Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 575
  • 735
  •   1
Отговори
# 570

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 23:33 от anna3com

# 571
Ани,    bouquet  bouquet  bouquet

# 572
Бабка колко е доволна от Саваш....

# 573
Абе Саваш докато разбере за Йомер, да не му направят братче или сестричка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy

# 574
на Шахнур очите и станаха така #Crazy след като Саваш и каза,че няма да легне с Чичек и обича друга
м/у другото наистина сподели с Надя,че не е повярвал за Юмер,казали,че е на 3,5 месеца,но му изглеждало по-голямо newsm78

# 575
  • Гърция
на Шахнур очите и станаха така #Crazy след като Саваш и каза,че няма да легне с Чичек и обича друга
м/у другото наистина сподели с Надя,че не е повярвал за Юмер,казали,че е на 3,5 месеца,но му изглеждало по-голямо newsm78

aleynam мерси   bouquet Все пак значи не се е заблудил и се е осъмнил ще се разрови той няма да остави така нещата.

Седма част

http://www.youtube.com/watch?v=VVL0s-Hf0bM

Осма част

http://www.youtube.com/watch?v=6nhWGZaf-HE

Последна част е само няколко секунди

http://www.youtube.com/watch?v=-28GGFbCHqM

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 23:18 от Bayraktarova

# 576
  • Гърция
Свърши епизода, но не успях да видя анонса. Дано скоро го качат.

# 577
  • София
Или аз съм тъпа ,или и тук ( за пореден път се правят на луди ) newsm78 newsm78 newsm78 Значи може да има информация за Саваш и фамилията му в интернет пространството ,но никъде да не пише за семейното му положение . newsm78 newsm78 newsm78
Няма значение ходжи или други представители на властта,кой ги е женил,но няма логика. А на Ясемин не й отива ролята да играе наивница и нищо незнаеща. Досега трябваше да е разбрала доста неща за Саваш . #Crazy #Crazy #Crazy
И как така никой незнае какви ги вършат двете фамилии ? Като че ли наркотиците могат да се пренасят необезпокоявано ... В такива организации винаги има пропуски и издънки Има доста нелогични неща... newsm78

да, в интерес на истината има доста недомислици в сценария на моменти  newsm78 И това, че детето е на 4м пак е много наивно, все пак, за да е реалистично можеха да кажат 7м напр. (след като е минала повече от година от първата им среща). То седи само, държи се изправено като свещ и те на 4м   ooooh!  Все едно Ясемин каза: "очевадно те лъжа сещай се", а уж целта е наистина да го заблуди  ooooh!

# 578
# 579
  • В тъмната гора.
Аааааа в пета част по средата Той я пита къде е детето, а тя/Ясемин/ отговаря, че майка му е дошла и си го е взела, дядо му в Измир излезнал от болница и си го прибрали. Тя се смути доста и той я попита- Много въпроси задавам нали?...а тя се съгласи...тогава той и каза питай ме мен тогава, поне един въпрос. Първия и въпрос беше, защо се влюби или как се влюби в мен? Той и отговори, че вече и е казал..след което тя го попита ..Ти женен ли си? Дават Чичек е нашарила цялата тетрадка с името на Саваш.
Саваш пита Ясемин...защо ми зададе този въпрос, а Ясемин каза "Във Ван не се ли женят млади.."
Той и казва, че той много малък е излезнал от там, учил е в Америка...ала бала
Просто завоалира положението.

# 580
dajoan, мила и за гласувах, като теб! Достатъчно умен е Саваш, за да  му мине поне мисъл през главата, че това дете може да е негово! И се обзалагам, че един от въпросите му /един от първите в този им разговор/  ще е на каква възраст е детето!  Thinking Thinking
Ооооох много въпросителни, много догадки???? newsm78 newsm78 newsm78Отиди цяла седмица в размисли и страсти!! ooooh! Praynig Thinking Thinking Thinking

# 581
  • София
Цитат
Той и казва, че той много малък е излезнал от там, учил е в Америка...ала бала
предната глупава постъпка на Саваш. В толкова лъжи се оплетоха, че ще загубят изцяло капката доверие появило се помежду им  ooooh!

# 582
мале,ако се съди по анонса какви неща ни очакват
 newsm09 newsm09 newsm09

# 583
  • Гърция
Анонсът е много интересен - Саваш призна на Ясемин за Чичек и маи Севги се сети, че бебето е на Ясемин и Саваш, но да изчакаме момичетата да го преведат.

# 584
Анонсът е много интересен - Савашпризна на Ясемин за Чичек и маи Севги се сети, че бебето е на Ясемин и Саваш, но да изчакаме момичетата да го преведат.
ама май не признава за женитбата,поне така се разбира от думите на Ясемин в разговора със Севги

Общи условия

Активация на акаунт