True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Бон Темпс"-турнето п&

• 16 618
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
По-принцип и наказанието на Хюго и Изабел е къде по-тежко отколкото във филма
Първи сезон от ИК повече ми хареса от книгата
но сега е обратно и вярно,че Бил-''Я и той имам гордост''-нещо такова беше.Мисъл на Суки,когато се скарват в гората преди менадата да я нападне.Наистина много по-твърд го дават и как ревностно пази вампирските тайни дори от Суки

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 20:39 от tanq 70

# 76
# 77
Леле Бебс,какво става с теб бе душа?Вече сериозно започвам да се тревожа......... Thinking

# 78
  • Срещу планината:)
Поздрав за лека нощ, Кате таз песен малко за теб ми напомня  Wink  http://vbox7.com/play:ec2371ca

# 79
# 80
Добро утро

# 81
Добро утро! Танче, чудесна закуска - освети ми дъждовния мрачен ден. След миг ще прочета пресата. Първо да благодаря на ДюHug туй парче го тиквам в колекцията. Ще ми стане химн  Mr. Green

# 82
Дубрютру, драги мои! Прекрасен ден, само да си седи човек вкъщи на изкуствена светлина и филми да гледа, вместо да работи, ама какво да се прави.  Tired

Джес, да ти отговоря - свикнал е донякъде на изблици на смях, да, ама в случая го нямаше, сигурно щеше да се попритесни, че чак и под душа се хиля  Mr. Green

Дю, на мене пък да знаеш колко ми е странно, че някога съм харесвала изобщо някой друг, не само Бил  newsm78

ПП Думата с Ж ли видях?  Twisted Evil Mr. Green

# 83
Аз пък на това много се смях и все още получавам конвулсии като се сетя  Joy Joy Joy

Пу,първа.
Това,че се събух по кратки гащи помогна. Mr. Green
Е,е,е ебре Дю бре.

hahaha Поредното състезание между Катето и Зис беше спечелено от .....Дю  Joy Joy

# 84
 Joy Joy Joy Абе пълни сме с бисери като цяло стадо бисерни миди, това е положението. Аз сега отпочнах 5-та тема да си опреснявам. Доколкото си спомням най-големите безумия бяха в 8 и 9  Mr. Green

# 85
 hahaha Явно преди това сме набирали скорост и там е била кулминацията Mr. Green

# 86
Сигур до 8 тема ни е гонил срамът  Embarassed Wink

# 87
Сигур до 8 тема ни е гонил срамът  Embarassed Wink
   hahaha JoyMr. Green

# 88
  • Срещу планината:)

hahaha Поредното състезание между Катето и Зис беше спечелено от .....Дю  Joy Joy

Mr. Green   Тогава много готино ги финтирах, стана без да съм го искала
( Шефче отскочи до лейдитата да се поразсъниш малко  Laughing)

# 89
Сега като чета старите теми ми прави впечатление, че Сънито си има навика да сънува хорските мъже  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт