Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 704
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Добро утро!
Ееей, много се ядосах преди малко на моето изчадие-мъж!  Twisted Evil Викам му-стани една сутрин и ти бееее и аз да се наспя до 7 и половина поне като хората! Утре-вика!  Close Борко иначе ухилен ме чака! Иска си млякото, младежа и хич не му дреме кой ще го дава....  Tired

# 301
Добро утро!
by the sea,тъй ще направя-почвам ги лекарите един по един-в понеделник през педиатъра,после кардиоложката,за която споменахте, и накрая консултация в София,за да сме спокойни,че всичко е ок.Ще погледна назад във форума дали lisygera написа тел.за връзка,ако не-моля те да ми го пратиш на лични.

За шезлонга-ползваме от първия момент на Фишър-Прайз и съм много доволна.Мисля,че върши рабона и като активна гимнастика-ето го-
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 5579ac862b02b9c46

# 302
Добро утро и от мен!
Неди дай една здравословна закуска тука!
Аз пера със Съркеър сенситив и съм доволна. Той на нищо не мирише.
За пентаксима и моя Ачко първия път нямаше странични ефекти, но на втория вдигна температура 38.3. Вече на третия път ще му дам панадол привантивно за всеки случай.

Айде моми, ако има някоя отказала се за утре - да казва до обяд, въпреки че откази не приемам  Naughty. Ако има и някои допълнително желаещи, да пишат на лични  на Милена, че ще му звъня на тоз към 14:00.
А мама89 - ако още не знаеш със сигурност, няма да те пиша в бройката, а направо ела ако можеш и веднага ще се сгъстим за един гъз място. Няма да те изгонят я!

Айде, чао засега!

# 303
  • Пловдив
Добрютроуу:)
Мойто гардже му опгладня гъза днес и си одумка цялото шише, нахилен , с тая кръгла муцунка- като Житената питка е Joy
Оммо-то е уникален прах, аз съм също много, много доволна от него.
За шезлонгите - ползваме нашия от идването вкъщи-та досега, скоро ще му омалее съвсем.Много полезен се оказа за мен, заслужава си парите - нашият е Чико, Relax and Play, но читавите марки си вадят парите.Фишър прайса е също много добра марка, подкрепям.

# 304
Ние с Мели ползваме този шезлонг http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=167
Голям,широк,удобен и най-важното има вибрацийка за успокояване. На мен лично много ми харесва,а и Ема не се е оплакала.
Благодаря ви момичета за бързите отговори. Аз течния прах го слагам горе в подразделението за прах,а не вътре в барабана. Ще взема да пробвам. А миризмата се усеща най-много от сатененото спално бельо,знам ли,може да е от материята.
Миа според мен напразно се тревожиш за адашката. И все пак наистина за твое спокойствие отидете на една консултацийка  Praynig

# 305
  • Бургас
Добрутро! И ние се излюпихме чаааак към 7 Party. Днес май сме по-добре - поне се смеем и хапем мечетата (въртележката над кошарата).
Вили, звънкала си ми снощи, но аз съм го хвърлила телефона в другата стаяа на вибрации и хич и н есъм го отразила. Сега видях чак. Сори мила! Сигурно за АБ-то - Ние бяхме на Зинат, който се приготвя на същия принцип - гранули, добавяш вода, според упътването -20мл ( не съм я преварявала) и джуркаш. Голяма хамалогия е, знам! Давай го направо със спринцовка иначе с лъжицата се оливахме и нищо не поглъщаше;-)
А и на спринцовката си имаш делителна линийка и по-лесно дозираш нужното количество Peace

За 8ми - чакам тогва ако има нещо, на лични, за да  не ви изпусна, моля Hug
Снощи люспих едни орехи и като се нацицих днес:-) Моят точи едни лиги, обаче уви - там е територия на сина Peace Сега ще му се цедна пак...голям млеконадой, голямо нещо :bottle bombs
За шезлонзите - нашият е подарък, май е Чиполино newsm78, но много добра работа върши. Сега се чудя каква джаджа да му взема на Кольо, защото шезлонга вече пооочти ни отесня Tired Някаква люлка ли, що ли - давайте идеи Hug
П.п. Дани Hugизпревари ме Hug значи е Чиполино

# 306
Добро утро и от мен!Тази сутрин моя благоверен е спретнал кафе,но аз ще бъркам палачинки,тъй че оставям ви до после  Grinning

# 307
  • Бургас
Добро утро, мацки  Hug
Така хубаво се наспинках докъм 9 часа  Laughing Златен мъж си имам-станало милото, децата нахранил,преоблякъл ги и си играят в другата стая, а мама кърти ли кърти  Flutter
Татака, сега сядам на кафенце и после ще видим плана за деня.

Майче  Hug И аз си мисля, че по-рано щеше да се види, ако има нещо обезокоително, но за всеки случай - София.
Много целувки на Ема  Wink

# 308
Така изчетох ви на спокойствие с чаша кафе и палчинки (хубава неделна закуска).
Майче,както вече всички са казали,консултирай се с лекар,иначе няма да се успокоиш.А дето ще го мислиш и ще се тревожиш....
Вили,как е днес Мони,надявам се вече всичко да отшуямва.
Ладидка, много грозна постъпка от страна на твоя мъж  Naughty веднага наказание да му измислиш
By the sea, относно ваксините,аз лично се ограничих до задължинетлната, разбирай Пентаксим, защото смятам че ваксината е нож с две остриета и реших да не слагам друга. Но това си е ЛИЧНО мое мнение
И сега като чета взели да ви отесняват шезлонгчетата,а аз докато се наканя да взема и то май няма да става.А не съм взела, защото за тази цел използвах коша от количката,който е и кошче за кола,ама вече взе да ми натежава доста.Какво да правя  newsm78
Хубаво слънчице се показа,дали да не се поразтъпчем малко ....

# 309
  • Бургас
Добър ден !
Аз май нямам какво да споделя ,мисля да се просна в леглото да подремна малко,че нощта беше тежка...
Хубав ден на всички  Hug

# 310
Добро утро мацки Simple Smile
Ей какво слънце се е показало Simple Smile Само за разходки е днес,ама уви ще си стоим в къщи Sad Добре че моя почива,за да изляза малко на разходка,че вчера се сдухах тук.
Неди,Симона е малко по-добре,определено е по-жизнена от вчера.Хапна си млякото,дадох и сиропа,бутнах и в д-то една свещичка и откърти Simple Smile Чудя се как има апетит това дете,уж болно пък хапва доста стабилно.Ще прилича на баща си сигурно.Той като е болен изяжда по 1 хляб под формата на сандвичи Simple Smile Иначе има пак лека температута 37,2 , но Згурова ни предупреди,че ще е така 2-3 дена. Иначе пък почти не кашля,даже изобщо.Снощи обаче ни побърка направо.Като и дадох АБ-то в 00:30 и като се разсъни,край.Мрънкане,ревове чак до 3 и кусур.После съм заспала и изобщо незнам до кога се е кокорила.Татко и пък се изнесъл да спи в кухнята.Ама то и аз направих грешка,нахраних я в 23:30,после я събудих за АБ-то и така.Тая вечер ще устискаме първо за лекарството и после ще я храня,дано да заспи.Иначе и с моя прекрасен мъж си вдигахме скандали посред нощите.Давам и аз антибиотика с шишето,смесен с малко сок,тя реве,не иска да го пие,аз изнервена,пък моя мъж ми мрънка от другата страна,че видиш ли съм му нарушавала съня и съм тормозила детето. #2gunfire Изобщо пълен непукист,какво да ви говоря.Та си вдигнахме един бърз скандал за лека нощ.Тази вечер ще и дам АБ-то направо със пипетата,никакви шишета.
Мели,за това ти звънях снощи мацко,ама се усетих че не го чуваш тела Simple Smile
Да питам пак аз,имате ли някаква представа за колко време се разграждат антибиотиците след като са приети? Снощи като и  го дадох,пи вода и след половин час като се метна по корем,върна малко.
Добре че не се бях нагласила да идвам с вас на 8-ми,че само щяха да ми се развалят плановете с тая ангина.
Mia71 не се притеснявай излишно,нищо и няма на Ема,те още в болницата щяха да ти кажат ако има проблем.А за твое успокоение си идете на лекар  Peace
Шезлонга ни изобщо не знам каква марка е,подарък ни е и нищо не пише по него.Иначе е голям,люлее се,вибрира, пее и има играчки....ако успея да го намеря из нета,ще пьосна линк да го видите.
Ох пак се разписах много Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 13:43 от VioletaSD

# 311
Момичета,понеже се оказа,че на нас по-добра работа ни върши Колийфа,Инфакол-а ми става излишен.Ако някой има нужда,да се обади.

# 312
Здравейте момичета! Искам да попитам майчетата с каки и батковци, много се чудя, да ли да спра баткото от градината временно като се роди малкото Thinking. По принцип не ми се е разболявал цяла зима, но знам ли, да не ни лепне нещо, но пък от друга страна като си помисля...бебче и баткото в къщи...ми се изправя косата smile3511

# 313
  • Бургас
dil77 Има си и плюсовете и минусите. Аз мойта кака я оставих, но тогава беше грипно време. Освен това мен ме хвана луда депресия, че не мога да я видя по същия начин. Виждаше ми се една голяяяяяма и по цял ден ревях, че отношенията ни няма да са същите и няма да мога да и отделям толкова внимание. Абе вместо Румката да ревнува .... Та няколко седмици на никой не я давах. Ни градина ни балет, че и при бабите не беше ходила.
От друга страна ако бебчо е ревливо или ти не си се възстановила напълно и ти трябва повече спокойствие по-добре да е на градина.
То ще си покаже Simple Smile

# 314
  • у дома
Хелоу, страшна разходка си спретнахме и саралийки от Захарото хапнахме /без да се чувствам виновна, нали имат орехи  bombs/
Аз каката я оставих точно месец в къщи. Да чукам на дърво, не се е разболяла, сега е хремава, ама е без Т...Но много зависи и дали ще кърмиш, защото се счита, че докато кърмиш, по-трудно се разболява детето.

Общи условия

Активация на акаунт