Ето Баба Марта пак дойде,здраве да ни донесе

• 16 928
  • 209
  •   1
Отговори
# 90
  • на дъното
Честит празник мили момичета! HugВесело изкарване Hug

# 91
# 92
Честит 8 ми март мили момичета.Пожелавам ви винаги да сте 100%-ви жени и много обичани майки  и съпруги.

Таничка вече влезе в 8 ми месец ,не се спира на едно място,незнам като проходи какво ще е .Ще трябва да си купя ролери да бягам след нея.Имаме си и едно зъбче вече ,сега май ще излиза и другото и сме доста криви.Носим се и се гуши в мен по цял ден.

Малко снимки на Танюша-
http://silnite.snimka.bg/baby/silnite-ni-bebeta-iii.383398.17724895

Целувки от мен и Танюша

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 14:35 от gloria78

# 93
  • София
Честит празник красавици-да сте здрави ,обичани и много щастлива!Нека всяка от нас усети радостта ,да бъде майка! Hug Praynig

Добре дошла на Катрин - да е здраво и много щастливо детенце!  bouquet

Глори,стахотна е Таничка ! Heart Eyes

Шер,целувки на шоколадка -страхотен РД и тя свети като слънчице!

# 94
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ ПО СЪДБА ,бъдете живи и здрави ,много щастливи и само хубави неща да ви се случват. Hug Hug Hugвесело посрещане на празника.

# 95
Благодаря пак за пожеланията на патерички Grinning, аз наистина имам едно единствено нещо, което много искам да се сбъдне. Имам си красива дъщеричка, добър съпруг, само още едно нещо и щастието ми ще е пълно, дано! Като стане ще споделя!

Лейди, бързо бързо да оздравява прекрасна Миша!

Глори, благодаря че споделяш с нас красотата на Танюшка! Да ти е жива и здрава Heart Eyes

След малко ще пусна снимки на Цвете, сега ще ги кача.

# 96
# 97
Честит празник мили приятелки!

Тале,Глори Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 98
  • Варна
Благодаря за прекрасните снимки, които споделихте с нас! Глори , Тале Hug.

# 99
  • Варна
Глори, вие принцеса си отглеждате в къщи! Тале, много е сладка Цвети и толкова пораснала вече!  Hug

# 100
Много хубаво това Цвете, и Танюшка  Heart Eyes

# 101
Честит рожден ден на Вики на Ради! Ради, да ти е жив и здрав къдрокоско прекрасен!    bouquet

# 102
Честит Рожден ден на Вики на Radi-t! Да расте жив и здрав юнака! Tada

Снощи Цвете ме побърка, цели три часа рев нон стоп, спираше само за малко и пак. Носене на ръце, люшкане-нищо не помогна.Буквално на шутове се правихме с баща й и няма успокояване. Изкара ми акъла, така се ядосах на себе си, толкова безпомощна да съм! А не е болна, не са зъбки. Превъзбудена ли беше, незнам, по едно време за малко да я водя до Спешно. Заведох я днес при педито нищо й няма.

# 103
 Честит рожден ден Вики !!!Желая ти да растеш здрав ,за да топлиш сърцата на всички близки!

# 104
Честит рожден ден Вики!Пожелавам ти да растеш здраво и щастливо детенце!
Раде, весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт