Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №2

• 77 442
  • 711
  •   1
Отговори
# 630
Има ли заместител на английската сол  Sick Не очаквах да е чак толкова гадна на вкус  #Crazy
дуфалак или лактолуз - сиропи за разхалбване от аптеката

# 631
Ето ме за първи път при вас
buba_lina  bouquet  bouquet
.....и веднага почвам с въпросите.Къде се продава английска сол.....предполагам в хранителните магазини Embarassed и не може ли без нея, защото съм на работа, а около мен най-близко са халите Rolling Eyes.....имам още въпроси, но първо да ппочета по-обстойно първата страничка Mr. Green

# 632
Здравейте дами,

изпих си англ. сол, в момента съм на кафенце.
Greta.kr, добре дошла. Англ. сол -  от аптеката. Идеята и е да прочисти организма, дали може без нея - не знам.

# 633
  • софия
Здравейте, детокси  Hug Изпих солта и си купих ягоди. И аз реших, че са по-малко калорични от черешите Sunglasses Но още умувам дали утре пък да не са череши  Thinking.
Миналият път много ме боля глава. Да видим сега как ще е.
Солта я пия с много малко вода (да мога да я изпия набързо) и после пия чиста вода. Много е сладка след солта Laughing
Успешно пречистване и слънчев ден  Hug

# 634
Здравейте и от мен! И аз си изпих английската сол  , вода и кафе, още нямам плод.
Някой знае ли дали д-р Михайлов пише в този форум?

# 635
Благодаря.Купих си, изпих я.Наистина е ужасна на вкус.
Ще правя детоксикацията с соковете.До колкото разбирам се изтискват цитруси на сок около 2л., който се разрежда с 1-1.5л. вода и това се приема през целия ден.Чувала съм, че прясно изцеден сок трябва да се изпие веднага, защото витамините му заминават (не знам къде Laughing Laughing).Та въпроса ми е витамините ще се изгубят ли като сока престои цял ден или няма такова нещо?

# 636
Здравейте и от мен! И аз си изпих английската сол  , вода и кафе, още нямам плод.
Някой знае ли дали д-р Михайлов пише в този форум?
Не, д-р Михайлов не пише тук. В друг форум, подобен на този, пише обаче точно по темата.
Не си спомням кой точно беше, ако не се лъжа, мисля този на Часът на мама.
Сега обаче носи друго име и няма как да дам линк.
Предполагам, ако потърсиш в Гугъл, ще го откриеш.

Английската сол и аз трудно понасям.
Но тя е задължителна, мисля.

# 637
  • Варна
Здра вейте,
пак съм с вас, този път надявам се и трите дни. Изпих адската сол, вярно че водата после е много хубава:)
Аз ще съм на цитруси, миналия път се чуствах добре от тях. Сега обаче съм захванала основно чистене на апартамента, прозори, шкафове, пердета и се чудя как ще я карам?!? Дано издържа!!!
Минали път свалих около 2.5кг, от които задържах 1 кг., за мен е добре, предвид че имам в повече 3-4 кг.
Хайде успех на всички!!! Hug  bouquet

# 638
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Да се обознача  Laughing .
Тук съм с черешов детоск този път  .  Peace
Buba_lina  , САМО череши и за 3те дена ли , или може последния ден да съм на ягоди  newsm78

# 639
  • в шоки-land
http://mama.btv.bg/forum/viewforum.php?f=8, това е форумът, където пише доктора Hug....само че иска регистрация....

# 640
Да споделя: този път адската сол (Илиянчето, супер определение  Laughing) ми подейства 30 минути след изпиването й.

Купих си страхотни череши, мия ги и сядам да хапна  Simple Smile

# 641
Здра вейте,
пак съм с вас, този път надявам се и трите дни. Изпих адската сол, вярно че водата после е много хубава:)
Аз ще съм на цитруси, миналия път се чуствах добре от тях. Сега обаче съм захванала основно чистене на апартамента, прозори, шкафове, пердета и се чудя как ще я карам?!? Дано издържа!!!
Минали път свалих около 2.5кг, от които задържах 1 кг., за мен е добре, предвид че имам в повече 3-4 кг.
Хайде успех на всички!!! Hug  bouquet

И аз съм запретнала ръкави и парцали Laughing Засега почистването върви много добре.
За детокса този път ще заложа на ягоди днес и череши утре и другиден.
Успешен ден и детокс на всички! Hug

# 642
  • София
Здравейте и от мен.

greta.kr, радвам  се да те видя и тук  Hug
Този път съм на ягоди аз, че не са ми толкова сладки, защото ако започна с черешите, не знам дали 1 кг ще ми стигне.  Аз този път задържах кг от миналия път, даже 1 надолу.
При мен само първия път ангсола подейства много силно, прекарах доста време усамотена. Днес дори още не ми е подействала.

# 643
  • Варна
И при мен още няма реакция от солта, а я пия за пръв път, мислех, че ще има доста бурен резултат. Само много ме е яд, че тръгнах на работа по тениска, без нищо връхно, а направо умирам от студ  Mr. Green

# 644
  • Бургас
 smile3537  Момичета, съвсем съм изкукала!  ooooh! Не съм влизала 2-3 дена и съвсем изключих, че от днес е детокса! Тъкмо си хапнах мюслито, отварям страницата, какво да видя... почнали сте! Днес ще съм на плодове -  черешки до края и от утре ще пия и солта.

Общи условия

Активация на акаунт