Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 29 761
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Момичета, да ви попитам колко часа след поставяне на пентаксим се наблюдават/ продължават стр. реакции, като Т, плач, нервност...? Наистина не помня от 1-ия ни, нали до сега все ни отлагаха 2то поставяне и едва вчера го сложихме. Кольо е много мрънлив, направо изпадам в тих ужас..хленчи непрестанно. Температура уж няма, но дадох панадол за всеки случай, но непрестанно хленчи и плачка ( по-скоро мрънка).

Бихме пентаксима, сложих я в количката и отидохме на разходка. Както вече се знае, мойта като си покаже носа навън заспива. Панадоли не съм давала и не е вдигала Т

# 286
Здравеите и от мен Simple Smile Честит Женски сняг  Laughing
Вили, мила, нацелувай бонбончето, ще спадне температурката не се притеснявай , щом е почнала да се понижава  Hug
Душче а честито ви историческа количка  Joy и ние нашата я чакахме бая време  Wink
Съни скай, каква е таз лекарка бре да я махаш Simple Smile
За праха аз също пера с Персил Сензитив течния много съм доволна за бебчо , а за нас пера с Персил Голд пак течен, (зален цвят е) е няма такъв прах без омекотител дрехите миришат страхотно и то доста дълго време  Wink
Проста Мария не се коси , щом цвета е станал , косата пак ще порасне  Hug

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 19:39 от цветиту

# 287
  • у дома
Ааааа, ще порасне разбира се, важно е акъла да ми е на място  Mr. Green

# 288
  • Бургас
Пък мойта фризьорка ми беше точно под нас ама се изнесе и ся се чудя къде да ида да се острижа  newsm78

# 289
Момичета ще ме извинявате за глупавия въпрос, но вие кога го слагате течния прах в пералнята ,още преди да я пуснете или след като си направи там няколко оборота? Аз няколко пъти слагам течния на Персил и на Рекс (още преди да пусна пералнята),обаче после дрехите миришат ужасно и веднага преминавам на добрия стар прахообразен Ариел. Сигурно ме мислите за много стюпид  Blush
Вили,Мели да ги нацелувате малките от мен,много ги мисля  Praynig

# 290
  • Бургас
аз го слагам в едно като купичка /върви с препарата/ и вътре в барабана.

# 291
и аз така персилите ги продават отгоре с това то е пластмасово прозрачно над капачката, слагам го между дрехите Simple Smile

# 292
  • Бургас
Дани, в началото Peace Но не съм фен на течните. по-слаби са, според мен. Единственото течно, което признавам е черния Первол.
Кольо е ок бе, просто от ваксината явно сме у джаза..сега се е кротнал и чака Пълна лудница. Ако щете ми вярвайте, обожава да гледа/ слуша/ Рачков и Час пик 3 (особено гласа на негрото... hahaha)

# 293
Като говорите за ваксини... ме светнете - Ротарикс, Синфлурикс, пентаксим  newsm78 #Crazy заедно с БЦЖ и Полиомелит, всичко заедно ли се прави през 2, 3, 4 ти месец?

# 294
Предадох и поздравите и целувките, и тя ви праща Simple Smile
Имам един въпрос,понеже антибиотика ни е Панцеф,на гранули е,а мъжа ми като го е купувал не е питал в аптеката за приготвянето,та чета в упътването пише,че се приготвя с 40 мл.вода.Някой давал ли е този антибиотик,или изобщо такъв подобен на прах,че се чудя дали съм го приготвила правилно.Уж го правих по предписанието,ама пак да питам?

# 295
  • Бургас
аз вчера за първи път купих такова чудо на Fairy. Възхитена съм от таблетките им за съдомиална и реших да видя как им е и препарата за пране.
Иначе от тук купувам само Сано- харесва ми аромата и пера основно нашето спално бельо и белите дрехи на Борис. Другите прахове ми ги носят нашите от Германия- купуват ми най-големите опаковки и ме изкарват дори повече от година (харесвам Персил и Омо- за бяло).

Вили- бързо оздравяване на Мони. Съчувствам ви!  Hug Голям зор е наистина с тези лекарства- и аз много трудно му хванах цаката на мой Борис като беше болен.  Sad

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 07:01 от LaDiDa

# 296
  • Бургас
Доколкото си спомням, май беше с преварена и охладена вода, да. Имаше един АБ, не му помня името, ей нямаше разтваряне - голям зор беше с него  Thinking

Ладида, голямо завид за Оммо-то  Wink Миришеше страхотно, преди години сме го ползвали, ама никъде не съм го виждала от доста време.

# 297
Дани,незнам на какво може да се дължи тази миризма.Имам някакъв спомен,че из форума в една тема за прахове се обсъждаше този въпрос,понеже и други момичета се оплакваха от такава миризма.Ти добавяш ли омекотител като переш с течен препарат?Иначе те момичетата са ти отговорили,че се слага директно в барабана,а може и в основното отделение за праха.

Мели,нормално е да е неспокоен от ваксината,дори и да няма температура.Симона и тя е по същия начин след Пентаксим-а,няма температура, но става много неспокойна.Като и дам Панадолче се кротва Simple Smile

sisi_f  този магазин за който обяснявах мисля че съм виждала Омо-то.Утре ще си направя една разходка из квартала ,че таткото почива ,да взема малко въздух и ще мина да проверя дали има със сигурност ако искаш Simple Smile
Хайде лека вечер ви пожелавам Simple Smile Аз отивам да дам антибиотика на малката и си лягам,че днес беше тежък ден  #Crazy

# 298
Няма никой тук.А ми се иска да споделя.
На някои от вас споделих,че на Ема й посинява кожата около устата.И понеже още имаме колики,бях прочела тук в нета,че това е симптом на коликите,та бях спокойна.Случваше се-виждам,че посинява,почва да пищи,да си свива крачетата и да пръцка.И после се успокоява.От 2 дена обаче включих и Колийф освен инфакол.И тя вече няма газове.Обаче забелязвам,че е все по-често синя около устата.Дори когато е спокойна.Затова одеве се поразрових в интернет,и прочетох,че това може да е симптом на определен вид сърдечен порок.Много се притесних!
Другото,което съм забелязала от известно време е,че когато я държа с лявата ръка,за да я къпя-през гърдите имам предвид,когато й сапунисвам гръбчето,от лявата страна е по-изгърбено.Помислих,че е защото я държа и я изкривявам.Обаче ако я хвана по същия начин отдясно,не се издува така.А иначе легнала по гръб или по корем си изглежда добре.Дали е нормално това и аз се втелявам?

# 299
Най-вероятно и няма нищо на Ема   newsm10 всичко е наред. Досега щяха все да чуят или открият нещо. Още на ехограф в корема даже ги виждат тия неща #Crazy

Както всеки би казал, предполагам, за да си спокойна, както и сладката Ема, обади се на педиатъра и направи консултация.
 Hug И пак ти казвам Hug, сигурна съм, че всичко е наред!!!
 Crazy да се има предвид, че живея над хора, който могат да получават вселенска енергия и контактуват с извънземни, тъй че... ВЕРВАЙТЕ МИ!!

АЗ вече отказах съня - притрябвал ми е, а детето дори сега си спи  Crossing Arms ooooh! Полудях, бавно, но успешно Simple Smile
Разучих ваксините, иде ред на шезлонга. Споделете опит за какво да дам пари, или пък ако сте пораснали и сте доволни от нещо, направо продавайте  Peace

Общи условия

Активация на акаунт