НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 956
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • България
already stubborn, по принцип не смятам, че е редно да използваме подобни квалификации за децата. Всячески се старая да ги избягвам и за моите, и за чуждите. Трябва да гледаме на тях като личности със своите особености. Още повече, че на тази възраст са много чувствителни. Позволих си забележката към zuri, защото познавам добре и нея, и госпожицата Simple Smile.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 09:44 от SofiaV

# 121
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! bg
Благодаря на ранобудните за кафенцето- м-м! Прекрасно е.
Пия си кафето в компанията на Гала и г-н Б. Борисов Simple Smile
Естествено и аз съм от отбора на стискащите палци на математиците Peace.
Bobi40, според мен съученичката ти е наранена от някого и затова така реагира. Общувала съм с такива майки /служебно/ и им свалям шапка във всяко отношение. Ако я чувстваш приятелка- обади и се , ако е просто една от всички...Присъединявам се към предходните мнения по темата.
Ох, за натискането на тийновете- трудна мисия при мен. Моите деца са от НЕамбициозните и ако не ръчкам ще се кротнат някъде на тихичко ...Минах веднъж трудния път с каката, сега и дребния с тоя телешки ИНАТ започва да ми вади нервите- една дума не мога да изкопча Sad.
Весел празник!!!!

# 122
  • Sofia
Честит Празник bg

Bobi40 аз също съм на мнение че трябва да осъществиш контакт с твойта съученичка,но в период в който си готова за това. hug
Марги кафенцето е страхотно   bouquet аз използвам точно същите думи към дъщеря ми Simple Smile
Днес денят е прекрасен ,ще бъдем цял ден навън,да събираме слънчеви лъчи  Wink
Лейди пожелавам ти приятно рандеву Wink  loveuuu 1dating

# 123
bobi40, ако не отговаря на телефонни обаждания, напиши и мейл. в случай, че сте били приятелки, обаче! иначе отново може би, би го разбрала неправилно. можеш да й кажеш, че проблемите, които животът ни поднася, са предизвикателство. заяви й своята подкрепа да вдигне горе глава и да гледа напред. например. не знам точно какъв е случаят и какви мисли и чувства се въртят в главата и сърцето й. аз по-скоро бих написала мейл с неутрално съдържание без да се правя на ударена, обаче, че не съм "чула" проблема й. случаи всякакви има. както казва vili95 , може да е била наранена и за това да се е отдръпнала. но може и да не е. и тя, за да не бъде наранена, да се свива в черупката си. във всеки един случай контактите й със стари приятели, би й бил от полза

# 124
Мили, прекрасни Дами!Само 3 дни не съм влизала тук и вече нова тема сте започнали и 9 стр....вие наистина сте НЕВЕРОЯТНИ!!!!! Hug
и подред-Честита Баба Марта на всички!!!!!!!-макар и със закъснение:
Баба Марта прати вест,
ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС!
Да качим краката на бюрата
и да се чешем по главата....
бели, румени, засмени...
от божествен мързел днес опиянени!
След кафенцето горещо
иде време и за още нещо...
сандвич със кюфте
и много бири със мезе...!
Здраве, щастие и рози,
виното - във двойни дози.
Бурен секс във всички пози,
пожелаваме на Вас
Баба Марта, Пролетта и аз!
Честит 3-ти март! bg-
(връщам се назад, за да ви чета)
Слънчево настроение на всички!  bouquet

# 125
  • България
 Момичета, произвеждам палачинки. Да почерпя и вас. Заповядайте!

# 126
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!  bg

# 127
  • София
already stubborn, по принцип не смятам, че е редно да използваме подобни квалификации за децата. Всячески се старая да ги избягвам и за моите, и за чуждите. Трябва да гледаме на тях като личности със своите особености. Още повече, че на тази възраст са много чувствителни. Позволих си забележката към zuri, защото познавам добре и нея, и госпожицата Simple Smile.
Пошегувах се, разбрах те отлично още в предходния пост.. PeaceА и никога не се обръщам към деца така, особено пък чувствителни  пубертетки, по-скоро използвах майтапа като форма  на плавно преминаване  от темата за ръст и габарити към тази за отслабване..Тоест индиректно ви се представих като  мама от тежката категория, да не се срамувам казвайки го в прав текст.Дано не съм те засегнала обаче! Ама виж за палачинките съвсем директно ще се изкажа..Лигите ми потекоха дори и без снимки и както казах преди час , че няма да готвя, така може и да си сменя мнението.. hahaha
snow_bird , стихотворението твое дело ли е newsm78Напълни ми душата!   bouquet

# 128
Честит празник.  bouquet
Обичам сутрин да си направя кафе и да се върна в леглото и да си го пия с вас. Hug
Още не мога да усетя какво ми е настроението newsm78 ,но щом е празник,значи трябва да ми е празнично. Joy
Не се научих да правя палачинки и за това моля за допълнително Praynig
Хубав ден,момичета.

# 129
  • България
Специално за arween44

# 130
  • Sofia
Какво стихотворение само hahaha hahaha smile3508
София ти си жена мечта!!!

# 131
  • на майната си
Писах, писах и затрих всичко  Embarassed.
Честит празник на всички.
Искам да пожелая успех на амбициозните деца. На мен ми е болна тема, защото не мога да се справя с рибата у дома. И според мен децата трябва да се натискат за учебния материал и да им се дават насоки. Ако имат индикации за по-специални умениея - да се натискат и за допълнителни изяви. Моята принцеса е адски разсеяна и губи интерес по-бързо и от мен Simple Smile.
Сутринта пак яхнах метлата - още не отворила очи и се залепи за Дисни канала, от там на компа... 2-ри клас, а не съм я видяла да хване книга доброволно... четяла в занималнята, и не е като да няма пример - всяка вечер заспивам четейки, а по почивки тръгвам с един сак книги Simple Smile. Знам, че и аз имам вина, работата ми е на компютър и съм като сраснала се с него, но и всеки път обяснявам, че работя, не се забавлявам... Да не Ви надувам главите с мрънкане, но наистина се радвам като виждам и чувам за деца, които от рано имат осъзнати интереси.
Хубав и усмехнат ден от слънчев, но ветровит Пловдив. Зареждам си фотоапарата и тръгвам по улиците Simple Smile.

# 132
София,много благодаря ммммм вкусотия newsm51
Забравих да ви се похваля,денят вчера, мина без цигари,много съм доволна,е не съвсем де,димя с една дебела пура и съм и изяла накрайника,ма цигара НЕ.Записах се и в клуба на мацките дето ги отказват и те са голями сладурки.
И аз днес ще направя една дълга разходка с кучо из полето,трябва да почна все пак да го уча да ходи на кайшка.

# 133
  • Варна
Чао, принчипесси!
Завърнах се от Рим. Прекрасен, невероятен, очарователен! Още не мога да се освестя! Обещавам много снимки, ако ви се гледат! Сега бързам да се нарадвам на децата и слънчева Варна.
Честита Баба Марта! Да сте здрави, здрави, щастливи, щастливи!
Честит празник!
Не съм ви изчела, едва ли ще успея, извинявайте, ако звуча неадекватно!

# 134
  • Sofia
arween44 каква порода ти е кучо???
Гледала ли си  филма "Хачико"???
Ciao Bella Ментова !!!!

Общи условия

Активация на акаунт