НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 948
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Ще се ходи пак на дискотекааа newsm44
Някоя от мацките в София да е за??????????Знам,че не сте по клубовете,но аз последният път чудесно се забавлявах.
Пак е Майкълско,да си кажа, Naughtyта се води ретро парти и е за петък.

Стискам всички палци,детенце ще се справи и ти ще се гордееш с него. Hug
Няма да закусвам този следобед,сложих край на гадните цигари и сега ще сложа и катинар на хладилника. Joy
Брей,голяма активация,не мога да си пусна поста. smile3501

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 15:16 от arween44

# 91
arween44  - кога ще ме водиш на ски!? Аз съм запалена скиорка, съпругът ми - още повече. А малкият ми син се качи за пръв път на ски на 2.5 г.  След като няколко години играх и учител и ски-влек едновременно, сега мога да се похваля с две чудесно пързалящи се деца( със собствен стил). Стената на Студенец я пускат без проблем, а Банско е любимият ни резорт. Но определено всички сме самоуки, и ни личи...

# 92
Важното е да се забавлявате,ние най често караме на Боровец,там има по силни писти а и са по дълги,лошото е че за децата са доста стръмни и не става да се спускате заедно./в смисъл ако са на 2,5 год./ JoyОбещавам Peace следващият сезон съм на ваше разположение,да сме живи и здрави до тогава. Hug

Тази зима ми се размина карането,по чисто финансови причини,дори детето не се е качило дори веднъж,всяка стотинка наливаме за лекарства и доктори,силно се надявам до година да не е така. Praynig
Аууу, как само дойде пък това,след поканата ми за парти hahaha,да се оправдая мъничко Embarassed винаги съм с колата,живея извън София.

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 15:37 от arween44

# 93
Момичета да стискате палци за малкия ми син,другата седмица е на международна студентска олимпиада по математика.Много съм щастлива от факта,че е  първи курс  и е избран в отбора.
bg fingerscrossed

Кога и моята малка дъщеря ще е студентка  Whistling

arween44   Hug

# 94
  • В светлината на слънцето
grigori, успех! Стискам палци, но съм сигурна, че ще се справи блестящо!  Peace

# 95
Стискам палци за математика на grigori!!! Ще успее, вярвай в успеха му!

Момичета от сутринта ви чета и рева, 17-те мига ме хвърлиха в спомени, дето не мислех, че ще си припомня...но то си трябва- така не забравяме от къде сме тръгнали и накъде вървим. Важното е да сме здраво стъпили на земята, да вървим уверено, да знаем какво искаме и да казваме на хората които обичаме често и многократно колко много ги обичаме, колко многонсме щастливи с тях! Да не забравяме родителите, а така и децата. Зная за себе си, че в деня, в който гушка малката ми дъщеря и до последния си дъх ще и казвам колко много я обичам, и винаги ще я прегръщам и целувам! Дано е по-дълго това време! А на моята мама винаги казвам "мамо, обичам те, благодаря!" и тя много се вълнува винаги!

# 96
bobi40, не ти е сега времето да четеш 17-те мига. Много е силна (и в красивите, и в драматичните неща), а на теб
 сега спокойствие ти трябва. Повече се глези, по-малко се товари  Hug

Предполагах, че ще ми се развикате, че настоявам за учене и занимания на рожбето. Радвам се, че не се оказах
права.

grigori, и от мен палцестискане за сина ти (още повече ми е колега Simple Smile ). Браво, огромно браво!

# 97
  • София
Грегори, браво на младежа! Ще му стискаме палци! Успех!
Айрин, аз съм за ретро парти. Но тази събота ще съм на работа и ще ми е трудно в петък да се вихря по клубове.
И аз утре ще се оплаквам от моята пикла, като Г. Д..И тя се е измързелила. Close Но сега бързам да излизам за състезанието. Ще се борим да детронираме отново традиционния победител.

# 98
  • България
grigori , стискам палци на младежа  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed!
arween44G.D. и аз съм в скиорската компания. Тази зима карахме няколко пъти на Банско, но на мен все ми е малко.
zuri, не наричай девойката пикла!  smile3513 Първо е нежно и чувствително създание и второ е по-висока от теб!  Joy

Относно ученето - напълно съм съгласна с останалите. Преди време бях писала в една друга тема какъв е моят подход по въпроса. Не следя учебния процес в детайли, защото това не е мое задължение, но стриктно следя крайния резултат като индикация на състоянието. В момента ми е малко по-трудно, тъй като девойката няма бележник, но ако има нещо обезпокоително ни изпращат писма. Тя все още си споделя емоциите с мен, така че претендирам да съм информирана за основните неща. В мой плюс е и нейната амбиция, но от догодина и №2 се впуска активно в училището и не знам с него какво ми предстои  newsm78. Мисля, че ще се справя Simple Smile.

