Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 119 872
  • 742
  •   1
Отговори
# 225

Аз днес пак "откраднах" от labrex, този път гевречета! Ммммм, страхотни са! 30 мин. след изваждане от фурната, останаха само следи от сусам и мак, а гевречетата изчезнаха за минути!
labrex   bouquet Чудесни са нещата, които предлагаш и винаги се получават без грешка!

Джиа, прекрасни са гевречетата! Heart Eyes Радвам се, че ти харесват!  bouquet

# 226
Сладки с шприц от маслено тесто: Цък за снимки.

# 227
Здравейте неуморни момичета и момче в кухнята... Grinning
Отново сте сътворили прекрасни неща...поздравления  newsm51 smile3501
labrex ,тези дробчета по източна рецепта изгреждат невероятно вкусно,Сподели каква е рецептата ,моля те.  bouquet
fio ,соленото кексче ,изглежда невероятно  PeaceКакво има вътре?
пеп-4o ,искамммм ги тези сърмичкиииии  Joy.Ох много ги обичам. Peace
Леля Ог ,гевречетата са просто невероятни...,както винаги   bouquet..., и тези сиренови хапки... Peace
didnik ,тортичката ти изглежда невероятно... Peace
tracy_t,малеее този рейнбоу пудинг ми грабна окото....видях вече ,че си предоставила и рецептата ...,ще се прави някой ден. Peace
perunika ,браво много ми харесаха и двете ти торти и солената и сладката...,би ли казала за сладката нещо повече..? Peace
delicate,пиците са просто...мммм много вкусни браво... Peace.С кое тесто ги прави?
Джиа и твоите гевречета са станали много добре. Peace
буболечка интересни са станали сладките ти браво. Peace
Поздравления и за всички останали които не съм споменала поименно... newsm51 ...и при вас винаги е много вкусно.

И сега да покажа от вчера и днес малко нещица...не са кой знае какво...
салатка
шкембе чорба
леко подобие на гуакамоле
гъбки в масло
цели картофки
панирано джоланче
пържолки на скара

Някои неща не са удостоени със снимки... Wink

Това е от мен ...,лека вечер ви желая  Hug

# 228
labrex ,тези дробчета по източна рецепта изгреждат невероятно вкусно,Сподели каква е рецептата ,моля те.  bouquet

merydit, не само изглежда, наистина е вкусен, ето рецептата: много вкусен дроб, става не само за пилешки дробчета. И, както съм се навечеряла, и то май повечко, така се залепих за зелената ти салатка и шкембенцето Heart Eyes  Embarassed. Ох, тая тема цялата плаче за бан! Grinning Или на някои трябва да им забранят да влизат! Joy

# 229
  • Варна
Нинка по конец ще е я, като избрах хубавата страна на парчето и без да искам улучих ъгъл на снимане  Mr. Green
Пък за прецизност точно ти не ми говори с твоите произведения на изкуството  Wink
perunika, nen-40 докарахте ми беля на главата с тези солени торти - мъжот ми е дал бойна задача да му направя една такава в най-скоро време  ooooh!
nen-40 а твоите трапези всеки път са ужасно вкусни Crazy
labrex отдавна ме гони едно съмнение, че си майстор-пекар под прикритие в този форум  Thinking Laughing
И като гледам заслужаваш почетен бан до живот, с присъда - Тестена подстрекателка за всякакъв вид печива - казах  Naughty  Grinning Hug
Дор@ едно към едно я правя точно рецептата, но винаги слагам първо да стегне в камерата и после работя. А като е готова местя в хладилника. И увеличавам течността на желето на 400 мл. да има повечко.
Ако имаш някакви питанки - насреща съм  Peace.
mimi P27 върна ме в детството ми, на селските сборове с този разкошен ориз с агнешко   bouquet
буболечката да черпиш с една сладка, а  Wink
merydit как ми докара сутринта рано сърцетуп с тези препърженки гъбки  ooooh! А да кажеш как правиш панираното джоланче   bouquet
tracy_t благодарско за рецептата   bouquet

# 230
didnik как правиш десерта пана кота

# 231
  • Варна
mimi P27 на края на страницата, където съм поствала снимката го има пуснат линка към линк с рецептата  Peace

# 232
  • Пазарджик/Лондон
От мен сладкиш с ананас и банани по рецепта на Йоли :

И баницата на Морена, много вкусна :

# 233
  • В градината...
merydit, сладката торта е тирамису; извадих от нета 6 рецепти, комбинирах най-доброто и така.

# 234
merydit, благодаря ти  Hug
Ето я и рецептата за Соления кекс

# 235
      perunika   страхотни торти си направила! И вие момичета....страхотни вкусотии. Направо не може да им устои човек.

У нас за вечеря :

Руло Стефани с гарнитура

и пресна салатка

[

# 236
Дор@,ето с това тесто:
1 ч.ч. прясно мляко
1ч.ч.вода/топла/
3с.л.-олио
2 с.л. кисело мляко
1ч.л.сол
1 ч.л. захар
1/2 жива мая
Брашно колкото поеме.Не оставям да втасва.
Понякога пропускам киселото мляко.

merydit,ето рецептата  bouquet
От това количество правя две тави пица.

# 237
  • На небето
Леля Ог,  моля сподели как ги правиш пълнените палачинки. И аз правя, но до сега не съм се сещала да ги пълня с ориз, а не мога да измисля много вегетариански плънки, че и без гъби!  ooooh!

# 238
labrex отдавна ме гони едно съмнение, че си майстор-пекар под прикритие в този форум  Thinking Laughing
И като гледам заслужаваш почетен бан до живот, с присъда - Тестена подстрекателка за всякакъв вид печива - казах  Naughty  Grinning Hug

didnik, носът ми стигна до тавана! Joy Добре, че не се познаваш с майка, да ти каже че съм с две леви ръце! hahaha Напоследък не го споменава много-много, ама аз вече писах на сто места, че причината е точно този форум! Така че бан ще има за много, не само за мен. Освен, ако не ме баннат, дето спамя. Grinning

# 239
Здравейте, вълшебници!
Пак сте наготвили красиви вкусотии и вкусни красоти!   bouquet  bouquet  bouquet

Не ви изпускам от очи, ама нали се опитвам  Whistling да бъда на диета и се старая да разглеждам темата само един път на ден.

Не съм честитила на Селма рождения ден, както и първата годинка на малката Мая - дъщеричката на Алхимика, която е точно 1 мес. по-малка от Малката Ягодка  Party. Да са живи и здрави, както и мнооого щастливи!  bouquet
Честито подобрение на синчето на mari_eta!   bouquet

Ето някои неща от мен:

Третомартенска шопска салата:

Вчерашните гевреци на Лабрекс и едни козуначени кифлички:

Общи условия

Активация на акаунт