Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 204
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Браво, Майче, много се радвам, че с бебка всичко е наред Hug

# 481
За полулегналото положение, и ние сме така след навършването на 4-ия месец  Peace
И да не бях започнала да го слагам така от време на време, той самият започна да се опитва да се изправя.За сега не успява да се изправи, но успешно тренира с коремните преси, от сега е решил да  прави плочки за лятото на плажа  Joy  newsm62

Мда, все едно аз съм го писала  Simple Smile

# 482
  • Бургас
Ммм, да се тупна и аз в тази прекрасна тема...  Laughing

Веднага давам данни за първия пост - Иван, 16.02.2010

И един бърз въпрос: На кой ден трябва да заведем Беб на контролен преглед в Дева-та? На 20-я ден от раждането или на 20-я ден от изписването?

Сега ще попрочета назад, за да мога да включвам адекватно.  Simple Smile

Добре дошла, Мимита   bouquet
Ние заведохме Зарка на 25-я ден някъде -от раждането   Grinning
Леле, с този Водолей, дупе да ти е яко  Heart Eyes И нашият батко е такъв, че и на близка дата- на 17-и, та  затова казвам, от опит...  Joy

# 483
  • Бургас
 Embarassed Срам не срам може ли и на мен паролка да ви видя аз как сте се докарали. Съжалявам, че не можах дая дойда, но ...
Честит рожден ден на Вили!  newsm59 Tada
И разбира се не на последно място честита 1/2 годинка на малкият Бо1 nbirthday  cook

# 484
Ние се връщаме от лекар-кардиоложката каза,че сърчицето й е на 100 % здраво newsm44.До голяма степен ме успокои,защото моето кривленце като никога беше усмихнато,а не ревящо,и тя успя добре да я преслуша.При всички случаи ще си направя и една консултацийка в София.
Между другото лекарката е със страхотно излъчване!
Браво , браво много се радвам Майче, нека ти олекне малко, че много се беше ошашавила, ох дано и аз се похваля с такава новина след като заведа малката при нея.

Стискам палци и при вас всичко да е наред!!!

# 485
  • Бургас
Мая, ето това се казва хубава новина!  Peace Да се успокоиш и ти!  Hug

Мимита, welcome!  Peace

на майка му пожелавам да грабва ножицата като мен и да скастря бретона  Wink!

отдавна се каня аз, ама пуста криза, с тез покупки от Ибей не оставя пара за фризура. Другия месец, само да пуснат майчинството на 2ри веднага отивам, кот ще да става!  Flutter Тоз тип фризура а ла Моника Белучи много я тача аз.  Flutter

lusia_, used е, ама е като нова. Много съм доволна. Само ся да не я ур`часам и утре дивака да не иска вече в нея.

Луди в туй време да излизат има ли?  До преди малко се чудех дали да не обиколим квартала 2 пъти, ама Борко заспа и реших да си секна сама ентусиазма.  Tired

Вчера стоях вечерта и си мислех- ко ще е хубаво някой ден инцидентно да оставим децата на мъжете и ний да скочим Старбъкско в Мола.... миа обаче е без мъж често, тъй, че недалинчи ти като следваща по близост мой да го отнесеш.  Thinking

# 486
  • Пловдив
Вили, честит рожден ден, мила  newsm51 - жива и здрава, щастлива и обичана да си !

Вале, имам много лоша- доказано опропастяваща животи- уста..Та свеки ако продължава да те газира я заплаши, че ще я спомена с лошо, мхмм  #Cussing out

# 487
  • Бургас
Майче, страхотна новина! Hug
Вале, честита ви месечинка и на вас  bouquet
Да се похваля - дне ссино се смили над мен и му хапна 4 лъжички картоф с мляко. Party
http://vetrenmothers.snimka.bg/baby/our-babies-3-6-months.477779.17755106

# 488
Гери,свирни пък що да не го отнеса

Майче ,браво от сутринта ви мисля ама викам си ти ще си кажеш,та такива новини чакахме Браво

Ей,ми ха честито да е и на Гогича месечинката newsm67

Мимита, welcome бързичко ще те приобщим към нас

Ах,Гери (сайки) имаш една ГОЛЯЯЯМАчерна точка

# 489
  • у дома
Мая, цял ден те мисля, радвам се че всичко е наред с Емката  Hug
Момичета, на 8-ми почина един мой близък роднина и от тогава ми е много кофти... А и Гоги днес е с обрив над очето, че съсвем забравих, че днес навършваме 3 месеца  Tired Благодаря за всички пожелания   bouquet
Горгона, няма кво да я заплашвам, тя е олицетворение на думата "непукист" - щом на другите си внуци купува кошари, скринчета етс., пък на Наталия и Гоги и един лигавник даже не е подарила Tired Ох, не ми се говори...

# 490
Валенце, бъди и ти непукист.Моята свекърва и тя 2 пъти е дошла от как се е родила Маги, ама аз пък съм рахат.По-важно е да не ти се бърка в семейните отношения. Айде майната им

Момичета помогнете smile3547, че много назад трябва да ровя. Какви бяха прахчетата за зъбоникненето

# 491
  • Бургас
nedalinchi , ЦЪК!
Да кажа, че на Боб не му влияят изобщо.  Tired

И за свекървите да кажа- по-добре със, отколкото без.  Peace Като ми вдигне кръвното майка ми и като си нямам свекърва и много тъпо.  Tired

Проста Мария, честита месечинка и на вас! Много усмивки за малък Гого и майка му!  Hug

# 492
Гери, 10х

# 493
  • Бургас
Честити месечинки на Бо и Гого  smile3525
Вили bdbaloni
Вале   action032
Прахчета ако решите мога да направя една обща поръчка.
Отивам да дремна още малко  newsm46

# 494
  • Бургас
забравих
честито  feeding на Ники. Ама той вече и четеееее тц тц Зарка намаза  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт