масата и се измъкна бързо -бързо.
Какво му се пече #Crazy #Crazy #Crazy

# 292

Колкото и да им се иска на някои едва ли сериалът ще свърши скоро при такъв рейтинг нито пък главните артисти ще бъдат заменени с други "по-подходящи".

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 19:37 от anna3com

# 293
Момичета  аз мисля че Ясемин казва на Саваш,че  детето е негово.Ака не е така защо ще му се радва толкова.Ако гледате внимателно  анонса от пост159  ной-накрая когато вървят натписите дават за момент ,че разговора между Ясемин и Саваш завьршва с целувка до неината кола.

# 294
От масата се измъкна  лесно, но да видим следващия път. Явно е , че сега вече няма да го оставят на мира, а влюбването на Чичек им е добре дошло. Баба Шахнур   afwitch и трудно ще я спрат.

Него виждам Саваш как ще се измъкне и нас големи мъки ни чакат. newsm50

# 295
Честит празник на всички!

За анкетата също смятам, че Ясемин ще излъже за детето. В противен случай нямаше да видим ухилената физиономия на Саваш. Просто би бил бесен, че е скрила от него.
Дори имам версия каква точно лъжа ще му метне - например, че е детето на починалата й сестра.

Много харесвам Назан като излъчване. Има нещо благородно в нея. Просто физиката й е такава. Винаги е изправена, с повдигната брадичка. Не мога да си я представя например да копае в градината или да играе като слугиня. Да ме извинят феновете на Чичек (моля, не ме #Splat), но като застанат двете една до друга, Чичек ми е като селско девойче. Но и двете се справят чудесно с ролите си.

Тъй като съм от мазохистично търпеливите зрители, ще изчакам пълния превод, за да си съставя мнение.

Иначе изчетох внимателно всичко дотук. Винаги си личи кога някой е добронамерен и кога - не. Ясно е, че всички вече са гледали нещо друго и влизат тук с товар върху раменете си. Но си мисля, че някои са прекалено обременени с този товар. Все пак това е само един филм.

# 296
В отговор на пост 272 ще напиша ,че тук обсъждаме филма Любов и наказание в които главната роля се изпълнява от Мурат и е съвсем естественно  да коментираме неговата игра и да я сравняваме с играта му в други филми .Аз също харесвах "1001нощ"  но този филм не може да се сравни с"АСИ"  и с играта на Мурат и Туба-те са супер.Ще пиша за тях кадето пожелая и хич не ми пука кого  ще издразня.Много ми харесва и Любов и наказание и го чакам с нетърпение всеки вторник.А СЕГА КОЙТО ИСКА ДА  ЗАПОЧВА ВОИНА.

# 297
В отговор на пост 272 ще напиша ,че тук обсъждаме филма Любов и наказание в които главната роля се изпълнява от Мурат и е съвсем естественно  да коментираме неговата игра и да я сравняваме с играта му в други филми .Аз също харесвах "1001нощ"  но този филм не може да се сравни с"АСИ"  и с играта на Мурат и Туба-те са супер.Ще пиша за тях кадето пожелая и хич не ми пука кого  ще издразня.Много ми харесва и Любов и наказание и го чакам с нетърпение всеки вторник.А СЕГА КОЙТО ИСКА ДА  ЗАПОЧВА ВОИНА.

Защо не си прибереш оръжията? Патроните са ти халосни.Никой не те спира да коментираш. Аз също
коментирам играта на Ясемин в темата за Мурат и Туба. Peace

# 298
Гласувах за третата възможност. Според мен Саваш сам ще се досети, може да не е веднага и независимо от евентуалните лъжи на Ясемин. Той знаеше, че е първият мъж в живота й, прецени нейната ранимост и искреност и нито за момент не постави под съмнение нейния морал. Иначе нямаше толкова отчаяно и упорито да я търси. Ако и за момент беше се усъмнил, че може тя през това време да е имала някой друг в живота си, не би се повел по зова на сърцето си. Разговорът между двамата беше наистина много показателен.  Те се разбраха с малко думи, още вечерта, при колата, когато тя избяга от бара. Той й показа, че не може без нея, чувствата и на двамата преливаха и щяха да ги завладеят, но Ясемин беше тази, която първа се отрезви. Но на следващата утрин те се срещнаха като хора, които сякаш не са били разделени цяла година. Погледите, усмивките, цялото им поведение говореше, че и двамата се вълнуват от едни и същи чувства. Така че, Ясемин, според мен, не би могла да го излъже лесно, не би го убедила, че в живота й се е появил някой, от който има дете, а го няма в живота й вече.
Но филма сега се разгръща, тепърва има да се чудим и да се изненадваме от хрумвания на режисьори и сценаристи, и се надявам с играта си всички актьори да успеят да ни убедят,  че са на прав път.

# 299
В анкетата става въпрос само за следващата серия - само за една .

Общи условия

Активация на акаунт