Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 572
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  bouquet  bouquet  bouquet  за разясненията, много ми накъсваше, та не разбрах Шахнур каза ли, че Чичек е бременна  newsm78, както беше на трейлъра, не виждам, да сте го коментирали

а, сега видях края  Embarassed, с кого говореше

# 586
  • Гърция
  bouquet  bouquet  bouquet  за разясненията, много ми накъсваше, та не разбрах Шахнур каза ли, че Чичек е бременна  newsm78, както беше на трейлъра, не виждам, да сте го коментирали

Точно така завърши днешния епизод как Шахнур каза, че Чичек е бременна.

# 587
  • планетата Земя и по точно до морето
Много ми харесва епизода днес - има от всичко.
И на мен също ! Както и другите до тук !   Hug Hug Hug
aleynam , Sevi, Mishel благодаря ! Разбрахме доста от важните неща ! 

# 588
  • София
Анонсът е много интересен - Савашпризна на Ясемин за Чичек и маи Севги се сети, че бебето е на Ясемин и Саваш, но да изчакаме момичетата да го преведат.
ама май не признава за женитбата,поне така се разбира от думите на Ясемин в разговора със Севги

той да вземе да й каже, че тя да не разбере от друго място. Тогава ще види от къде изгрява Слънцето или по-точно ще му се стъжни  newsm78

# 589
какво каза АМ , та тласна Шахнур към отчаяния ход да лъже, че Чичек е бременна  newsm78
или го направи заради признанието на Саваш, че е влюбен  Thinking
чудя се, на какво разчита  Rolling Eyes чак Пала се стресна
в тая серия май не видях мелничката  Mr. Green а имаше нужда

# 590
  • София
това ме разби:

Ш: вземи И нея...кога ще отидем да поискаме момичето, в което си влюбен  ooooh!

Такъв капан му кроят Шахнур и Чичек, че и той ще се чуди от къде му е дошло  ooooh!

aleynam, благодаря за превода   bouquet

# 591
  • планетата Земя и по точно до морето
http://vbox7.com/play:28f733df ето го трейлъра с превод от Али !   bouquet  bouquet  bouquet 

Направо е  Shocked Shocked Shocked

# 592
http://vbox7.com/play:28f733df ето го трейлъра с превод от Али !   bouquet  bouquet  bouquet 

и от мен   bouquet  love001 

ама то имало превод  newsm09 тъкмо си мислех, че и missence овладя турския, пък аз  Embarassed само ванския диалект  Laughing

# 593
  • София
http://vbox7.com/play:28f733df ето го трейлъра с превод от Али !   bouquet  bouquet  bouquet  

и от мен   bouquet  love001  

ама то имало превод  newsm09 тъкмо си мислех, че и missence овладя турския, пък аз  Embarassed само ванския диалект  Laughing

хахахах, ееее толкова бързо, по-нататък може и да го понауча Wink Викаш до ония ден и дума не вдяваше, сега цял трейлър разбра  Joy
Аз не видях, че не е даден линк-а. Sorry  ooooh!

# 594
  • до най слънчевия бряг
Изгледах серията по картинки ,Благодаря на Севи Алейнам и Мишел за обясненията ,Наистина ,яко  се оплитат нещата ,но

ми се струва ,че акцента няма да е за  любовните отношения на Саваш-Чичек и Саваш-Ясемин  ,наркотиците

също не са главния проблем тук ,/цял свят се бори и няма как да се спре производството и търговията с тях/ тук  

въпроса опира до   борбата , начина за скъсване със старите ,отживели традиции ,обичаи и закони ,които дърпат назад .

Промяната ще настъпи ,при някои бързо /Назан/при някои по бавно а при някои може и да не успее

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 01:28 от siren62

# 595
За MISHEL, SEVI, ALEYNAM

БЛАГОДАРЯ ВИ!Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 08:10 от Goni

# 596
BAYRAKTAROVA,

БЛАГОДАРЯ! Hug Hug

# 597
Привет дами!

И на мен много ми хареса серията. Страшно се изкефих като си писаха СМС-и на срещата. Боже, като ученици  Laughing
Той - малко по-сериозен, все пак ръководи срещата, нищо че акълът му другаде. Обаче Ясето направо не се удържаше. Направо им завидях  Blush

MISHEL, SEVI, ALEYNAM, благодаря ви!

# 598

ALEYNAM    SEVI   MISHEL   BAYRAKTAROVA

БЛАГАДАРЯ , страхотни сте

# 599
какво каза АМ , та тласна Шахнур към отчаяния ход да лъже, че Чичек е бременна  newsm78
или го направи заради признанието на Саваш, че е влюбен  Thinking
чудя се, на какво разчита  Rolling Eyes чак Пала се стресна
в тая серия май не видях мелничката  Mr. Green а имаше нужда
АМ заплаши,че ще каже на всички,че Саваш е причината да нямат деца

Общи условия

Активация на акаунт