Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 119 913
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Интересно изглежда този тиквеник  Peace
Лабрекс, мечата лапа е много апетитна  Peace
Селма, браво на момчето   bouquet

У нас днес
Картофена салата, бобена салата и супа топчета без документация.

Кюфтета

и картофени кюфтета с млечен сос

мусака на манджа, без заливка  ooooh!

и Пилешки хапки с меден лук и кашкавал

# 271
Разкошни сте да знете, направо майстори кулинари и страхотни домакини. Често черпя идеи за вкусни гозби от вас. Имам едно питане. Някой правил ли е гевреците на Labrex (изглеждат фантастични) с мая на прах и колко трябва да сложа ?

# 272
Разкошни сте да знете, направо майстори кулинари и страхотни домакини. Често черпя идеи за вкусни гозби от вас. Имам едно питане. Някой правил ли е гевреците на Labrex (изглеждат фантастични) с мая на прах и колко трябва да сложа ?

Мър-мау , в руската рецепта, която съм превела, за 550 гр брашно са посочили 8 гр суха мая. Не ползвам суха и не мога да преценя малко ли е, много ли е, има ли различни сухи маи, пълен лаик съм там. Grinning

# 273
  • София-Младост
Пеп-4о това всичкото нали не го изяждате наведнъж?! Rolling Eyes Simple Smile Grinning
Правих бейгъли...много вкусни станаха, с малко сиренце...ммм
И едни пилешки ролца...сбирам идеи за облагородяване на пилешкото филе, както и да го мариновам все ми е суха...следващият път ще се пробвам на грил-тигана да ги изпека.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 14:56 от Ала-Бала

# 274
Не, Ала-Бала, повечето е "подарък"  Laughing Laughing

виж в блога ми - едни от последните публикации е пилешки филета пълнени.

# 275
  • София
Най-накрая се престраших и аз да се запиша тук...

Днес за вечеря наденички със зелена салата и картофки:

И кекс с лешници за сутринта:

Селма Хрупкавите маслени сладки са страхотни... Ще ги направя в неделя...

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 23:52 от Lilian_V

# 276
  • Sofia
Селма,
страхотен винегрет, благодаря, че ме подсети - особено любима салата ми е!

А на nordina царевичната питка изглежда толкова хрупкава...

# 277
Селма,
страхотен винегрет, благодаря, че ме подсети - особено любима салата ми е!
    Tака ли?Приятно съм изненадана.Не срещам кой знае колко често любители на червеното цвекло. Simple Smile
    А аз самата съм влюбена в него. Heart Eyes

# 278
  • по света и у нас
Добра ви вечер,майсторки и майстор!  bouquet Hug

didnik,мерси,ще я правя и аз точно както пише в рецептата,да видим с тия две леви ръце какво ще измайсторя. Rolling Eyes

От днес:
патладжанени кюфтенца

"бърканица"–лук,яйца,колбас и сирене

и обикновена лещичка

Защо снимките ми винаги излизат много светли? newsm78 Има ли някакъв секрет при снимането на ястията?

# 279
  • София
...

Защо снимките ми винаги излизат много светли? newsm78 Има ли някакъв секрет при снимането на ястията?

Явно ползваш светкавица без да е необходимо. Ако си на дигитален фотоапарат и има опция AUTO избери нея. После първо натисни спусъка наполовин докато се появи едно зелено квадратче на екрана и тогава натисни спусъка докрай и снимай.

# 280
  • DE
Нашата вечеря,
неЩо като китайски рулца, но побългарени.

Пускам и бягам, че почнаха разни кюфтета и наденици да ми "подскачат" по никое време пред очите.

Лека ноЩ !
smile3524

# 281
  • En un lugar de La Mancha...
 Кексът на Жека на Лабрекс  Heart Eyes. Много вкусен и ароматен  Peace.  Ама и аз като теб, Лабрекс, не можах да се въздържа и го подхванах още топъл, че малко се нарони  Grinning.

# 282
Кексът на Жека на Лабрекс  Heart Eyes. Много вкусен и ароматен  Peace.  Ама и аз като теб, Лабрекс, не можах да се въздържа и го подхванах още топъл, че малко се нарони  Grinning.

saby, чудесно изглежда, висок и пухкав!  bouquet Спомних си и вкуса му. Щом детенце го е харесало, имам предвид Жека, няма начин да е лош! Grinning Радвам се, че ти е харесал! Hug

# 283
  • по света и у нас
Явно ползваш светкавица без да е необходимо. Ако си на дигитален фотоапарат и има опция AUTO избери нея. После първо натисни спусъка наполовин докато се появи едно зелено квадратче на екрана и тогава натисни спусъка докрай и снимай.
Много благодаря,дядо Хаджия!   bouquet  С дигитален снимам,но усещах,че някъде бъркам.

Мatze,я да видим тая побългарена рецепта на китайските рулца,ако може?Много вкусно изглеждат. Hug

# 284
  • Пловдив
МОМИЧЕТА ОБЛИЗАХ МОНИТОРА И ОЛЯХ КЛАВИАТУРАТА ОТ ВАШИТЕ ВКУСОТИЙКИ.   Joy
Свинско с гъби и кромид  

За гарнитура -Ориз със китайски микс

Родопски Колаци -марудници

Кромидена яхния с пилешко

Пита с мед и орехи

РЕЦЕПТАТА Е ОТ ....ТУК...

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 10:19 от ЗИЧЕ

Общи условия

Активация на акаунт