Ето Баба Марта пак дойде,здраве да ни донесе

• 16 785
  • 209
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте милички. Влизам само да кажа, че моята Дара пак има малко бактерии в урината и задържа урина в единия бъбрек  Cry Вече се чудим какво да правим  Cry
Утре ще правим още изследвания, говорят ми тук за някаква цветна снимка на бъбреци, в София, която трябва да правим най-вероятно, и така  Cry
Оплаках ви се. Лека вечер  Hug

# 151
Добро утро,

Марморанче,мила много ти се насъбра Hug Hug Hug
стискам силно палци за утре fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ние сме в трескава подготовка за РД на Хриси,запазихме час в детски клуб,поръчахме торта и сега чакаме събитието с голямо нетърпение Mr. Green

Силве,бързо оздравяване на малък Дени Hug

Ники,много сте ми сладички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
Mарморанче ,и аз като теб само болести ми на главата ,малката цяла зима е се болна ,само лекарства ,инжекции ,цистит имаше преди 2 седмици ,как плачеше милата като пиша само на гърнето искаше да седи ,татко ми го оперираха наскоро ,в сряда майка-ми ще и сменят ставите на колената ,че вече не може да се движи ,а за болката да не говорим ,и за капак голямата ми щерка ме изненада с 160 лева сметка за телефона ,се си викам ,че след всяко зло идва по добро ама май като гледам мене ме прескача нещо .Аз ви се оплаках ,че м,много ми се събра и пак почнах да имам затруднено дишане .isepise и ние скоро ставаме на 4 години.Силви ДЕНИ дано скоро се оправя ,и да го нацелуваш хубаво от мен.Е и аз си излях болката .лек и спокоен ден . Hug

# 153
Записахме си час за петък за София при доц. Буева-детски нефролог. Имам нужда от много стиснати палци, дано се разминем с най-леката диагноза  Praynig Благодаря ви милички  Hug
Имам нужда и ако някой знае по-евтин хотел.

# 154
  • София
Марморанче,стискам ви палци да не е нещо сериозно и да се опавят възможно най-бързо нещата! Praynig Hug

# 155
Марморанче,стискам ви палци да не е нещо сериозно и да се опавят възможно най-бързо нещата! Praynig Hug
Присъединявам се! Мърморанче, съзнавам колко тежко е сега за вас! Силно се моля и вярвам, че ще се върнете с добри новини!  Praynig

Кроела,и на вас ви се е насъбрало много. Дано скоро нещата се обърнат и тръгнат в положителна насока.  Peace

Силвинце,как е мъничъкият ни герой? Оздравя ли? Heart Eyes

Асенко,любима моя,радвам се,че писа.Пък ако можеше и по-често да е. Знаеш как ми липсваш. Heart Eyes Hug

Хей,къде сте всички? Тук съвсем опустя... Sad

# 156

Хей,къде сте всички? Тук съвсем опустя... Sad
Ами така е, времето се оправи и всички са по разходки  sun

Марморанче  Hug Praynig имаш и от мен едни  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 157

Пожелавам на всички ни една много хубава пролет, пълна само с хубави емоции. Ние в събота и неделя си направихме една разходка до Казанлък. За първи път оставих Шошко на бабите му за толкова време. Беше ми хубаво защото имах нужда да се видя с приятелите си, ама малкия ми мъж ми липсваше.
Хубав ден на всички.

# 158
  • на дъното
Честита Пролет и от нас!
Какво да ви кажа за наш късмет точно преди ваксината ние си изкарахме шарката Sad вече сме по-добре нямаме вече петна и Т,днес сме на контролен преглед,дано няма  усложнения Praynig.
Мърморанче и тук да ти кажа,че доц. Буева е една от малкото останали човечни лекари и съм силно убедена,че ще ви помогни Praynigцелувки на Дара чаровница Hug
Времето тук е прекрасно,но ние още малко ще сми си у дома и после ще лудуваме на вън.
Целувки на всички Hug

# 159
  • Варна
Честита пролет на всички!
Марморанке стискам и аз палци. Ще чакаме новини!

# 160
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ!

Марморанка, ще стискам и аз палци, пък дано не е нещо сериозно, гушни Дара!

Силви, поне вече сте по-добре, пиши след контролния преглед.

Нефче, такива разходки са много зареждащи и освежаващи Laughing

Исе, от тебе ще чакаме снимки Heart Eyes

# 161
Благодаря ви милички, дано всичко е наред с моето момиче  Praynig
Честита първа пролет!

# 162
всичко ще бъде наред ,ще видиш Марморанке,стискайте ми палци за сряда ,мама я оперират тогава ,честита първа пролет на всички  Hug

# 163
  • на дъното
kroelahai fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover имаш от мен силно стиснати палци Hug

# 164
 много ти благодаря мила ,нацелувай малкия пораснал мъж Дени . Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт