Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 202
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Честити месечинки на Бо и Гого   ura newsm59
Вили nbirthday  Party Time да си жива и здрава и много щастлива
Мели  браво на Колето все така да папка детето
миа много се радвам за малката,чудесна новина

# 496
  • Бургас
Честит Рожден ден на Вили ! Бъди здрава,щастлива и много усмихната !!! Весел празник!

Мия,браво за малката Ема !  Hug

Мимита,добре дошла тук ! Hug Ние пък още не сме ходили на лекар в Дева-та,все се моткаме ,все мъжа на работа...  ooooh!

Мели,честит ви първи картоф...Все така да си хапва малкото Коле ! Ние днеска бяхме на гости на другото Коле,ако знаеш колко е див и как не спира на едно място . А като дойде вкъщи много се радва на Диманка и все иска да я пипа  Mr. Green

Проста Мария,честита месечинка на Гого ! Много да те радва малкия сладур !

Ladida,Честита месечинка на Бо ! Да ти е жив и здрав и много радости да ви носи!  smile3525

Ехе,колко бързо тече това време.Спомням си още в началото на темата,как всички чакахме новини от Ладидка и каква радост беше  когато Герито писа ,че Ладида е родила и после тя как обясняваше как е минало раждането и колко е доволна.Даже май от болницата пишеше. Толкова бързо минава това време... Ех,отплеснах се.  Mr. Green

Хубава вечер !  Hug

п.с. Снимки на Димана ТУК .Не съм махнала червените очи на някои от снимките,ама ме мързи да тегля програмка сега.Лягам си !

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 19:17 от SuNnY SkY

# 497
  • Бургас
Деси Hug

В Неделя бяхме на гости на нашите, но големото Коле не успях да го видя. Само количката му беше пред вратата. Сигурное  станал по-голям от майка си Laughing Последно го видях малко преди да навърши една годинка:-)
Сватя, виждаш ли  - зет като мед Laughing Хъгс Heart Eyes

# 498
Айде и аз се разписах в албумчето  Wink
Мели браво на Колето  Hug абе да те питам коя зодия беше той  Joy (ся да не земеш да счупиш компа от  #Cussing outsmile3532

# 499
  • у дома
Оф, влизам да споделя - инфарктно приспиване на Гоги беше тази вечер. Половин час на загасена лампа, люлея и пея и ... влиза каката с гръм и трясък, подава ми един кафяв фулмастер и ми казва - Мамо, нарисувай ми с едната ръка едно тигърче, пък аз после ще го оцветя  Laughing Паднах от смях...

# 500
 hahaha hahaha hahaha Тази Наталия направо да се чудиш да я изядеш или....

# 501
  • у дома
Ами, нацелувах я и нея  Heart Eyes Душички малки, търсят внимание  Mr. Green

# 502
  • Бургас
забравих
честито  feeding на Ники. Ама той вече и четеееее тц тц Зарка намаза  Laughing

О, йе smile3521

# 503
  • Бургас
Добрутро!
Гледам, Неди днес май си поспива, та да я отменя Peace

# 504
  • Бургас
Добро и от мен!  Grinning
Днес ми се струва, че вече ще може да се излиза.
У нашето село снега е стопен и преди малко като излязох навън ми се стори меко. Следобеда мятам младежа в количката и  излизам, квото ще да става.  Crazy

Мели, тез закуски вместо да ги мяташ тук на картинки, вземи се сети и ни покани на живо дет се вика да си хапнем.  Crossing Arms

# 505
  • Бургас
 Joy Като се стопли ще направим един пикник, ЛаДидка Peace
 Heart Eyes

# 506
  • Пловдив
Добрютроо:)
Снощи и аз с голям зор припсах дребния.Вече не ще да яде сутрин в 6, а към 7,30-8,00..Май ще минаваме на 4 хранения вече като гледам.Дойде му стола вчера, седя 15 минути, хили се и маха с ръце, след което му писна и се разкисели.Мъжка му работа  Crossing Arms

# 507
  • Бургас
И аз съм на вълна стол за хранене. Горги, какъв е вашият?

# 508
  • Пловдив
И аз съм на вълна стол за хранене. Горги, какъв е вашият?

http://www.mytoys.de/Peg-Perego-Hochstuhl-Prima-Pappa-Originale- … B263F3B3B.3-200-4

# 509
  • Бургас
Ох, тоя хубав сайт...ама като не шпрехам дойч Tired Иначе столчето е сладурско Peace

цветиту, чакай, че сега те отразих и теб -  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт