НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 986
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Гледала съм филма,страхотен е,поплаках си доста.Кучо е самоед,най уникалният елземпляр на тази порода/имаме едно бебе,мъжко,за продаване/ Peace
Ментова искамееее,много снимки,добре си си дошла,липсваше ни. Hug

# 136
Здравейте, момичета и честит празник! Как сте, къде сте днес?
И ние си имаме куче - Рекс, немска овчарка, както казват децата - кучешкото ми дете. Три месеца живя в апартамента, после го закарахме при свеки на двора и сега е истинско куче - не се спира по цял ден. Два пъти седмично му правя супички и му ги нося, а той, милия, като ме види, направо полудява. Липсва ми, но си давам ясна сметка, че в апартамента го мъча. А като е на два километра от мен и на двора, няма проблем да ходя да го виждам.

# 137
Arween44, и аз съм  с домашен любимец- йорки. Тъкмо за апартамент  са и габаритите- иначе е голем ДЗВЕР Laughing То си ни е третото детенце. Грижите и неудобствата са нищо в сравнение с емоциите около нея.
На филма "Марли и аз"- смях се с глас, а в края ревах също с глас. А  "Хачико" не съм гледала, но ще наваксам

# 138
Честит празник на всички!!!

already stubborn
, ето я темата за детокса:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=477918.0
Аз лично съм впечатлена от себе си. hahaha
Издържах и не изпитвах никакъв глад. Надолу съм с 3 кг. Сега ги задържам. И мисля поне още 3 кг. да сваля.

На Hachiko: A Dog's Tale толкова много ревах. ooooh!
Много ми хареса този филм. Много истински! Препоръчвам го.
Иначе не си представям съвместно съжителство с куче в апартамент. В къща- може!!!

Вчера гледах "Джули и Джулия".Само на мен ли не ми хареса този така прехвален филм??? newsm78
И Мерил Стрийп изобщо не можах да я възприема в тази роля.

Отивам да правя палачинки, благодарение на Софи. Много ми се ядат.
Няма да ги докарам същите като нейните, но поне ще опитам.
Добре дошла на Ментова.
Очакваме снимки!

# 139
Фран и аз като теб с този филм,запалих се от готварския,хич не я харесах в тази роля.Има и още едно сладко филмче за кучета на което пак си поплаквам '6ма герои' на Дисни,скоро го даваха по някоя от наще телевизии.
Сготвих,даже и някакъв хамерикански сладкиш направих,/много лесен и вкусен/направо съм за поздравления. Joy Joy Joy
Ох тези палачинки.......
Две килца лесно свалям и на там иде голямият зор. Twisted Evil
В къща съм и дзверове колкото щеш около мен,барабар с домашните любимци.

# 140
  • тъгата в мен
arween44 ,стига,пиле ,с тия палачинки.Ако трябва и аз на крака ще ти дойда да ти завъртя едни.Как майсторски ги мятам само Joy
Ако ми каже някой днешния ден кога и как точно се изниза.. ooooh! Продължавам традиционно с късните кафета и довечера пак ще се кьоравя до посред нощИте.
Ментова,привет!Няма как да ти се размине без кадри.Инъче как ще ти повярваме за онази аудиенция,дето трябваше да я дадеш Wink

# 141
Аз за палачинските съм му намерила цаката- съпружето. Каза, че били мъжко задължение. Е не мога да отрека, че се справя перфектно в кухнята, но след него като че ли е минал ураган.

# 142
  • да има едно лесно - на мотора
Честит празник и от мен  bg

Посъбрахме малко студ и вятър  motor
Добре се завърнала Ментова ! Чакам снимки , за да се ' върна" във Вечния град .
Ние сме планували пътуване из Северна Италия и Австрия през септември . С мотора  Laughing .

Хубава вечер на всички

# 143
Фран Джонсън , изчетох темата /за детоkса/ малко по "диагонал' ако я започна, значи ли трябва да съм си в къщи?

Ментова, много чакаме  bouquet

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 18:44 от Aнн@

# 144
Честит Празник, момичета! bg

Десет страници имам да наваксвам...
Днес беше хубав ден! Разходихме се с приятели на Витоша и се качихме доста на високо. Хапнахме супа и пихме вино в хижа Еделвайс. После настояхме с моят съученик и приятел да отидем до хижа Звездица, където имаме страхотни ученически спомени! Беше много приятно. Болят ме крачката и бях гладна като змей! Joy
Ето ни!

# 145
Titina, и след моя мъж е така кухнята, последния път с шоколад на тавана Wink но от първия път, в който прояви желание да приготвя нещо той, не казвам нищо по повод цапането, за да не му убия желанието. Имам познати, дето овикват половинките си за петна след техен набез в кухнята ... и мъжете им нищо не пипат вече, то не може хем тъй, хем тъй Wink нали?

Ментова, чакаме много снимките и разказ! Хвърли ли монетка през рамо във фонтана Треви? ах, как ти завиждам от сърце, много го обичам този Рим!

Бижу, щом си качила Витоша няма да питам минаха ли болежките от падането Wink Лелееее, колко сняг! Ама че приказно!

# 146
  • на майната си
Ментова, добре дошла.
Аз се върнах от разходка. Много хубаво беше времето Simple Smile.
arween44, проблема с неумението на палачинки го реших с гофретник Simple Smile - не е същото, но поне децата ги харесват.
Бързо се изниза почивния ден и някак съм с нагласа, че утре е неделя, а като знам какво ме чака в работата...
Малката си дописва задачите и ми къса нервите с абсолютната си липса на внимание. Кански усилия ми коства да не подпаля моторетката - абсолютно ми е невъзможно да и обясня задачите с думи - не дупка има там, а пропаст - на това дете дяла който отговаря за логическото мислене е изпаднал в летаргичен сън. Отивам да се мъча, стискайте палци да не ми поддадат нервите.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 20:03 от parsy

# 147
  • Sofia
Бижу много свежо и много бяло е около теб.
Днес бях на гости на една приятелка,мъжът и повлиян от филма "Хачико" си е поръчал точно такава порода куче и от 15 дни живее при тях ,ама толкова е пухкав и сладък,направи ми ръцете на решетка.и така се казва Хачико.
При мен с "Аватар" не се случи  , да ме заплени и омагюса , както с останалите му фенове.
А йоркширите са ми голяма слабост Hug

# 148
Mentova, добре дошла! И аз се подреждам за репортажа. Умирам да гледам /и да правя/ снимки от красиви  места и с красиви хора , разбира се!!! Чакаме да се налюбуваш на деца и  на Варна Simple Smile
Parsy, разсмя ме искрено. Успокой се и ще се получат нещата.В кой клас е госпожицата? По цял ден се занимавам с малки човечета и смея да твърдя, че просто на някои деца им трябва известно време да осъзнаят новите неща. Не си хаби нервите.
Dessislavas Hug йоркито е едно голямо чудо- в момента е м/у мен и лаптопа навряна и се пули в монитора Laughing

# 149
  • София
Ей момичета нека се похваля - днес Варна и София се срещнаха на Орлов мост. Три мами - аз, Lady B и Ellica676 се видяхме. Невероятно е когато видиш сродна душа на живо.
Специално да благодаря на Еличка  ommза спасението (под формата на билки) което ми донесе през цяла България за моята миома.
Спретнахме си едно кафе, с торти (Елица не се поддаде на сладки изкушения) и всичко беше прекрасно.
Има снимки, но нека Елица да се прибере във варна и да каже дали може да ги пуснем.
Бижу - прекрасна белота, толкова е красиво и е само на една ръка разстояние.
Софи, Софи - не така мила, палачинките са любимо нещо, но никога не правя - познайте защо...аз изяждам почти всичките (почти защото понякога и другите успяват да си вземат по една)

Общи условия

Активация на акаунт