Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №2

• 77 442
  • 711
  •   1
Отговори
# 615
cutie, мога да отговоря на 3 и 4 въпроси: да, може кафе, мисля, че 2 са ок, чисти, аз ги пия със съвсем малко мед, защото не мога въобще без; за тоалетната - зависи от организма, аз например за първи път отидох до тоалетната 24 часа след като приех англ. сол, след това по 3-4 пъти дневно. Други момичета казват, че им действа много бързо и ходят често.

Тони, мисля, че не може да се сменят плодовете, с каквото си почнала, с това приключваш.

Bilyanaz, утре е Денят-начало  Simple Smile. Карай или само на сока от цитруси или само на череши.

# 616
Raffaello    bouquet, мерси за отговора, да видим дали това е моето нещо или не

# 617
  • Градът на липите
Здравейте и от мен
пропуснах априлския детокс ,но този ще съм на линия.Мисля да съм на череши тъй като този плод ми е любим,само незнам как ще се вместя в това едно килце Weary.
 Пожелавам успех на всички момичета с детоксикацията.

# 618
  • Варна
Някой знае ли дали д-р Михайлов разрешава ползването на таблетки подсладител в чая?  newsm78

# 619
Някой знае ли дали д-р Михайлов разрешава ползването на таблетки подсладител в чая?  newsm78
Не мисля, че един подсладител ще повлияе кой знае колко на детоксикацията, но д-р Михайлов по принцип не препоръчва употребата на синтетични подсладители, дори и за болните от диабет (справка - в книгата му).

# 620
  • под дъгата
Без посладители pileshko,евентуално мед.Нали правим пречистване бе мацки!Д-р Михайлов разрешава на тези детокси по 1 кг плод и съвсем се разядохте още преди да е започнал Naughty Peace
Аз днес си купих ансолче Laughing и череши-1кг само та да не прегрешавам Embarassed-ами не ми изглеждат малко,като се има предвид, че на предните детокси изобщо не хапвахме сега направо ще пируваме Joy
Didonika Hug
cutie -както казва д-р Михайлов-тридневното пречистване има голяма сила,но доста момичета го правят 2 дни,някои само един.Както решиш.При много силно чувство на глад може да се вземе 1 ч.л. мед с лимонов сок (на вкус) и минерална вода.Може също пектин - 1-2 ч.л. пектин с половин ч.л. мед се разбърква на каша. Долива се малко вода и се разбива с ножа на миксера до гъстота на желе. Пектинът набъбва в червата, създава чувство на ситост и ускорява чистенето.Ако си на детоксикация със сокове може и плод привечер(1 ябълка,1 портокал или киви напр.)Дано не те обърках тотално,ама наистина седни и по-добре прочети,че това не е шега работа Peace

# 621
  • Варна
Добре, без подсладител buba_lina  Hug Аз си купих ягодки, черешите са по-калорични, а и костилките удрят в грамажа на плода, който можем да консумираме дневно  Mr. Green Whistling

И наистина, 1 кг. си изглежда доста. Сега ще си ги измия и подготвя за утре, даже може на порцийки да си ги разпределя, хем и на работа ще ми е по-лесно. Сега отивам да чета как да пия английската сол  Sunglasses

# 622
  • под дъгата
Сега отивам да чета как да пия английската сол  Sunglasses
Както и да  я пиеш-все горчи Sick Ама се изтрайва де-изпий я и после си измий зъбите,остатъчната горчивина бързо изчезва Wink

# 623
  • в резерват
Миналият път свалих около 3 килограма и не съм си върнала нито грам, така че продължавам с детокса.  Отново съм се приготвила за 3 дена. А и пречистването с череши не е  за изпускане   Peace

# 624
Пишете ме в групата и мен.
Английската сол е налице.
Ще се детоксикирам със сок от цитруси.

Подсладителят не е полезен, момичета.
Наистина медът е добра алтернатива.

# 625
  • Варна
Така е, Calathea, но аз мед не мога да ям, затова попитах, захар също не ползвам... А ако не ви е писнало от обяснения, може ли някой да ми каже как точно прави номера с английската сол  Mr. Green Аз май се шашнах от сега, 50-70 мл. как го измервате? Някъде колкото малка чашка за кафе ли newsm78

# 626
  • TX
А ако не ви е писнало от обяснения, може ли някой да ми каже как точно прави номера с английската сол  Mr. Green Аз май се шашнах от сега, 50-70 мл. как го измервате? Някъде колкото малка чашка за кафе ли newsm78
пакета с английска сол е 30 гр, препоръчителната доза е 10 гр, т.е 1/3 или 1 равна супена лъжица се разтварят в до 50 мл вода или бира  да не горчи толкова измервам на око, като вземам предвид, че кафяна чашка е ок 60 мл,  след 30 мин започваш с закуската

# 627
  • под дъгата
Лек и успешен детокс момичета Hug

# 628
  • София
Аз май се шашнах от сега, 50-70 мл. как го измервате? Някъде колкото малка чашка за кафе ли newsm78

По-скоро чашка за ракия  Mr. Green hahaha
И аз съм с вас - пак с цитруси, обичам фрешове...обичам и череши, ама толкова, че започна ли ги килцето ще го мелна наведнъж  Crazy
Ще видим, може утре пък да мина на черешки или ягоди, те не са толкова сладки като черешите.

# 629
  • Варна
Има ли заместител на английската сол  Sick Не очаквах да е чак толкова гадна на вкус  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт