Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 184
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Добро утроооо! Браво, Мели, страшна закуска си заформила,ей скопосна мома.Айде и аз да глътвам кафенцето и да врътна някакво ястие за домочадието

# 511
Добро утро!
Майче, и аз се радвам че всичко е ок  Simple Smile. Трудно е да си майка, преживяваме всичко, което се случва с децата много силно, но това е да си родител.
Моя Ачко и той трудно заспива, но като откърти и спи като голям човек. да се надяваме това да е трайно, пък ще издържам няколко минути рев докато затвори очи  Simple Smile.
И аз искам от тези прахчета. Ленче, като поръчваш- пиши ми няколко бройки, колкото сметнеш че ще ми трябват.
Днес ще пробвам с морков, че вчера картофа не го отразихме. Иначе лакомията пие по 200 грама мляко и като свърши плаче за още  Rolling Eyes.
Забравих да кажа, че любимата ми снимка от 8ми е тази на Ленчето с ножа   Joy. Много е яка!
Мимита - добре дошла и честита рожба!

# 512
  • Пловдив
За протокола да кажа, че прахчетата при нас също са с нулев ефект  Crossing Arms

# 513
  • Бургас
Леле, вчера и Ачко е имал месечинка  Hug Hug Hug
Честито, Деси !!! Айде днес да си изпапка всичко малкия сладур bouquet

# 514
  • у дома
Добър ден  Simple Smile След като оправих домочадието е ред и на вас  Mr. Green
Имам два екзистенциални въпроса, касаещи вашите бебоци - кихат ли и вадят ли зелени сополи  newsm78 Гоги се скъсва да киха, като се събуди сутрин  ooooh! И два дена подред изваждам зелени сополки, но само сутрин. Утре чакам д-р Димитрова, да дойде да го погледне, но съм решила ваксината да я отложа малко.

# 515
Вале,за кихане , кихаме и то по 3-4 пъти един след друг,но не вадим никакви сополки

# 516
Добро утро мацки Simple Smile
Честита месечинка на патерици на Ачко    bouquet
Момичета,моля ви дайте съвет за изгорена дамаска на диван от цигара????? На доста видимо място е дупката,та се чудя какво да я правя.
Симона не мога да я разбера.уж бяхме на 5 хранения, сега от 2 дена яде пак 6 пъти на 3 часа  newsm78 Иначе е добре вече,не вдига температура Simple Smile Вчера се обадих на Згурова,каза да продължим АБ-то и сиропа до петък и така.
За кихането,киха,но сополи няма...
Мели,Дани липсвате ми вече  Cry

# 517
Привет момичета, дочаках и аз момента, в който започвам да се подготвям за бебунка  baby_neutral
Искам да попитам за мнение относно количката, ориентирала съм се към Бейби комфорт Лола, мисля да я взема нова, но за кошница не ми се дават много пари. Много, ще се радвам ако има мама да сподели мнение и такава която да продава кошница. С удоволствие, ще я видя и като дойде момента, ще я взема (стига състоянието й да е поне задоволително).  Hug

# 518
  • Пловдив
Привет момичета, дочаках и аз момента, в който започвам да се подготвям за бебунка  baby_neutral
Искам да попитам за мнение относно количката, ориентирала съм се към Бейби комфорт Лола, мисля да я взема нова, но за кошница не ми се дават много пари. Много, ще се радвам ако има мама да сподели мнение и такава която да продава кошница. С удоволствие, ще я видя и като дойде момента, ще я взема (стига състоянието й да е поне задоволително).  Hug

Eх..преди седмица продадох нашия кош за кола, Чико Ауто Фикс като нов, в гаранция.Искаше ми се да е на някоя от тукашните мами и бях писала в темата, ама.. Sad

# 519
Eх..преди седмица продадох нашия кош за кола, Чико Ауто Фикс като нов, в гаранция.Искаше ми се да е на някоя от тукашните мами и бях писала в темата, ама.. Sad

Аз искам на Bebe Confort Creatis Fix

# 520
  • Пловдив

Аз искам на Bebe Confort Creatis Fix

Не те разбрах... newsm78
Виж в продавалника, но все пак марката си държи цена.

# 521
От доста време търся, но попадам на обяви само от София.  Sad А ми се иска да я огледам преди да дам парите, все пак не са малко. Нова е 380 лв. а втора ръка около 200 лв. И за това реших да споделя с вас, все още имам около месец и половина, но ако не намеря тук от нашия район, ще търся познат в Сф да отиде, да я огледа преди да я платя.  Hug

# 522
Здравейте и от мен Simple SmileНие днес порастваме и ни предстои захранване.Аз мисля да поизчакам още малко,но да  попитам миналите вече по този път с какво започнахте плодово или зеленчуково пюре?И с какъв вкус.Нашата лекарка ни съветва да започнем с плодово,но по това което чета напоследък е по добре с зеленчуково newsm78 Абе чудя се общо взето,така че ще съм благодарна ако споделите Simple Smile

# 523
  • Бургас
Деси, на Кольо му бърках собственоръчно разни бъркочи. Както ти писах на скайпа - отне ми ок. 5 дни мъки. Вчера вече отворих първото бурканче на Хип ( тиква и морков) и му хапна малко. Днес продължаваме Peace
Вили, и на ме н ми липсвате Hug Ама няма такова скапано време...че и подобрение не се очква.  Tired
Горги, я сподели как точно ги даваш тия прахчета за зъб, че да пробвам и аз. Сватята ми ( нали е малко злато Heart Eyes) оня ден ми шерна едната си кутийка. Peace
danyto, ние започнахме с морков + кърма. После картоф+ кърма. После Морков+картоф+кърма. Вчера тиква+ картоф

# 524
  • Пловдив
Melly.G, ми както е по указание ги давам- директно на езика се изсипва прахчето.За дете под 6 м- половин доза.Освен дето го ядосвам с това действие, нищо друго не постигам.

Общи условия

Активация на акаунт