# 99
Момичета, тази вечер ви казвам само наздраве! Ще ви чета утре. Приятна вечер и хубави емоции!

# 100
  • тъгата в мен
Григори,още едни стиснати палчета за наследството! Peace
..Нинджата ми вече втори сън сънува и на мен ми е най-рахат в тези часове.Благоверният се е разположил в неговата одая и си чопли нещо по хобито си.Аз трябва да запрятам ръкави за великденските яйца...но още не мога да се отърся от мартениците Joy

# 101
  • София
Кога и моята малка дъщеря ще е студентка  Whistling
arween44   Hug
Всичко по реда си Знаток - първо голямата кака!   Mr. Green

Момичета, утре не сме на работа, а аз чак след обяд се осъзнах, че имам почивен ден!  ooooh!
Затова пък вече имам програма:ще посетя изложението Флора-Пролет в НДК! И после,..  ще се обадя на един приятел  Heart Eyes,. за кафе,.. .

И да ви кажа - закачих българското знаме на прозореца, който гледа към булеварда!  Peace 

arween44, благодаря за поканата! Аз харесвам Майкъл, но майка ми го обожава! Разкажи повече ,.. с резервации ли е? Куверт?

Bobi, темата 17 мига е сериозно четиво,.. и ревливо,.. и усмихнато..и най-важно - много истинско!
Радвам се че писа! Simple Smile (а свекитУ при теб ли е,..?)

# 102
Ако розите от домат - мои са!
grigori , стискам палци на младежа  

Опитът ми показва , че само с натискане не става. Всъщност много е индивидуално , ако е детето е своенравно и иант , какъвто е гелимият ми син - не мога да натискам.
Единствено да насоча излишнта енергия в правилна насока.
А малкия и да го насочвам , той толкова труд полага, че ми дожалява

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 23:34 от Aнн@

# 103
  • София
grigori- стискам палци на ръце и на крака. И аз много се гордея с всяко наше дете. Важното е че е избран, пък каквото сабя покаже.
Лейди - толкова романтично звучи това кафе с приятел...да си изкараш стрхотно и да разкажеш мъничко.
Боби - не прекалявай със сълзите, сега трябва само да се усмихваш, заради бебето. И съм сигурна, че веднъж като го прегърнеш, никога повече няма да го пуснеш.Аз на моята дъщеря винаги и казвам - и като ме е ядосала и като не е - " ... можеш да разбиеш сърцето ми, можеш да ме нараниш или убиеш, но никога, ама никога не можеш да ме накараш да спра да те обичам..."
Ските - така и не ми станаха стрст - мразя всичко студено, мокро и въобще зимата. Лъв съм, моята планета е слънцето и топлината, светлината и блясъка ме правят щастлива. Искам цяла година 25 градуса, море/океан и това е.

# 104
Lady, тук е свекито, няма да ви занимавам с глупости ... Даде списък с имена, скараха се със сина си по поводи, дето можеше да се преглътнат, днес се скъса от яд, че не може да изглади сложните ризи на мъжа ми както аз ги гладя ... аз си трая, само се моля да не ми изгори нещо, опитва се фурната да ми съсипе, върти копчетата като луда, надписите на английски я дразнят...какво да ви кажа, имам занимавка - по-добре да чета 17 мига, отколкото да и се връзвам на напътствията кое как се прави ПРавилно, не като мен... Но спирам, прави сте - ще чета по-натам, ще си събера акъла един ден и ще пиша!
Днес с огромна мъка открих, че моя приятелка от детинство и съученичка от гимназията, която беше бременна като си направихме 20 годишнината от завършването, е родили детенцето си с Даун-синдром, правили са вече сърдечна операция и не контактува с никой от бившите съученици (останали в БГ) заради страха от неразбирането на това състояние на детенцето и вероятно. Не зная как ще реагира ако и се обадя, мъчно ми е, а разбирам тревогите и, също и трагичността на ситуацията. Обществото ни е много неузряло за тези проблеми...такива сме лоши, че хората с "различни" деца лесно се отчайват и децата са много отблъснати. Колко жалка история!
Съжалявам, че ви занимавам и с това, много ми се иска да и дам подкрепата си, не зная обаче дали няма да се притесни и затвори..

Общи условия

Активация на акаунт