Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 119 863
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ КУЛИНАРКИ!!!
Възхищавам се на търпението и умението ви да приготвяте такива вкусотии. Аз ще помоля ако може за салатата от лука да пуснете рецептата

Салата с печен лук.

Взимат се 5-6 средни глави лук. Не се белят, а само леко се изрязва капаче, откъм мустачките,  колкото главата лук да стои изправена. От другата страна, откъм перата се прави разрез на кръст, но не по- дълбок от сантиметър. Главите се редят прави в тавичка с малко вода и мазнинка, колкото да не залепват. Пече се до омекване на лука, но да не е скашкан  Peace Тогава се бели, реже се на по-едри полумесеци и се увкосява с олио, сол, оцет и каквато зеленинка искате. Аз сложих копър, но вече бях снимала  Embarassed
За този печен лук бях чувала от мой познат, а Мастерчето ми каза как да го направя на салата  Peace

# 16
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Много здраве на всички от тази вкусна темичка.
Селма ,
Честит рожден ден newsm59
Днес от сутринта ми е празнично и времето едно пролетно. Grinning

# 17
  • Ispania
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на вси4ки Hug.
В4ера правих мьфини баклава,много вкусни са станали казаха Laughing...По кьсно ще пусна снимка

Hug Hug

# 18
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Бъдете здрави, усмихнати и много щастливи!

Селма, Честит Рожден ден! Пожелавам ти много, много здраве, любов и всичко, което си пожелаеш да ти се сбъдне!

Ние хапвахме пилешка супа топчета, и по рецепта на Петрина за Пепси пиле, само че направих рецептата с котлети
Много се харесаха у нас. Салатка и едно барбекю от миналата седмица

Десертче от един изостанал кекс, който не се ядеше у нас, защото бил "сух" с кисело мляко и плодове

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 14:26 от verabel

# 19
Честита Баба Марта и от мен!
бисквитена тортичка

Селма, честит рожден ден! newsm38

# 20
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Да сте живи и здрави, румени и засмени!
 newsm67Селма, честит рожден ден!  newsm67
Пепика, благодаря за темата   bouquet
Аз продължавам да си надничам тайничко при вас, но гледам да бягам бързо  Mr. Green, че да не се изкуша от толкова вкусни красоти  Crazy  Wink Hug

Почерпете се с нашата първомартенска тортичка, измайсторена набързичко

# 21
  • София
Честита Баба Марта на всички кулинарки и кулинари.Много радост Днес ви желая и да сте весели и засмени.
ЧРД Селма,нека всички твои желания,бъдат мой пожелания

# 22
Честита Баба Марта.здраве и късмет на всички.

Селма на теб да си жива,здрава,усмихната,щастлива и много късмет  ura  party023 nbirthday newsm59 newsm38  ura

# 23
Честита Баба Марта! Бъдете здрави, весели, щастливи!

Селма, Честит Рожден ден! Пожелавам ти много здраве, много любов, семейно щастие и благоденствие!

Днешният ни обяд, сготвен с подръчни материали Laughing:

# 24
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден, Селма! Много здраве, щастие и късмет!

# 25
Честита баба Марта на всички,бъдете здр5ави и много щастливи!

Селма,честит рожден ден,бъди здрава обичана и мног щастлива.  bouquet

леля Ог,да се оправяш бързо Hug

Искам да благодаря на всички Ви за прекрасните пожелания за Мая,и за съветите за тортата.Ще направя на Наталина Рафаелото,но с готови блатове.Нямам техническата възможност да ги бъркам аз и май ми се вижда сложно Rolling Eyes
И да не е спам,нещо от отминалите дни.
пилешки пържоли
яйца по Панагюрски
ягоди с кисело мляко

Хубав ден на всички ви желая   bouquet

# 26
Момичета моля ви дайте ми предложения ,какво да направя с един поизостанал кекс Praynig...не ми се иска да го хвърлям.... Thinking

# 27
  • София
Момичета моля ви дайте ми предложения ,какво да направя с един поизостанал кекс Praynig...не ми се иска да го хвърлям.... Thinking
Аз също имах такъв. Нарязах го на кръгчета в бирена чаша на дъного сложих пъро кръгче кекс, после кисело мляко, пудра захар, нескуик, парчета банан, пак кекс, кисело мляко, захар, нескуик, портокали и пак докато се запълни чашата. По - нагоре на страницата има и снимка.

# 28
Честита ви Баба Марта и от менееее! Честит рожден ден на Селма! Ако нещо забравям, простете.

от мен една бърза манджа с пилешко и зеленчуци - брюкс. зеле, броколи..... и поздравителна картичка - всичко в едно.

# 29
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,КУЛИНАРКИ
страхоти неща сте наготвили отново, страхотни сте  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт