Ето Баба Марта пак дойде,здраве да ни донесе

• 16 790
  • 209
  •   1
Отговори
# 120
Честит втори рожден ден, мъничка прелестна Бела! Бъди жива и здрава, бъди все така очарователно сладка, а скоро и грижовна кака! Heart Eyes

Ники, честит ви празник,другарче и на вас с Ники!   bouquet Звънях, ама може би спяхте, та ще ме извиниш ако съм ви събудила.

Благодаря ви, момичета! Да казвам ли, че ме развълнувахте или си знаете? А че ви обичам? Обичам ви! Много при това... Heart Eyes Hug

# 121
Честит рожден ден, Светле! Пожелавам ти много щастие, здраве, късмет и любов! Весел празник на теб и цялото семейство!

# 122
честит рожден ден на Бела ,нека да е здрава ,умна ,и щастлива ,красива е то се вижда ,да радва мама и тате.Светли и на теб честит празник ,нека си много щастлива мила ,от здраве да не се отървеш ти и цялото ти семейство.

# 123
Честит рожден ден на Белуша! Да расте здраво и все така чаровно малкото русо Simple Smile)) Много радост да носи на мама и тате и да е най щастливата кака   bouquet Heart Eyes

Светле, да си жива и здрава! Много обичана, щастлива и усмихната   bouquet Hug Heart Eyes

# 124
  • Варна
Светле, Честит рожден ден! Бъди здрава и нека всичко лошо да остане зад гърба ти  Hug. Дечицата да са здрави и да те радват  Hug

Ники и оттук Честит рожден ден на Бела  Hug Да бъде здрава и да има щастливо детство  Hug

# 125
Аз пък забравих Светлето  Embarassed.  Но това е, защото не ти личат рождените дни  Mr. Green.

Честит четвърти 29-ти рожден ден, Светле! Да си здрава и щастлива и всички около теб също!

Ники, като позарасне удареното да го мажете с мехлемче за белези. Че снимките по кориците на списанията тепърва предстоят  Hug.

# 126
Честит втори рожден ден на Бела! newsm59Ники,да ви е жива и здрава,много да ви радва,да ви носи много усмивки!

Светле,честит празник!  bouquetПожелавам ти от сърце много красиви моменти и споделено щастие!

# 127
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СВЕТЪЛЧЕ! /ПО-ДОБРЕ КЪСНО, ОТКОЛКОТО ОЩЕ ПО-КЪСНО  Embarassed/ Бъди здрава и все така СВЕТЪЛ ЛЪЧ в живота на всички, които те обичат!   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО СЛЪНЧИЦЕ НА МАМА НИКИ - БЕЛА! Щастливо и незабравимо детство мило дете!

# 128
Честит рожден ден Светле (на патерички) бъди все така лъчезарна и усмихната  bouquet
Честит втори рожден ден на Бела,расти здраво и борбено дете като мама и тате
обичаме ви!

# 129
И аз на патерички, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СВЕТЛЕ! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МЪНИЧКА БЕЛА!БЪДИ УСМИХНАТО И ЛЪЧЕЗАРНО ДЕТЕ, И НАЙ-ДОБРАТА КАКА  Heart Eyes

Фивка, мисля те  Hug

# 130
 Пак пиша по никое време, ама до сега качвах снимки.. купона мина и замина, ама още се чувствам ужасно уморена...не е това работа за бременна в 7я месец, да знаете, не се опитвайте да правите домашни партита в такова състояние. Но пък е приятна умора, за НЕЯ всичко ще направя и само като я гледах как щастливо й светят очичките пред тортата, още една седмица ще седя всяка нощ до 3 през нощта... Хайде сега да почерпим:)

Извинявам се много  на тези,на които не съм вдигнала телефона оня ден.. няма да се оправдавам,макар че мога:)) Благодаря ви за вниманието на всички, без вас не знам къде щях да съм, щях ли да Я имам... Обичам ви!

# 131
  • Стара Загора
Малко на патерица но....
Честит рожден ден на слънцето Бела  bouquet Да е много здрава и послушна кака Heart Eyes
Честит рожден ден и на Светлето Heart Eyes  bouquet

# 132
  • Варна
Ники, разгледах снимките. Много си лъчезарна, бе, момиче! Никой няма да каже, че си в 7 месец и си уморена! Грееш прекрасно, Бела си личи, че също се е забавлявала много. Прекрасен рожден ден! Да видим догодина по-лесно ли ще е да го приготвиш и с малък юнак в ръцете. Simple Smile

П.П. Хапките изглеждат много апетитно. За тортите те знам, че си майстор.

# 133
НИКИ страхотни са снимките ,наистина изглеждаш прекрасно ,а малката е много сладка пу пу,да ни и е уроки ,аз дето съм готвач по професия ме слагаш в малкият си джоб.Какви торти само лелее.понеже по цял ден готвя се за хората ,за мен доста ме домързява ,като се има предвид ,че в къщи манджи не се готвят приготвям само на скара и на фурна нещо за деня ,че мъжо то капризен не яде от вчера пък май и аз се глезя ,ама то вечерята в наш та къща е като на ресторант ,ракия салатка,винце вечеря мезе ,после десерт че 2 часа на масата и после си грухтим и двамата ,се се чудя за що съм дебела ,не мърдам се 65 си седя ,как ще отслабна не знам ,но да сме здрави ,как ми се иска и аз да ви пратя малко снимки на моята красива дъщеря ,но нали съм неграмотна не мога и това е , Hugвсички до една .

# 134
на голямата не ми се пращат ,че много е порасла с нея сме като сестри ,самата аз не мога да повярвам ,че толкова е голяма  newsm78 .както и да е само да са живи и здрави нищо друго няма смисъл ,а Никол сега трябваше на стане на 1 и половина ,много ми липсваш момиченцето ми . Praynigдано си добре.

Общи условия

Активация на акаунт