НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 994
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • на майната си
vili95, 2-ри клас е, вярно е че нямам време да се занимавам - ходи на занималня, но и нямам грам умения да обяснявам, а математика съм учила в института - поне 5 броя Simple Smile.
Тя си е разсеяна и при най-малка трудност се предава. Днес я върнах поне 10 пъти да прочете внимателно условието и тя вложи 100% от енергията си да ми тропа с крак и да твърди, че не и е ясно... 5 мин. след което се плесна по челото и я реши  Rolling Eyes.
Снимката на Бижу, на фона на слънчев Пловдив ми е като ехо от отминалата зима.

# 151
  • София
Оо,.. Ментова , привет!
Давай бързо линка и паролката Wink

Бижу, радвам се, че си сред нас и то със свежи мисли и чувства! Simple Smile

Фран Джонсън , браво на теб!  3кг!  Peace

parsy , децата като поотраснат малко и сякаш сами се осъзнават, че трябва да учат!
Не пали моторетката, защото нищо не постигаме така като родители,..
Съветът е и към мен самата,...  Blush
А по математика с удоволствие бих помогнала, ако бяхте в София

Момичета, гушкам всичките ви домашни любимци!  Hug

Днес срещата с Elica676 , с  Margaritavas и децата им, беше чудесна!  
  bouquet

# 152
  • В светлината на слънцето
Ох, как не исках да пиша за куче... Tired Имали сме и бяха чудесни. Но тогава още самата аз бях дете. В момента яко ме обработват за куче. Каката дори е избрала конкретна порода - голдън ретривър. Но си стиснахме ръцете за след 2-3 години, когато ще може сама да го разхожда и да полага поне някакви грижи за него. Сега - не.  Naughty Много съм категорична по въпроса, защото си знам, че на мен ще се падне честта да отговарям за него. Crazy
Филми - Dessislavas, и аз съм от онези, които хич не се вдъхновиха от "Аватар". Хареса ми само гората като визия, и толкоз. Иначе ми дойде прекалено елементарен и като за масовия вкус. Иначе снощи бях на премиерата на "Алиса". Писала съм в кино-подфорума за филма, да не спамя излишно. Grinning
Ментова, видя ли папата? Пусни снимки де, не се стискай. Heart Eyes
Бижу, ох, и на мен ми се приходи на планина... Blush
Аууу, завидях ви за срещата много искрено. Чакам снимки... Heart Eyes За следващата може и аз да се класирам.

# 153
  • София
Честит празник!
Страхотно време. Поскитахме из парка. Изпълнен беше с хора и се усещаше хубаво настроение.
Боби, и аз съм "за" да се обадиш на приятелката си. На мен в труден момент подкрепата на приятели ми е помагала. И благодарение на тях се измъкнах от тежка криза.
Софи, страхотни палачинки. Ще чакаме от двете с Ментова снимки от пътуванията ви.
Фран - браво 3 кг!!
А госпожицата ми е на периоди - ту се амбицира и се готви, ту се залепя за ТВ-то и компютъра и забравя, че й предстой кандидатстване. В такива моменти се питам доколко трябва да й оказвам натиск, за да учи. Ако няма желание и това са само моите амбиции имам ли право да се намесвам в живота й? newsm78

# 154
Почти ви изчетох мили момичета,
...За кучета си говорите-и ние 7 години гледахме шотландска овчарка- коли.Тогава и децата бяха малки и основната грижа си беше моя...от тогава съм казала, че куче вече няма да отглеждаме в апартамент...сега си имаме малки домашни любимци, които си седят в аквариуми и клетки и не правят бели и не изискват много грижи...игуана, която миналата година си донесохме от Гърция и още е малка, 2 джербили, риби.Имали сме и таралежи, хамстери, морско свинче, богомолки, мишки...малък зоопарк.
Аз днес си организирах филмов маратон.Гледах Big Shots -11 сериен минисериал-нещо от сорта на "Сексът и града", но с 4-ма мъже...ако имате свободно време и нужда от разтоварване-го препоръчвам!

# 155
  • София
Ментова - давай снимки от древния град.
Токова искам да отида и аз...
zuri  - въобще не се опитвай да се отказваш. Ще кандидатства и толкова. Какво ще стане после - божа работа. Ти направи каквото зависи от теб и всичко ще е ОК.
Следващите слънчеви дни през уикенда обявяваме с Лейди място и час за среща - и всички млади момичета на 30-и (броите годините, както сме се учили отзад напред след навършване на 40) преценявате времето си и идвате.Много са хубави тези срещи, зареждат.

# 156
Добро утро момичета благодаря за пожеланията за сина.Ментова и аз чакам снимки.Бижу направо ти завидях благородно,толкова хубаво и бяло.Варненки какво е времето там,че си приготвям багажа?Боби не обръщай внимание на свекървата и си мисли само за хубави неща.Лек ден на всички.

# 157
Здравейте, здравейте  Hug
Прочетох. И аз в редичката с чакащите снимки.
Палачинки? Скоро правих, но рожбето каза, че на баба са по-хубави. Не съм се отказала
да се науча и ще дерзая, докато не надмина уменията Simple Smile на майка ми. Няма да е лесно,
защото в неделя имах удоволствието и аз да им се порадвам ... хъм, верно, че моите бяха
горе-долу една светлинна година назад ...

Кучета? Имали сме няколко, но все гледани в двор - в апартамент не си е работа, още
повече, че сме фенове на по-едрички породи. А първото го взехме преди мноооого
години, за да си преодолея паническия страх от кучета. Определено сработи.

# 158
  • Sofia
Добро Утро Красавици!!!
Щастлива съм че съм част от скромното Ви общество .Много приятно ми стана когато прочетох за  междуградската среща и ползите от нея.
Лейди ти кога успя вчера и романтична и форумска среща да осъществиш????
Относно обучението на децата един мъдрец е казал следното:
Крехкото е по -  силно от коравото,водата е по - силна от скалата,  обичта е по -  силна от принудата!
Голден ретрийвър ,Кинг Чарлз кокер, и йоркшир са порпдите който бих отглеждала .Имах далматинка която 10 години ни донесе много радост и любов, но раздялата с нея беше ужасно болезнена.
Боби 40  Hug
Къде е кафето днеска???

# 159
добро утро!
хайде днес кафето пред компютъра от мен Peace

# 160
  • София
Добро утре! Желая ви хубав ден, въпреки лошото време. "Няма нищо по-хубаво от лошото време" Wink
Маргарита Вас., благодаря за съвета.
София68, хубаво кафе. И моето е така до компютъра. Simple Smile
Куче - Тара, вече на 15 год. Кръстоска между хъски и източноевропейска овчарка. Голяма слабост ми е. От дете съм искала куче и съпругът ми изпълни детската ми мечта.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 10:39 от zuri

# 161
Добро утро,благодаря за кафето.Имам куче двегодишно,кръстоска между териер и пудел,най-игривото животно,което сме имали ,на име Скоки.Имам и 11 годишна котка,която се вижда на снимката женска е ,но се казва Григори.

# 162
  • София по рождение
  А първото го взехме преди мноооого
години, за да си преодолея паническия страх от кучета. Определено сработи.

и ние го взехме, защото сина ми имаше срах от кучета. Мисията е изпълнета!

# 163
Здравейте,
пия кафе с вас,ма хич не ми е сладко,как се пие кафе без цигара а? ooooh!
Труден ден се очертава....
Искам да ви се похваля с моето животно:

# 164
Ауууууу, страшно хубаво бебе  Flutter /куче/

Общи условия

Активация на акаунт