True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Бон Темпс"-турнето п&

• 16 615
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.София-Красна поляна
Зисе гледай кво те съветва Командира

"Zisska, недей предава фронта "Бил" "   Whistling
Ко,аз ли би,невър.
Даже Командирша като рече,че напуска Бил аз реших,
че се присламчва към Стефчо Дневникарски.

# 46
Зисе гледай кво те съветва Командира

"Zisska, недей предава фронта "Бил" "   Whistling
Ко,аз ли би,невър.
Даже Командирша като рече,че напуска Бил аз реших,
че се присламчва към Стефчо Дневникарски.

Щото тогава ти гледаше Дневниците  hahaha

Аз пък в какво хванах Ката, след като ми сравнила джентълмена с Хари Потър: "на моменти е симпатичен, но можеше друг да е в ролята на зъбатия Ромео." Катооу, това "на моменти е симпатичен" просто не знам дали ще успея да го преглътна!  Joy

Егати цирка направихме пак! Mr. Green

# 47
 hahaha hahaha  Joy Joy Joy И то съм се старала да не обидя някого  Whistling
И аз като теб не съм оценила достойно в началото туй прелестно момче...зъбатия Ромея  ooooh! ... отде ми дошло на пипито  #Crazy

# 48
hahaha hahaha  Joy Joy Joy И то съм се старала да не обидя някого  Whistling
И аз като теб не съм оценила достойно в началото туй прелестно момче...зъбатия Ромея  ooooh! ... отде ми дошло на пипито  #Crazy

hahaha А, то тва за Ромео е просто първия проблясък, който си споделила с нас  hahaha

# 49
  • Срещу планината:)
 Laughing Кате и ти вече си в играта тръпнеща за 3ти сезон.

Thinking Шефче,не ми сатна ясно как изведнъж започна да сънуваш еротични сънища с Роб,дори не си го разказала

Mr. Green 12.10.2009 "Нали няма да ме натирите в съседната тема? Че Бил леко ми отива на втори план, така да се каже"

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 15:55 от R_Dew

# 50
Аз днес си дадох сметка - кво е туй чакана, кво е туй нещо! Че и още 3 месеца... ooooh! То така сме го разнишкали 3-ти сезон, че като започне освен да плакна очи по мъж ми, друго не знам кво ще изпитам. Все едно съм го гледала вече този филм  Crossing Arms Бива ли толкова да се бавни тоя Бол. Никви краставици с домати за него  Naughty

# 51
Laughing Кате и ти вече си в играта тръпнеща за 3ти сезон.

Thinking Шефче,не ми сатна ясно как изведнъж започна да сънуваш еротични сънища с Роб,дори не си го разказала

Mr. Green 12.10.2009 "Нали няма да ме натирите в съседната тема? Че Бил леко ми отива на втори план, така да се каже"

А да бе, изведнъж! Мъчих се толкова време! Първия не съм го разказала, щото ме беше срам (отново). Не съм знаела тогава колко сме луди всичките. Ама още го помня. Ето го накратко и завоалирано: епизод 6 от сезон 1 на ТБ, края. Сети ли се? Суки и Бил, камината и т.н. Само дето мен джентълмена ме ухапа по ребрата с аргумента, че имало там н'ам си ква артерия.  Blush Blush Blush Другите съм си ги разказвала, включая оня с дивана и сивите му слипове, нали? Ма как познах, че носи слипове  Mr. Green

ПП Тоя цитат от 12.10 е началото на края...

Кате, верно всичко сме разнищили, ама пак ще се кефим!

# 52
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo ех да ти имах съня
А още не съм стигнала до диван и сиви слипове.

Обаче леко се спойлирах за 3ти сезон,без да искам  Rolling Eyes а уж избягвах да чета

# 53
Нищо, до юни ще забравиш и спойлери, и всичко  Sunglasses

Как съм забравила! Не го ща вече Тео Александър, пишете го свободен! Притрябвал ми е  ooooh!

# 54
Така лекинко се обърках.Сега съм на снимките от наградите  Scream Award 2009 нали ги даваха по БТв.Защо единствено помня Бил(Стив) с бастунчето да не са давали някаква съкратена версия  newsm78.Нямам спомен да е излизала Анна, Алекс,пък да неговорим за целият каст. Какво съм гледала въобще  ooooh!
Май зарад тез награди окончателно реших да си дръпна ИК.

Сега като разгледах още снимки май имам леки проблясъци, но явно още преди да почна да го гледам серила съм харесала Бил(Стив) тогава,затова си спомням само него.

ПП Няма ли кой да му вдихне микрофона  hahaha

ПП Тара е голяма сладурана на снимките е толкова лъчезарна  Hug ,а във филма е като буреносен облак вечно нещо не и наред и намръщена

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 16:34 от R_Dew

# 55
  • гр.София-Красна поляна
Ами Катка,с нейните приказки
за това момче Яйца (Егс)hahaha

Като,мър за Бол и спаружена стафида няма та краставица.

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 16:43 от zisska

# 56
Как съм забравила! Не го ща вече Тео Александър, пишете го свободен! Притрябвал ми е  ooooh!

Готово,освободих го Тео Peace

Прочетох книжката Wink Тара нито веднъж не я споменаха newsm78

# 57
Тая снимка на Алекс напълни всички души! Мерилин Монро hahaha

Дю, мисля, че не са излъчвали пълно целите награди, щото и за музика наградата я нямаше, да не говорим за всички категории, където спечели Здрач.

Зис, то само тия приказки да бяха. Мали, как сме се надушили... Mr. Green

Как съм забравила! Не го ща вече Тео Александър, пишете го свободен! Притрябвал ми е  ooooh!

Готово,освободих го Тео Peace

Мирси. Вече с кристалночиста съвест мога да казвам, че съм моногамна. bowuu

# 58
  • гр.София-Красна поляна
Пуци би,то Господ е събирач. Mr. Green

# 59
Тая снимка на Алекс напълни всички души! Мерилин Монро hahaha

Дю, мисля, че не са излъчвали пълно целите награди, щото и за музика наградата я нямаше, да не говорим за всички категории, където спечели Здрач.

Даааа,Алекс е подобрения вариант на Мерилин Mr. Green Относно наградите,може и да са били съкратени,но със сигурност излъчиха награждаването на нашите във всички категории Peace

Общи условия

Активация на акаунт