Ето Баба Марта пак дойде,здраве да ни донесе

• 16 926
  • 209
  •   1
Отговори
# 75
Тале, честит да бъде рождения ти ден! Дано да намираш за всеки ден от тази ти година поне един повод за усмивка!    bouquet
Нефче, то и тук е гадно, но и днес 3-те часа физзарядка не ни се разминаха.
Много голямо станало това красивото Вики с маслинковите очета!  Heart Eyes

# 76
Благодаря ви милички за пожеланията! Другарчета сте ми вие, затова си ви обичкам!

Още от сутринта се заредих с положителни емоции. Аз искам и си пожелах нещо точно конкретно, пък дано се сбъдне!Получих най-хубавия си подарък от дъщеричката ми. На мама й е хрумнало да направят една нейна снимка като картичка, купила един букет от тези като икебана и рано, рано сутринта ме изненадаха. Божке така се умилих като видях Цвете с картичката в ръчичка и да ми я подава, страшно много се развълнувах. Имах нужда от нещо зареждащо, февруари беше тежък месец.

# 77
Таленце, честит празник и от мен!   bouquet  Макар и с 20-минутно закъснение. Бъди жива и здрава и много такива като днешната вълнуваща случка занапред ти желая!

# 78
  party023Тале и от мен честит рожден ден на патерички!Да сбъднеш всичките си мечти   bouquet

# 79
Maле колко празници пропускам... ooooh!
Тале , Краса да са ви честити рожденните дати и да ви носят много късмет.  bouquet
Честита принцеска на Амор, нека расте здраве, весело и будно дете.
Ние на бързо отчет.Малката се тръшна и тя с тоя гаден вирус.Няма Т но сополи и секрети от гърлото колкото искаш.Не може да си изпие АБ-то защото след това повръща и не знам какво да правя.Вчера явно и беше много зле защото до 4 сутринта не спа а рева и едвам заспа след което на всеки 5 мин изреваваше.Не знам дали защото се задуши с храчка и за секунди нямаше въздух и няма да ви описвам какво изживях (в 12 през нощта) но определено нещо много я тормозеше и го пренесе в съня си.
Оплаках се на бързо, че да пробвам да си сменя тикета с някоя по нова снимка и да лягам че утре кой знае какво ме чака. Tired
Лека вечер и цунки на всички. Heart Eyes

# 80
  • Стара Загора
Честит празник! Heart Eyes

# 81

Честит празник! Бъдете винаги обичани и щастливи жени и майки

# 82
Честит празник мили дами.

# 83
Честит 8-ми Март, мили приятелки! Пожелавам на всички безброй усмивки, много щастие, здраве, късмет, само приятни емоции и винаги да сте обичани от човека, когото обичате!

# 84
Честит празник, момичета! Бъдете живи и здрави, а и всички покрай вас!  bouquet

Лейди, оздравявайте! Hug  Знам колко мъчтелно е за мама и за дечко.

# 85
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ ЖЕНИ И МАЙКИ!
Честито на патерички на всички, на които пак съм изтървала щастливите поводи   bouquet
Милички, вече 2 години сте до мен в хубави и  в лоши моменти. Благодаря ви. Обичам ви  Hug  bouquet

# 86
                         bouquet Дами, Честит 8 март!   bouquet
Винаги да сте обградени с много обич, нежност, любов! По-малко тревоги(без тях не може), повече поводи за усмивки!

# 87
  • Варна
Честит 8-ми март момичета! пожелавам ви много късмет и повече щастливи моменти!
Тале честит рожден ден на патерички! Да си жива и здрава и дано се сбъдне желанието ти!
Лейди оздравявайте бързичко!

# 88
# 89

Общи условия

Активация на акаунт