Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 572
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
ДОБРО УТРО Hug

Много силна и много интересна серия.
В първа серия си казах: "Горката Чичек"
Снощи си го казах отново.
Раздава го умно момиче ,но...попаднала в плен на любовта newsm78
и е естествено мама Карлеоне да  се възползва.

Всички очаквахме Ясемин да зареже Саваш ,след като научи за брака му.
Но те си говорят нормално.Така поне ни внушават в анонса.
Нямам търпение да гледам серията с превод.
БЛАГОДРЯ на всички за превода в "ЕФИР",за разясненията     bouquet  bouquet  bouquet

# 601
Lilims,според мен не казва,че е женен по скоро може би я представя като едно момиче от Ван,което иска да ,,скъса" оковите на традициите и иска да учи
поне по думите на Ясемин така звучи newsm78 newsm78 newsm78

# 602
Анонсът за следващия епизод направо ти спира дъхът. Снощната серия беше взривоопасна, но слеващата направо ще е убииственна. Точно това очаквах моментът в които Шахнур ще използва Чичек, а тя ще се съгла си.

# 603
Момичета как мислите Шахнур какво ще накара да направи Чечек newsm78 newsm78 newsm78

# 604
  • София
Lilims,според мен не казва,че е женен по скоро може би я представя като едно момиче от Ван,което иска да ,,скъса" оковите на традициите и иска да учи
поне по думите на Ясемин така звучи newsm78 newsm78 newsm78

и според мен не й каза цялата истина, може би й обясни защо все се налага да й помага т.е., че това е човекът, на когото е помогнал и вечерта, когато излезе от ресторанта и снощи, когато много закъсня, но за бракът според мен не й каза  Naughty

Цитат
Момичета как мислите Шахнур какво ще накара да направи Чечек   

според мен Чичек ще започне да му създава проблеми и подкрепена от Шахнур и Назан ще става все по-уверена  newsm78
С: Нали се разбрахме да се съюзим и да променим традициите, Чичек..... (значи Чичек вече е показала, че няма да спази уговорката).

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 10:20 от missence

# 605
Цитат
Какво, според мен 1 доза от вълшебния прах и Саваш ще омекне. Дали ще го направи?

# 606
  • София
Цитат
Какво, според мен 1 доза от вълшебния прах и Саваш ще омекне. Дали ще го направи?
хммм, може и да му сложат нещо, за да легне с Чичек, което напълно ще разруши крехната му връзка с Ясемин.

# 607
Снощи дълго се терзаех дали да вляза и да гледам онлайн серията или да чакам превода. Може би е по добре, че дават по 1 серия на седмица, защото както се увличам съвсем ще лудна. Тъкмо ми се размина то миналата пролет /гледането по цели нощи на 1001 нощ/ и сега пак...........

# 608
Леле въобще не можех да предположа такова нещо. Възможно ли е да постъпят така с него. Едната му е майка, а другата стана човек благодарение на него. Срахотни сте как го предположихте. А аз съм ужасена от възможноста да го надрусат. newsm09 newsm09 newsm09

# 609
  • София
Леле въобще не можех да предположа такова нещо. Възможно ли е да постъпят така с него. Едната му е майка, а другата стана човек благодарение на него. Срахотни сте как го предположихте. А аз съм ужасена от възможноста да го надрусат. newsm09 newsm09 newsm09

Wink

# 610
Момичета само в Hitrobg ли качват целите серии които могат да се теглят със субтитри.Няма ли ги на друго място.В nitrobg  субтитрите са мното дребни  и за  "слепите " като мен е трудно да ги четем.

# 611
Чичек е силна, борбена и решителна личност / жена, на фона от провинция Ван/, когато зависи от нея самата и за самата нея. Тя не се съобрази с нормите и още на следващия ден след сватбата си с омразния мъж, тя отиди да се записва в университета, продължи да носи пантолони, позволи на състуденти да я прегръщат макар и приятелски, знаейки какво значи това, а да не говорим за ученето.
Така, че според мен тя ще се бори доста за любовта си, но дано не прекрачи границата - уговорката им със Саваш.Не вярвам точно тя да прибегне до наркотик.
Много ще ми е интересно Назан на чия страна ще застане - на брат си ли от когото е видяла само добрини, или на страната на Чичек - от женска солидарност.
Исках да се изкажа след превода на серията, но се изкуших.

# 612
Цитат
хммм, може и да му сложат нещо, за да легне с Чичек, което напълно ще разруши крехната му връзка с Ясемин.

Здравейте Hug

Не мисля, че Чичек ще направи подобно нещо Rolling Eyes Обаче наистина ще е грешка ако се съюзи с Шахнур на нея и хрумват все едни идеи, а сега излъга и за бременноста Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 11:31 от galka05

# 613
И аз не вярвам точно Чичек да прибегне до използването на наркотик. Особено след като разбере, че Саваш не изпитва нищо към нея и държи на уговорката бракът им да си остане фиктивен. И какво означава това, че Саваш е направил от Чичек човек? Че тя си учеше и преди да й се наложи да се омъжи за представител на фамилията Балдар. Нея по-скоро я използват, за да опазят мира във Ван, докато Балдар си развият бизнеса с колбасите. Но Шахнур й погоди мръсен номер с това изказване, че е бременна.

# 614
И аз не вярвам точно Чичек да прибегне до използването на наркотик. Особено след като разбере, че Саваш не изпитва нищо към нея и държи на уговорката бракът им да си остане фиктивен. И какво означава това, че Саваш е направил от Чичек човек? Че тя си учеше и преди да й се наложи да се омъжи за представител на фамилията Балдар. Нея по-скоро я използват, за да опазят мира във Ван, докато Балдар си развият бизнеса с колбасите. Но Шахнур й погоди мръсен номер с това изказване, че е бременна.

Точно така, от всякъде я използват, баща и, Балдарови Саваш е единствената и опора, не мисля, че ще постъпи така с него или поне не ми се иска, само това остава след мизерния и живот и униженията които изтърпя сега да я направят и лоша и ще fight сценаристите

Общи условия

Активация на акаунт