True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Бон Темпс"-турнето п&

• 16 617
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Пуци би,то Господ е събирач. Mr. Green

Тъй то, Зисе, тъй то. Тъкмо сега чета дебюта на Бебс  Mr. Green И все повече се убеждавам, че 99% от хората първо гледат Здрач, после ИК и съответно Здрач почва да им бледнее, а аз съм онзи 1% дето е статистическа грешка. Ама то по други причини, де.

# 61
  • гр.София-Красна поляна

Тая снимка на Алекс напълни всички души! Мерилин Монро hahaha

Дю, мисля, че не са излъчвали пълно целите награди, щото и за музика наградата я нямаше, да не говорим за всички категории, където спечели Здрач.

Даааа,Алекс е подобрения вариант на Мерилин Mr. Green Относно наградите,може и да са били съкратени,но със сигурност излъчиха награждаването на нашите във всички категории Peace
Да,само са забравили да му турнат един вентилатор да
му духа на...стафидките. Mr. Green

# 62
 hahaha Сакън,недей,че ще го простудят Stop После ще ми отнеме време(доста приятно) да ги стопля..... Whistling Blush Whistling Blush

# 63
  • гр.София-Красна поляна
Ооо,Като,КатоУ,ски ко си писала мър.
"Окото син, мустака чупен, о, тя много красив"  Wink

hahaha hahaha

# 64
hahaha Сакън,недей,че ще го простудят Stop После ще ми отнеме време(доста приятно) да ги стопля..... Whistling Blush Whistling Blush

hahaha hahaha hahaha А какви културни и възпитани сме били, ех...

Зисо, грозденца, бе, грозденца. Виж, ако ги надухат, тогава ще станат на стафидки  Joy

hahaha hahaha

Къде това, бееее  Joy

# 65
  • гр.София-Красна поляна
Туй в 5 тема го е писала Ката по повод новата танцьорка на Ерик.
 hahaha hahaha

# 66
На косъм се разминах с фатална травма под душа след тая фраза! Не мога да спра да се кикотя!  hahaha

# 67
Честита ни нова тема и Баба Марта, весели засмени и така нататък Laughing Гласувах за първа опция на анкетата ни. Мен Тара ме дразнеше в началото, но после много неща от характера й намериха своето оправдание.

# 68

rotfImbo Мдаааа, туй на моите комшии бисерите - Перчяма крив, окото син, мустака чупен...

# 69
  • София
На косъм се разминах с фатална травма под душа след тая фраза! Не мога да спра да се кикотя!  hahaha

Ама ти с компа под душа ли бе бии? hahaha
а за фразата Катка сигурно е превеждала с гугъл преводача, а той е един...мани мани

# 70
Вече втора седмица не мога да се добера до книга 2,все свършва,има фенове под прикритие в града...утре подновявам търсенето...

# 71
А за фразата Катка сигурно е превеждала с гугъл преводача, а той е един...мани мани

Не бре, Джес. Моите съседи са афробългари /от родата на Пецата/. Хвалиха ни един техен брат`чед и това беше описанието им.

# 72
А за фразата Катка сигурно е превеждала с гугъл преводача, а той е един...мани мани

Не бре, Джес. Моите съседи са афробългари /от родата на Пецата/. Хвалиха ни един техен брат`чед и това беше описанието им.

aaaaa  rotfImbo Не, това наистина кърти фаянс!

Джес, не бе, просто веднъж като почнах да се хиля не можах да спра  Joy

# 73
Здравейте Hug
честита баба Марта.Бъдете живи и здрави.КЪСМЕТ Hug
най-накрая се добрах до компа
по-късно ще  ви дочета.Много добре си изкарах.
Джес-Хюго се казва предателя Peace
"Окото син, мустака чупен, о, тя много красив"  Wink

hahaha hahaha
Joy
Аз един път като си превеждах с гугъл освен освен дървени въглища друго не разбрах.А и нямаше нищо общо с материала за ИК

# 74
  • София
Мале Ир толкова ти е смешно, че и у банята се хилиш. А  мъжо ти е свикнал вече с тея изблици на смях нали Simple Smile
Танче седемдесетова дааа Хюго е Simple Smile
Кати е явно тоя момент съм го пропуснала, явно съм била на лекции баш тогава

Общи условия

Активация на акаунт