True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Бон Темпс"-турнето п&

• 16 661
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Книгата излиза май бе моми, сега е предварителна, в смисъл като награда се дава.
Това го следя с особено внимание, нямам търпение да излезе и да и прочета края най - първо Mr. Green

# 601
Леле, Кате, много кофти  Sad

Брей, на Райън много му тичкат очилца  Mr. Green

Дю, поканата я напиши на няколко езика, аз свсеки случай, да няма после недоразбрал  Laughing Може и аудизапис да направиш, да се подсигуриш отвсякъде...

Бе не мога да се публикувам, бе!  Crossing Arms

56г. е, но тя се лизнала на снега би Танче, не са й се пукнали кръвоносните съдчета. Няколко шева и ще я изпратят в къщи, ама работата е там, че останах без вестник  Crossing Arms Wink

hahaha

# 602
  • Срещу планината:)
Раян с тез цайси в първият момент не го познах,много интелигентен вид вади  Whistling Обаче е голям сладур,само го отбелязвам и нищо повече  Peace

Вие може да се смеете на това с поканите,но я всички да си лепнат по една бележка,че като нищо Ерик и Бил няма да могат да ви навестят  Whistling

Кате свекито ще ти завре вестника в носа,дано не е много сериозна контузията   Rolling Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 603
Той Ерик си има доживотна покана от мен,други не му трябват Stop Танче,прощавам ти грешния сън,но не го споменавай много често Whistling

П.С Мацки,имам гости в момента,след обед ще се включвам по-често!

# 604
Като, Като, жив да те ожали човек, ама чети новините онлай, тамън и хартия ще спестиш, аз тъй правя Mr. Green
Ето как ще се казва 6 епизод - Season 3 Episode Guide: Episode 3.06 – What Do You Know About LoveНяма да има развитие по сагата Ерик - Суки, тъй казват от снимачната площадка, което лично мен много ме ядосва. дано да лъжат, само ако не филмират целувката им, ще литна до там и ще ги бухам със снаряжението с оето охранявам Mr. Green

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 10:17 от Bebo4ka

# 605
Вие си пишете покани, аз освен да сложа забранителни табели "Вход забранен, джентълменска собственост", не виждам кво друго да направя  Mr. Green

# 606
Що, бре, Дю?! Мене снощи ме навести Билиту  Mr. Green

Кате свекито ще ти завре вестника в носа,дано не е много сериозна контузията   Rolling Eyes
Мани, дано да го е купила преди да е паднала  Laughing и да го е тикнала у джобито да не се измокри  Rolling Eyes
Ще я спукам от бъзици, милата  Mr. Green Тя поне ми се връзва на майтапите хихихи

# 607
  • гр.София-Красна поляна
Аз па викам да замоля вещицата от Дневниците да
врътне една магийка на БилитУ за забрана за излизане.
Та като го поканя да не може да излаза от назе. Mr. Green

# 608
Е Кво излиза,че само Дамян чака покани  ooooh! Егати Джентълмена е станал

Какво му пречеше на Мосю Великолепни да отскочи до ЛА за оскър церемонията  Tired

# 609
Е Кво излиза,че само Дамян чака покани  ooooh! Егати Джентълмена е станал

Какво му пречеше на Мосю Великолепни да отскочи до ЛА за оскър церемонията  Tired

Чакай, че се обърках, за Янчо-Дамянчо ли говориш или за The Джентълмен? Щото за втория мога да ти отговоря веднага - работи той, не се занимава с глупости!  Mr. Green

# 610

Чакай, че се обърках, за Янчо-Дамянчо ли говориш или за The Джентълмен? Щото за втория мога да ти отговоря веднага - работи той, не се занимава с глупости!  Mr. Green

Е тя титлата Великолепен и Джентълмен принадлежи само на една персона  Thinking Но това,че работи не минава,нали е за една вечер.

# 611

Е тя титлата Великолепен и Джентълмен принадлежи само на една персона  Thinking Но това,че работи не минава,нали е за една вечер.

Бе къде ще бъхта трансатлантически за няква си церемония! То само в път ще му отидат два дни, после да не може да се наспи една седмица  Crossing Arms А и какво те вълнува той, де, нали Дамян каниш сега, ааа!  Twisted Evil

# 612
Трайкова аз не съм,те ме поддтикнаха
Дю не само Дамянчо свидлив,Микито и той голямо дърпане се дърпа.Бре големИ Джентълмени се извъдиха наште вампири.Да не вземем сега да въздишаме по старите времена.
Ами и тя ха сега като е у фризера да го сгащи и да го видим колко е железен? WinkДа затвори капака и да видим къде ще ходи.
 Бебс,наистина жалко че няма навреме да прочетеш новините WinkИавадила е късмет свекито ти.
Моята преди малкозвънна и вика долу съм ела ми отключи.Купила ми тостер за 8 март,че моя изгоря.Пита ме почен ли ми бил  мерника Wink

# 613
Джентълменът е един-единствен и НЕ е вампир, я не плагиатствайте!  Mr. Green

Свенливи били, правят се, правят сеее!

Къде ли зачезна дует Зиса и Катаnewsm78

# 614
Аз ходих на гости у свекито да я видя. Душата успяла да ми купи вестник  Mr. Green Бинтовали й главата и успях да я договоря да нарисуваме на бинта отпред някоя емблема, че бат` Емо да я мисли за костенурка нинджа и да не се страхува от нея  hahaha Щото той милия пък има фобия от лекарски неща.
Успях и да стъкмя един комикс, но по-късно през деня ако ми остане време ще напасна и фотосите към него.

Общи условия

Активация на акаунт