True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Бон Темпс"-турнето п&

• 16 668
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Дю, виждам, че обхождах и водиш разпити, тъй, тъй, нал' затуй сме избрани тука smile3530 smile3519
Другия път преди да лежнеш да спиш се подготви, демек отвори предварително вратата, че ако сънуваш Дамян да е отворена врата, да не се кахъриш после smile3534

# 586
Ами Бен Афлек,Брат Пит И незнайно по какви причини като се запалих по ИК Ерик.За последния съм писала някъде из темите.Много готин сън жалко че не беше с Бил.За Дамянчо да не говорим ooooh!Ама тогава и не бях чувала за него  Whistling

# 587
Дю, виждам, че обхождах и водиш разпити, тъй, тъй, нал' затуй сме избрани тука smile3530 smile3519
Другия път преди да лежнеш да спиш се подготви, демек отвори предварително вратата, че ако сънуваш Дамян да е отворена врата, да не се кахъриш после smile3534
да не забравиш да напишеш и бележка с големи букви ''ЗАПОВЯДАЙ''за всеки случай.И избери някой по качечествен пирон да я заковеш над вратат.И с тиско я подлепи да не я духне вятъра  за всеки случай.Подсигури се отвсякъде PeaceИ се отърви от върбинката,че има други причлични вампири заслужаващи внимание, а игнорирани неоснователно

# 588
  • гр.София-Красна поляна
Ами Бен Афлек,Брат Пит И незнайно по какви причини като се запалих по ИК Ерик.За последния съм писала някъде из темите.Много готин сън жалко че не беше с Бил.За Дамянчо да не говорим ooooh!Ама тогава и не бях чувала за него  Whistling
Моляяяя,ауууу.
Край Танче Седемдесетова подписа си взривяването.

Боят настана,Зиска рипна
Танчето грабна и я попиля. Mr. Green

# 589
Кво ли трябваше да си развалям рахатлъка ooooh!ОтиДЕ сега месец в напрегнато внимане за МИНИ.МЪЖО ИСКА ДА ВЗЕМЕ НЕМСКА ОВЧАРКА.ДАЛИ ДА НЕ СЕ СЪГЛАСЯ Thinking

# 590
  • Срещу планината:)
...... отвори предварително вратата, че ако сънуваш Дамян да е отворена врата, да не се кахъриш после smile3534

Rolling Eyes Там е работата ,че сънувах,че съм забравила вратата отключена за през ноща и той дошъл но нали пуста покана трябва да му отправя за да влезе  smile3511
Дамянеееееее,ако пак наминеш официално си поканен  Hug да знеш,че аз като съм сънена не очаквай много адеквтно поведение от мен.Влизай си не чакай  Whistling

Танче това с бележката на вратата е добра идея.

# 591
Ей на---  да се ЗАПОМНИ НЕ СЪМ СВИДЛИВА,ОСОБЕННО АКО Е НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО НИВО. Peace
Може и за всеки случай на прозорците да лепнеш по една покана щото от наш Дамянчо всичко се очаква Wink
Не забравяй прозорчето на банята ако е външно Peace

# 592
Брех, няма да има мини бе Танче, споко, сега ще ходатайствам пред Нортманова, споко.
Дю, тогаз си напиши някъде, че трябва да го поканиш лично, или му напиши една покана и му я прати Mr. Green

# 593
# 594
 hahaha Само на пишеш Спешъл фор Дамян. Да не се нашмулят и други вампири  Whistling
Милото ми се обади сега да ме сюрпризира - аз изпратих свекито да ми купува вестник, че днес да се отдам на мързелуване, а тя взела, че паднала и си пукнала главата и сега и в спешното  Shocked Ще има да ме гледа на кръв сега  Rolling Eyes

# 595
Брех, няма да има мини бе Танче, споко, сега ще ходатайствам пред Нортманова, споко.
Дю, тогаз си напиши някъде, че трябва да го поканиш лично, или му напиши една покана и му я прати Mr. Green
БЛАГОДАРЯ.Мен заЗиска ми беше мисълта,че тя Нортманова е подготвена и подсъзнателното УЖ не го брои .Ама сега като го каза се замислиь.МИЛОСТ Нортманова. PraynigАз друг път и подсъзнателно ще гледам не поддавам.Ерик ХМ.Как изобщо го роди мозъка ми Thinking

# 596
hahaha Само на пишеш Спешъл фор Дамян. Да не се нашмулят и други вампири  Whistling
Милото ми се обади сега да ме сюрпризира - аз изпратих свекито да ми купува вестник, че днес да се отдам на мързелуване, а тя взела, че паднала и си пукнала главата и сега и в спешното  Shocked Ще има да ме гледа на кръв сега  Rolling Eyes
Жалко колко е годишна?Дано няма друго по-сериозно
Това за 10 кн е много интересно дано я преведат скоро поне на руски.Та да видим какво ще стане с нашата фея

# 597
Жалко,че са избрали друг за баща на Ерик,вместо Стелан Confused

# 598
И туй ли ще да е бащата на ерик, да бяха поканили Стелан Mr. Green
Ох Кати, ужас, милата жена ами то с тези виелици и фъртуни Shocked
Да, туй за поименната покана е добра идея. Да не вземе примерно някой от другите собствености тука да се курдиса у Дю"с хаус, че после иди обяснявай, че нямаш сестра tooth

# 599
56г. е, но тя се лизнала на снега би Танче, не са й се пукнали кръвоносните съдчета. Няколко шева и ще я изпратят в къщи, ама работата е там, че останах без вестник  Crossing Arms Wink

Общи условия

Активация на акаунт