Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Мисля да кърмя, да. И аз си мислех поне за месец да го оставя в къщи, но това което ме притеснява, че да е жив и здрав ми е доста палав, същинско Twisted Evil и накрая май ще рискувам...

# 316
здравейте мили дами!!!
за 8-ми март най-вероятно няма да мога да дойда  #Puppy dog.малката все по различно време ни се пада да я къпим.понякога в 9 часа както през последните дни.и докато я изкъпим и нахраня става 10 къде да ходя по това време. а как ми се идва
ЗА ПЕНТАКСИМА-нали уж няма странични ефекти,за какво иначе даваме толкова пари  newsm78.ние този месец за първи път ще я слагаме,дано да не я боли Мики,че ще умра. и какво му ства на това дете по цял ден е будна.седи си и гледа,към следобяд почва да мрънка вече.спи и се а не заспива (само да отбележа,че не ям и пия разни храни,които да я държат будна чрез кърмата)

# 317
  • Пловдив
mama89, нормално е след ваксина детето да е неспокойно или да вдигне температура.Ще я заболи като боднат и ще ревне- няма начин- ти я гушни веднага и я успокой.Няма как да се мине без сълзи и плач- бебе е все пак. Grinning

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 19:16 от Горгона

# 318
mama89, нормално е след ваксина детето да е неспокойно или да вдигне температура.Ще я заболи като боднат и ще ревне- няма начин- ти я гушни шеднага и я успокой.Няма начин да се мине без сълзи и плач- бебе е все пак.
да така е,но ми е адски мъчно като я боли,а и нали уж пентаксима няма странички ефекти като Т например.
ИСКАМ ДА ПИТАМ ЗА КЪРМЕНЕТО-какво мамкаму подяволите вдете през деня,че като накърмите бебето вечерта и то спи по 6-7 часа?или зависи от количвството.но  Микаела колкото и да суче,като и дойде достатъчно сама спира и неиска повече.а ако е изцокала повече го повръща.и обикновенно най-дългия и сън за денонощието е първия след къпането.въпросния сън продължава обикновенно 4 часа.не ми ли е достатъчно хранителна кърмата ?!

# 319
  • Пловдив
Температурата и безпокойството са нормални, все пак в организма се вкарва вирус, за да си изгради детето имунитет.Не всички деца реагират еднакво, не бързай да се настройваш.Ти ако прочетеш страничните ефекти на безплатното ДТК - косата ще ти настръхне.

# 320
  • Бургас
mama89 ако наддава Мики знчи ти е хранителна кърмата. Просто стомахчето е малко още и не може да събере кърма която да го изкара до сутринта.

# 321
  • Бургас
По 6-7 часа детето започва да спи към края на 2ри - начало на 3ти месец. Аз ям всичко ( почти Blush) и кафе пия, и Кольо пак си спинка по цяла вечер.

# 322
Айде утре към 19:00 съм там / да не казвам голяма дума  /. Наконтете се и се приготвяйте за танци  Simple Smile, да разкършим малко тез дупета

# 323
dil77 Има си и плюсовете и минусите. Аз мойта кака я оставих, но тогава беше грипно време. Освен това мен ме хвана луда депресия, че не мога да я видя по същия начин. Виждаше ми се една голяяяяяма и по цял ден ревях, че отношенията ни няма да са същите и няма да мога да и отделям толкова внимание. Абе вместо Румката да ревнува .... Та няколко седмици на никой не я давах. Ни градина ни балет, че и при бабите не беше ходила.
spoko

# 324
момичета ако ме се видим утре искам да ви пожелая много много весело да си изкарате и да си направите снимки да покажете после  Heart Eyes  на всички

# 325
По 6-7 часа детето започва да спи към края на 2ри - начало на 3ти месец. Аз ям всичко ( почти Blush) и кафе пия, и Кольо пак си спинка по цяла вечер.
Зависи си от детето.
Симонка още 2-рата седмица у дома отказа храненето в 3 вечерта и не се будеше.Следващата седмица отказа и това в 12 вечерта.Колкото и да я ръчках,памперс сменях и т.н- то сърцето му спеше направо и 2 капки не изсукваше.Накрая я оставих да си спинка.И така от 21,30 я будя чак в 6 сутринта.То пак е малко със зор,но вече няма как.Много ще и стане да спи.За 1 месец - 1,200 кг.качи.Спокойна съм.
Ям каквото ми се яде,единствено избягвам газираното ,боб,леща и шоколада в големи количества.

# 326
Днес бяхме на гости на майка ми - ух, че кееф. Остави, че ме глезят, но се и разбират с беба много добре - поспах 3 часа следобяд и то без грам притеснение и угризения - имаше кой да я гледа...

Но пък си имам тревоги, надявам се неоснователни. Преди 10-12 дни се появиха пъпки на Боряна, докато се чудя и чета какво е обривът се засили, 2 дни след това педиатърката ни изписа вит С  и фенистил на капки, балсам нахткерцен, тъй като видя лек обрив - червени петънца и по цялото тяло, предположи, че е твърде стоплена - след 4-5 дни употреба пъпките на лицето отшумяха,, но си остават все още доста, леко грапава кожа, а вчера сутринта като че ли пак се засили обрива, сега като я къпах гледам пък на тялото доста... Shocked . Вече спряхме всички хапове и очаквах да е минало, дори не давах кърма известноо време хич - да изключа всичко, което ям като алерген, на Нан сензитив е, единственото ново, което давам е Био гая  newsm78

Всеки има малко или много оплаквания от колики, но аз осъзнах, че дечко май няма, тя реве само и единствено когато ака... Rolling Eyes - Не реве за манджа, сън или квото и да било, следобед се е свивала само 3 пъти - пу-пу, а съм давала Инфакол 10 тина дни само... Това с акането, случвало ли се е при вас? Оставям на страна, че е с претенции и върши тая работа само в чист памперс  Joy

За шезлонгите - благодаря. Май се спрях на нещо, но се чудя - казвате, че отесняват - що тогаз пише на повечето до 12 мес.
Иначе имам и столче за кола и количката направо си разхождам вкъщи( Joy в палата), но уж е по-занимателно и удобно

# 327
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ !!!
Момичета,пожелавам ви да бъдете нежни,обичани и все така прекрасни!
Нека да имате много усмивки,любов и магия във всеки ваш ден!!!  newsm51

# 328
  • Бургас
Честит празник и от мен  Heart Eyes
нямам търпение да ударим лакти на масата довечера Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 08:01 от Hugsy

# 329
  • Бургас
Чести празник ! Бъдете много усмихнати , щастливи и силни !
Весел празник !
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт