Ето Баба Марта пак дойде,здраве да ни донесе

• 16 783
  • 209
  •   1
Отговори
# 165

Марморанче, дано не е нещо сериозно fingerscrossed .
Силви,значи шарка е било? Момченцатата е добре да я изкарат докато са малки .
kroelahai, Flowers Four Leaf Clover!

# 166
kroelahai, стискам палци  Praynig

# 167
  • Варна
Kroelahai и аз утре ще стискам палци!

# 168
Хайде и ние да почерпим Wink,днес ставаме на целииииииииии 4 години

Снимки утре Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 169
                    Честит рожден ден Хриси!
  Желая ти да си много здрав от днес нататък, много послушен и много щастли
в!

Исе, честит празник и на теб! Много радост да ти носи и по-малко тревоги!

# 170
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХРИСИ ,БЪДИ ЖИВ И ЗДАРАВ И МНОГО ,МНОГО ЩАСТЛИВ .  bouquet

# 171
  • Варна
Честит рожден ден на Хриси! Желая му крепко здраве и много весели игри през тази година!   bdbaloni happy bd

Как сте, момичета, как върви пролетта? Ходите ли по разходки, имате ли вече планове за Цветница, Великден?

# 172
  • Бургас
Честит рожден ден на Хриси и от нас   bouquet
Нека винаги грее усмивка на лицето ти, нека от здраве да не се отървеш  Hug

Привет и от нас!
При нас нещата вървят променливо, ту всички са щастливи и добрички, ту ни се струпват болести. От 2-3 седмици последователно децата минаха през конюнктивит, стомашен вирус, а днес и двамата пък се разкашляха и сополи вадят.
Иначе през останалото време лудориите вървят, децата си растат  Simple Smile
Мария е станала една нежна и любвеобилна кака, все покрай Никито се върти, целува го  Heart Eyes В детската градина я хвалят, че добре се адаптира и слуша, но има и периоди, когато хапе  Embarassed
Никито расте като гъбка, всеки ден ме изумява колко бързо научава всичко  Heart Eyes  Ето и една снимчица на Ники, не съм качвала напъследък  Simple Smile
Гледам да ви чета редовно и ви прегръщам всички  Hug

# 173
  • на дъното
Честит Рожден Ден Хриси!Бъди много здрав и едно прекрасно и щастливо детство ти желая.
Исе Hug Hug малко на патерички
Алина Много сладко дете Hug

# 174
Честит рожден ден на Хриси от мен  bouquet!Да е най-здравото и щастливо дете на земята!

Алина, браво на каката Hug.На мен снимката обаче не ми се зарежда newsm78

# 175
  • София
Здравейте и от нас. На всички , на които съм пропуснала празниците, да са живи здрави и щастливи.

Ние да се похвалим, че от понеделник тръгнахме на ясла. За сега нямаме проблеми. Не се тръшка истерично детето,
малко помрънква сутрин, но е за кратко, чак не смея да се зарадвам. Вече трети ден се представя подобаващо добре.
Послушничка била, папкала си всичко, даже бъркала в чиниите на другите дечица, дохранва си се детето, че ние гладно го
държим горкото. А , аз преди да почне се жалвам на персонала в яслата, че Лора е злояда, че месо не яде, че не знам си какво
не обича, а тя не се спира, срам ме хвана, като ми казаха как взимала и бисквитите от ръцете на другите деца. Само да не си
навлече гнева на някое по-агресивничко детенце, че ... не знам.  Joy Обедния сън е придружен с мрънкане или малко плач,
но после нямало проблеми. Като се приберем вкъщи, се почва едно "даййййй, дайййй ... " , пак гладно детето, не мога да му
насмогна.
Това за сега от нас, на мама вече много и се спинка, Лорка е в леглото и няма да е лошо и аз да се паркирам в моето.
Целувки и прегръдки от нас и лека нощ  Hug

# 176
  • Варна
Честит рожден ден на Хриси на патерички! От здраве да не се отърве тази година!
Kroelahai как е майка ти?

# 177
  • София
Исе,да ти е живо и здраво порасналото момченце! Heart Eyes

Честит имен ден на именничетата ни днес! Hug

Марморанче,стискам палци за прегледа утре! Praynig Hug

Ритка,браво на Лора -все така да и харесва и да не ви достигат никакви "градински сополи" и болести! Heart Eyes

# 178

Днес бе Благовещение !Честит да е празника на всички именници и християни!

# 179
Честит рожден ден на порасналия Хриси, на патеричка, да е много, много здрав и да има щастливо детство.
Ние да се похвалим, че от понеделник тръгнахме на ясла. За сега нямаме проблеми.
Те май децата по-бързо се адаптират от майките.  Joy Joy Joy Сигурна съм, че мама по-трудно свиква, че малкото и съкровище вече не е "залепено" за нея.

Общи условия

Активация на акаунт