Ето Баба Марта пак дойде,здраве да ни донесе

• 16 910
  • 209
  •   1
Отговори
# 30
Ритко, много ти е готина снимката в подписа. И самата снимка, и дамата на нея.  Heart Eyes

Светленце, много ме е яд за зъбките на Божидар, човек в какви ли крайности и ситуации не попада, за да се погрижи за децата си.
А, този хомеопат, какво каза, защо няма ефект лечението му, че много се подразних?

Ми смени лечението като не даде резултат предното. Въпросът е, че утре изтича срокът, в който трябваше да има някакъв положителен резултат според неговите думи. Такъв няма.  Sad Яд ме е, защото започвам да си мисля, че работим на принципа проба-грешка. И всеки път не улучваме. И това за сметка на детето. Вече не знам колко специалисти посетихме. За парите няма да говорим. И полза никаква просто. Днес попаднах на снимки на дете с нашия проблем, стигнало до гангрена. Страшна гледка.  Cry И съм така безсилна да променя нещо.

# 31
 Ритко, каква ясла,къде,кога???

Аз днес точно това се чудех. Има една частна градина в квартала. Явно няма да се доредим до градина преди 3 и половина..  От една страна много искам да ходи,поне за половин ден, за да играе с деца. От друга страна там няма възрастови групи,а всички деца са заедно- от 2 до не знам колко години-поне до 6. СОбственичката ми се вижда малко фръцната... Не знам какво да правя. Не искам да ми носи вируси и после да гледам две болни бебета. Пу-пу за сега почти не ми е боледувала. А и не искам да се чувства изоставена като се роди бебето... Милата ми тя е станала една такава гушлива, непрекъснато вика МАМО ГУШ, гушка ме с две ръчички и ме целува.. Мъчно ми е и не ми се иска да я отделям от себе си все още.  Ни така, ни иначе... Какво да правя newsm78

Днес и Бела подивя, че нямаше как да излезем в дъжда. При нас проблема се решава лесно, но не ми харесва много тоя начин... Гледа "САЧИ ВОЛ", което в превод е "зайче, вОлк",т.е. Ну, погоди.  Може по цял ден да седи пред телевизора. Едвам я откачам, сума време казваме на зайчето чао чао... И след малко се присеща и пак почва да си ги иска... И друга мания има- да се мие и да мие... Взима си стол, мести си го, качва се на него,пуска чешмата и... се почва великото ми-ми... И оттам едвам се откача, с много рев и убеждаване. Но се убедих, че със спокоен тон и убеждаване нещата се решават по-лесно:))

Ритко,пусни снимки. Като не мога да ви видя на живо, поне на снимки да видя колко е проаснала Лора. Това за всички се отнася, ама наистина като я гледах тая снимка в подписа на Рита и  се замислих...

# 32
Честит национален празник.Дано да имаме повече поводи, да се чувстваме горди, че сме българи  bg

KikiNiki винаги ще се чудиш дали в тази ситуация си взела правилното решение.
Да ти кажа честно все си мисля, че ако ще даваш Бела на ясла, по-добре това да стане преди бебето да се е родило, т.е. тя да не си помисли, че  ходи на ясла заради бебето.

# 33
Честита нова течичка и честит ни нов месец - дано е пълен само с позитивни изживявания! Hug Heart Eyes
Честита баба Марта!

Шерче, честито и на твоята чаровница - да е жива и здрава!

Честит национален празник!

# 34

момичета да ви почерпя че днес чукнах 37 Grinning

# 35
  • на дъното
Честит Рожден Ден Краси!Много здраве и поводи за усмивки

# 36
 Честит рожден ден Краси!
Нека само усмивки греят лицето ти! Желая ти всичко най-хубаво от сърце!

Да е честит празника на всички българи!

# 37
 Краси, ние с теб сме били набори:)) само дето аз съм на края на годината:) Да си жива и здрава, обичана и щастлива!

Честито ви национален празник!

# 38
  • Бургас
Краси , честит ти двоен празник  bouquet
пожелавам ти много поводи за усмивки , любовта на най - близките ти хора и разбира се здраве!

На всички вас момичета , честит 3 Март! И както каза Нефертити дано имаме повече поводи да се гордеем , че сме българи!

# 39
Честит национален празник на всички Българи!

Честит рожден ден Красе!Много здраве и щастие ти желая!

Светле,съчуствам ти мила Hug Hug Hug

# 40
Честит празник, момичета!

Краси, честито порастване! Бъди жива и здрава!   bouquet

Исе,  Hug

# 41
  • Варна
Привет момичета   Hug и Честит национален празник bg
Честитя поводите и на всички, които съм пропуснала. Зори гледах снимките от рождения ден на лъчезарен Жорко, много сте сладки и тортата е страхотна. Целувки на всички дечица  lovekiss
Миналата седмица с мъжа ми бяхме 5 дни в Сандански. Ходихме до Рупите, Мелник, Роженския манастир, Самуиловата крепост, един ден бяхме и в Солун. Последния ден посетихме едно уникално за мен място, храмът на Преподобна Стойна. Сигурно няма да ми повярвате, но ни позволиха да снимаме и част от филмчето, в което си пишехме пожелания в една тетрадка просто не се е записало. Сякаш имаше някаква сила, някой ни се ядоса и поиска това да остане в тайна. Друго странно нещо е, че някои от снимките на Рупите излязоха като премрежени. Въобще и двете места бяха заредени със странна енергия.
Починах си много добре и мога да кажа, че отдавна не се бях разтоварвала така.

Красе, Честит рожден ден

Светле  Hug

# 42
Честит рожден ден, мила приятелко! Бъди жива и здрава, обичана жена и горда майка!  Hug Hug Hug

Честит 3-ти март! Нека имаме повече поводи да се гордеем, че сме българи!

Ники днес става на 5 месеца, така че почерпете се за здравето на моето момче!

# 43
Нека расте много ,много здрав Ники !
Фивче, този край ми е любим и на мен .Обожавам Сандански и Рупите. Когато отида там се чувствам преродена сякаш.

# 44
Честит рожден ден, Краси! И мини РД на Никола.

Фивке, много се радвам за пътешествието, което сте си направили. Аз вярвам, че не случайно отказва техниката на подобни места. Дано всичко, което сте си намислили, се сбъдне по възможно най-добрия начин.

Ритко, виждам една малка Ритка в подписа ти. Мнооого сладка, пу-пу.

Аз за яслата само хубави неща ще кажа. Нито мога да я занимавам така добре и толкова различни неща за правене да й предлагам. Някои от заниманията са направо противопоказни за средностатистическа къща - игра в пясък за вътре (!!!), ловене на пластмасови рибки от голямо корито (за това занимание ги обличат с едни гумирани престилки). Отделно много напредна детето в самостоятелността - обличане, ядене, пее много песни и повече говори. Досега се е разболявала 2 пъти за по 1-2 дни. Ники, според мен дори за половин ден да я даваш, пак ще е от полза и за двете ви. И аз мисля като Нефертити, нека от по-рано да е тръгнала, пък да вирусчетата не се притеснявай - бебчо ще има имунитет от мамешката манджа.

Светле,  Hug. Дано да се намери начин да се стопира или поне забави процеса!!!

Общи условия

Активация на акаунт