НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 951
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Lady, тук е свекито,
.............................................
Днес с огромна мъка открих, че моя приятелка от детинство и съученичка от гимназията, която беше бременна като си направихме 20 годишнината от завършването, е родили детенцето си с Даун-синдром

Bobi, от първата част на поста ти се убедих, че свекито си е свеки във всяка точка на света! Mr. Green Все едно за мойта (бивша - Слава Богу!) си го писала!

А за втората част на поста ти - това вече е наистина много, много тъжно  Cry,..
Преди време попаднах на една тема в клюкарника за различния първи юни и се скъсах да рева!
Наистина не сме дорасли да приемаме различните!

Хайде сега - ти се усмихни, кажи на бебка от нас колко много ви обичаме и двете, и се успокой!
Всички негативни неща ги пускай да минават покрай теб!  Peace
  bouquet

# 106
Добре Wink ще се намествам да спинкаме, котето вече мърка в краката ми и остана и аз да се наместя, че гърба ме боли от това лежане, ама мълча! И ми свършва и батерията на телефона, та заспивам! Казах на бебка, че е много обичана от всичките ми близки същества и тя трябва да е доволно протегната сега, като гледам как ми криви корема!

Лека нощ,
да спите в кош,
да сънувате грош,
да живеете в разкош Wink

# 107
  • София
лека нощ Боби и лека нощ на малкото бобче!
Да сънувате розови сънища.

# 108
Сега се сетих че утре е 3 март. Ако искайте вярвайте, но между малкото неща които сме взели със себе си от Калгари е българското знаме. Ей сега ще го накача.

Честит Национален празник!

# 109
  • тъгата в мен

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!Да се поклоним пред паметта на  всички българи,които наистина са дали живота си за свободата на България.

# 110
Честит празник! bg

# 111
Честит национален празник! На всички българи желая да са по-борбени и да изградим едно общество, където ще има търпимост и поносимост, поглед в една посока - напред, а не да продължаваме да надничаме в канчето на другия...дано децата ни са по-добри и по-земни!

# 112
честит национален празник, момичета!
дано ни се случват повече поводи за национална гордост, защото напоследък си ги смучем от пръстите.
прекрасна слънчева сряда ви желая.
bobi40 , обади се на твоята приятелка и то съвсем нормално. значи не само да казваме "ние, българите не сме дорасли, не сме не знам си какво и т.н." и да се чудим дали така или онака. и аз съм българка, пък не се отъждествявам с това "ние българите" по този повод. значи хора с проблеми или без, са преди всичко хора. а проблемите ходят по хората и за това ги приемам нормално като човешка черта без да казвам "ох, бедната", "ох, горката", "ма как съдбата точно на теб" и др. от сорта. в крайна сметка самата аз, забременявайки на 34/35 години за първи път съм била в рисковата група на проблема на твоята съученичка.
а пък твоята съученичка, изолирайки се сама, сама се поставя в положение на по-различна или по-специална. със сигурност на улицата никой не я сочи с пръст и да вика "виж! виж!"
дано съм разбрана правилно! и ако притесненията ти да й се обадиш са такива, изобщо си ги избий! а пък, ако само този проблем е повод да й се обадиш, мисля, че също няма смисъл.

целувки на всички. напоследък не пиша често. нещо съм потънала в собствените си мисли, но пък ви чета редовно Heart Eyes

# 113
  • София
Добро утро!

сутрешното кафе ви чака

Честит празник патриотки. Да се гордеем с нашите герои, че сме българи!

# 114
  • България
Честит празник момичета!
Марго, благодаря за кафето Simple Smile!

# 115
  • София
bobi40 , обади се на твоята приятелка и то съвсем нормално. значи не само да казваме "ние, българите не сме дорасли, не сме не знам си какво и т.н." и да се чудим дали така или онака. и аз съм българка, пък не се отъждествявам с това "ние българите" по този повод. значи хора с проблеми или без, са преди всичко хора. а проблемите ходят по хората и за това ги приемам нормално като човешка черта без да казвам "ох, бедната", "ох, горката", "ма как съдбата точно на теб" и др. от сорта. в крайна сметка самата аз, забременявайки на 34/35 години за първи път съм била в рисковата група на проблема на твоята съученичка.
а пък твоята съученичка, изолирайки се сама, сама се поставя в положение на по-различна или по-специална. със сигурност на улицата никой не я сочи с пръст и да вика "виж! виж!"
дано съм разбрана правилно! и ако притесненията ти да й се обадиш са такива, изобщо си ги избий! а пък, ако само този проблем е повод да й се обадиш, мисля, че също няма смисъл.

1+  Peace

# 116
  • София
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Margaritavass, съвсем навреме, благодаря за кафето!

# 117
  • София

1+  Peace
+1  Peace

# 118
  • София
Честит Национален Празник и от мен!  bouquet
Lady-B, поздравления за инциативата да закачиш националния флаг!
Знаток, с добре дошла ще те поздравя от ролята на твоя колежка-пикла! Mr. GreenИ аз първоначално смятах като недорасла да си чета под прикритие свежите писания на мамите тук, ама не удържах и се появих на светло..  Crossing ArmsАма те всичките и по визия(от снимките), и по всичко  приличат на 30-годишни..!  bouquet
На всички момичета, имали повод да празнуват, пожелавам много здраве, щастие и усмивки!
По повод натискането в училищна възраст, и аз се присъединявам към изказалите се по-горе мами.Има много съвестни деца, които изобщо нямат нужда от подкана.Но като цяло , не е лошо човек от време на време да сръчква дребните и малко поотрасналите тийнове.. hahaha JoyАз учебен мателиал, освен този по математика, не следя..И то го правя, не за да контролирам,  а защото ми е кеф..Ама, слава Богу, с времето видях, че темите във форума са пълни с екземпляри като мен, склонни да губят от свободното си време  в решаване на задачки.. Wink

Grigori, успех на твоя младеж!  bouquet Със сигурност ще се справи, щом още от първи курс е заслужил място в отбора!Браво!
SofiaV,ако съотношението между ръст на родителка и дъщеря  е определящо за това, дали да наричаме пуберките пикли, аз още дълго с големите си габарити и ръст ще имам основания да го правя.. Mr. GreenКато заговорихме за габарити, виждам че масово спазвате някаква детоксикация..Тази диета с цел прочистване на организма  ли е само или има и редуциращ теглото ефект?Дайте някое линкче към въпросната тема, че имам належаща нужда от сваляне на много килца. Blush
Аз днес съм в гарнизонка до обяд, по-точно до ранния следобяд.Малките баба им ще ги заведе на рожден ден, който със сигурност ще се проточи, а каката е на курс до 3 часа.Ще мина без готвене, тъй като всички ще ядат навън! Crossing ArmsПринципно обичам да се проявявам в кухнята, но пък има дни , в които толкова ме мързи и подобна възможност да се отърва само ме радва! Wink
Желая и на вас хубав и мълзелив ден!Докато писателствах-цели 6 отговора..Завидна активност,момичета!

# 119
София68, не е само това поводи да я търся, тя не отговаря от 2 години близо на никого от компанията и не знаехме къде потунали и какво е станало, та се скри. Но ще се обадя, щом ме окуражавате! Аз случайно разбрах и хлъцнах, даже не съм казала на другите (че сме и разпилени по света и звучи адски тъпо да тръбя). Доколкото разбрах точно соченето по улиците я е свило в черупката и...смотана работа. Благодаря ви за съвета! (аз не съм искала да обобща "ние българите", а по-скоро инерцията на обществото и многото собствени проблеми според мен ни отдалечава от човещината и възпитанието, които смело твърдя съм срещала преди 20 години, но не и сега. Все по-рядко ще видиш мъж да даде ръка на жена като слиза от градския транспорт, може би е глупав пример де..)

Хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт