Ето Баба Марта пак дойде,здраве да ни донесе

• 16 902
  • 209
  •   1
Отговори
# 45
Фивке, много се радвам за пътешествието, което сте си направили. Аз вярвам, че не случайно отказва техниката на подобни места. Дано всичко, което сте си намислили, се сбъдне по възможно най-добрия начин.

По-добре и аз няма да го кажа. Фивка, настръхнах докато четях поста ти. Вярвам, че тази почивка и всичко, случило се е началото на нещо прекрасно. Вярвам го -  няма как да е иначе.

Меченце, драго ми е, че тези дни наминаваш за втори път. Все така да е - пу-пу.  Hug Пък ако пуснеш и някоя снимка на малкото мече, съвсем ще ни доставиш радост.

В тази връзка - на много бебешоци напоследък не съм виждала актуални снимки.  Naughty

Благодаря ви , другарчета, за подкрепата. Днес хомеопатът ни каза да спираме лечението, защото няма полза и че ще мисли по нашия проблем.Искам да съм позитивно настроена, но вече не вярвам - толкова пъти тръгвах с вяра,че ще оправим пустите зъбки и всеки път - разочарование.

# 46
  • Варна
Честит национарен празник на всички!
Красе честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов!
Честита месечинка на Никола!
Светле дано се намери някакво решение за зъбките!
Fever много хубаво пътешествие сте си направили. И аз имам голям мерак да посетя този край, но да видим кога ще е.

# 47
  • София
Честит национален празник на всички
Краса, честит рожден ден и на теб, много здраве и щастливи мигове ти желая.

Ники, аз за яслата го мислих и все натам ме бута. Определено плюсовете за детето ще са много повече, и както казва онази полярна мечка, там ги занимават много повече и се развиват по-бързо децата, стават по-самостоятелни и мисля, че най големия плюс който мога да извлека е , че после ще понесе по-леко появата на новото бебе. Имаме си нова детска градина, последната къща от улицата ни  Laughing , частна е разбира се, но аз нямам никакъв избор в околията, няма как да я запиша в държавна градина , колкото и да ми се искаше. И аз мислих варианта, да стои в яслата до обед, но за мен това не е решение, или тръгва от раз или не се занимавам. Мисля, че ако почне да разчита и на това, че като ревне за мама ще ходя да я прибирам ще си имам по-големи проблеми, а и таксите в частните градини са такива, че по-добре да си разчитам на целодневната грижа. Със сигурност ще рева с Лора, но е мине и този момент. Исках да почне от Април месец, но май ще я пусна половин месец по-рано, само да е наред всичко с изследванията, педиатърката ни да и нанесе всичко в картона и почваме. Със сигурност няма как да ги опазим от всеки пръкнал се вирус, то са шарки и какво ли не още, ако ги мисля и тези неща сигурно ще полудея, но такъв е живота, сами си ги искаме децата и естествено с това идват и всички грижи, освен радостите. Все се надявам да е за добро, най-малкото аз имам нужда да презаредя батериите преди да се появи другата дивачка.

Мисля , че исках още неща да напиша, но съм малко изморена от разходката на Витоша днес, и ми се спи много.
Снимки ще гледам да кача в албумчето ни,но да видим кога ще е.
Целувки на всички от нас.

# 48
KРАСИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ,да си жива и здрава ,много обичана и обичаща жена ,само хубави моменти за напред .  bouquet Hug Heart Eyes

# 49
Красе Честит рожден ден, с пожелание за много здраве късмет и любов.

Ритка много точно си го казала за яслите. Другото което е, че в частните ясли поне тук в Бургас контрола по отношение на посещението на яслата на болни деца е по-строг. Което предполага, че и твоето дете ще се разболява по-рядко. Надявам се и при вас да е така. Племенника ми вече половин месец ходи на частна ясла и разликата с държавните е огромна. Наистина таксите са соленички, но пък който може да си го позволи определено е по-добър вариант от държавна.Лично за мен е много важно детето ми да контактува повече време със свои връстници, колкото и да ми се иска няма как да му осигуря и дам това, което ще му даде контакта с повече деца.
Фивка звучиш много добре, явно почивката си е казала думата  Hug

# 50
  • София
Нефи, и тук контрола е доста строг. Когато говорихме с една от учителките , ни каза, че ако някое детенце е сополиво и тръгва да се разболява го "изолират" да не звучи много гадно, но го отделят в друга стая с някоя учителка за да няма никакъв контакт с децата, и чакат родител да дойде да го прибере. Казаха, че рядко боледуват децата, че като знам какво става в държавните градини сополиви, с температура детето , но седи там , еми ... . Лошото е , че родителите понякога нямат възможност да си ги гледат дечицата, макар и болни като няма кой да ги пусне от работа, а и други такива причини.
Днес ще ходя да взема изследванията моите и на детенце, дано всичко е наред.

# 51
Благодаря ви за пожеланията момичета  bouquet

# 52
Красе, ЧРД на патеричка! Каквото ти е на сърце, това да ти се случва!   bouquet
Ритко, много хубава тази Лора! Наскоро ГаДчо се беше сетил за нея и обясняваше, че по-голяма едногодинка от нея не бил виждал.  Simple Smile
Светле, голямо гуш за всичките ви премеждия, слънчо.  Hug
Фивче, има места, които успяват да заредят падналите житейски батерии. Вие сте били на едно от тях.  Hug

# 53
Красе,честит рожден ден на патеричка.  bouquet
Да взема и аз да се включа по въпроса с яслите.Аз съм много доволна,въпреки,че в началото много се чудех дали да го пускам.В началото беше голям рев,но за 10 дни свикна,след това започнах да го отсавям и да спи там и сега вече си ходи с кеф.Боледува често,но пък така ще си изгради имунитет,а и не е нещо сериозно.Да ви кажа честно аз доста спокойно приех тръгването му на ясла.Беше ми мъчно като плачеше,но аз не съм ревала с него.Бях се настроила да бъда твърда и да не му показвам,че щом ревне и аз ще омекна,а нямах и изборе,защото вече бях почнала работа.
Така,че ако имате възможнонст по-добре ги пускайте,ще се очудите колко доволни ще ги прибирате.
 Hug
Светле,много съжалявам за зъбките на Божидарко.Целувам ви  Heart Eyes

# 54
  • София
Добро утро момичета.

Влизам с една много хубава новина.
Току що видях при февруарките, че Аморе е родила тази сутрин в 5.09 часа Катрин - с тегло 3800 грама и 51 см.
Да й е живо и здраво момиченцето. Много усмивки да й носи!

# 55
СТРАХОТНА НОВИНА ,ЧЕСТИТО МИЛА АМОРЕ ,ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМИЧЕТО ,ДА Е УМНА КРАСИВА И ЩАСТЛИВА  САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА И СЕ СЛУЧВАТ В ЖИВОТА . Hug

# 56
  • Варна
Добре дошла на Катрин! Да е здрава, умна, красива и щастлива! Да има прекрасно детство и да радва много мама, тате и батко!

Аморе, на теб желая бързо възстановяване и много щастие!  
bouquet

# 57
Честита радост, Злато!  bouquet Да ви е жива и здрава мъничката Катрин и да върне радостта в живота ви! А на нея желая весело и слънчево детство!

Нана, благодаря за хубавата вест! Hug

# 58
  • София
Светле, по-хубава новина от това, здраве му кажи  Hug

# 59
Честита завърнала се радост, Галче!
Честита да ти е Катрин! Здрава и щастлива да расте! От най-щастливата звезда да бъде закриляна!

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт