Ето Баба Марта пак дойде,здраве да ни донесе

• 16 910
  • 209
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Е, че хубава новина! Amore честито! Да е жива и здрава Катрин и много да ви радва!

# 61
Честито, Аморе! Да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва! Безгрижно детство и много щастие й пожелавам!

# 62
  • Варна

ЧЕСТИТА РОЖБА, АМОРЕ   bouquet

Да ви е жива и здрава малката Катрин  Two Hearts Да порастне здраво, красиво, щастливо и лъчезарно момиче!

Много щастие и любов за цялото семейство! Hug

# 63
 wavey
Нямах нет, четох ли четох назад, да попиша и аз в новата тема.

Много празнуващи е имало-да им е честито!  bouquet

Честита рожба на Злато!

Hug за Светле и Исеписе!
Връщам се да гледам снимки на Жорето. И аз ще кача нови снимки на Цвете, но после. Водих я на баба Марта в детската градина при баба й, имаше тържество, обиколи всичките групи, разхвърля порядъчно играчки навсякъде, същинска фурия.

# 64
Честита рожба на Аморе  bouquet

# 65
Добре дошла мъничка Катрин!Желая ти много здраве и безгрижно детство

Аморе,миличка безкрайно много се радвам за вас!

# 66
Честита Катрин на Аморе  Hug

Светле,  Hug Дано всичко се оправи със зъбките на Дарето.  Praynig Много неприятно, много притеснително... съчувствам ти  Hug

Ритка, много е хубава Лора  Heart Eyes

За яслата ... какво да ви кажа ... все ще са сополи... обаче градят имунитет, самостоятелност, контакти  Peace Получават неща, които колкото и да не ви се вярва, мама не може да им осигури дори да се клонира  Wink
 Вики не се е разболявала сериозно от яслата точно от преди година  Peace Най сериозното ни боледуване беше всъщност след морето.... Вируси много... не са само в яслата... Беше болна през ноември, по точно сополива и кашляща, АБ не е пила. Сега преди рожденния ден малко се разболя, но пак се размина леко. Колкото и да ги изолират и каквото и да ги правят все тая... в началото си предоболедуват. Като си спомня какво беше миналата пролет и не ми се вярва, че съм го преживяла... Но всичко отминава и е за добро  Peace

Ето снимки от нас  Wink http://vanyacherkezova.snimka.bg/?album;aid=480112  http://vanyacherkezova.snimka.bg/children/2-03-2010-t-rjestvo-v-yaslata.480147

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 02:39 от cher

# 67
Честит рожден ден Таленце!Пожелавам ти безброй щастливи мигове и много,много любов!

Шерче,голям купон е било Grinning,а Шоколадка............... Heart Eyes

# 68
Честит рожден ден мила Таle ,пожелавам ти много здраве ,защото това е най важното ,много любов ,защото без нея не може ,и пари за да ти е по леко , Hug Hug Hug  bouquet

# 69
Шер много хубав купон сте и спретнали на Вики  Hug Hug Hug

# 70
Цялата настръхнах когато прочетох за малката Катрин .

Злато, да Ви е жива и здрава малката принцеса !Желая Ви много щастливи дни  на цялото семейство!

ЧРД Тале!!! Здраве и много щастие ти желая!

# 71
Тале ЧРД,да си жива и здрава

# 72
  • Варна
Amore, Честита дъщеричка Катрин! Бъдете здрави и радостта ви да е безкрайна  Hug

Тале, бъди здрава и щастлива!

# 73
  • Варна
Тале, честит рожден ден! Много щастие през новата година от живота ти!   bdbaloni

# 74
Злато да ти е жива и здрава малката Катрин , честито миличка

ТалеЧестит рожден ден, с пожелание за много здраве късмет и любов.

Днес в Бургас времето е отвратително, вали сняг... писна ми вече искам хубаво време.

Общи условия

Активация на акаунт