НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 942
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Лейди - прекрасна тема, прекрасно оформление, ти наистина си невероятна във всяко начинание.
GD - няма "дано" - ще успееш. Казвам ти го съвсем отговорно. Като начало - никога не спирай да го подтикваш, контролираш и дори леко натискаш, още повече, че той самият иска да ходи на курс.
Дали има смисъл - въобще не го подлагай на съмнение, естествено че има, независимо в коя сфера, детето трябва да тръгне в някаква посока. Няма да се провали на изпитите при предварителна подготовка. И въобще да не ти пука за учителите, какво мислят за теб, когато Ви приемат и се махнете оттам ще ме разбереш.

Елица - утре съм на разположение Simple Smile

Знаток, Знаток - къде беше до досега. Не си ли чувала, че след 40 започва обратното броене, така че повечето сме на 30 и няколко, а имаме и по-млади Laughing Laughing Laughing

Времето - отвратително. Толкова е подтискащо. Затова единственото решение е довечера чаша червено сухо вино и подаръкът на София (но има надпис върху него - само за гледане...)

# 76
  • да има едно лесно - на мотора
Боби40, драсни редче , че като за чета за урагана във Франция  Tired Дано всичко при теб е наред  Praynig

# 77
  • тъгата в мен
Отвратително време?Чудно е за такива като мен,дето работят предимно върху себе си Joy В момента приключвам с хапването на едното крайче от поредното хлебче-моя измишльотина.Книжката от нощното шкафче ми намига лекинко с лявото оче,което означава само едно. Wink
Рак-пустинник,ако прескочиш с мотора към Бургас ...  superuu
Ментова да не пристана в 'талянско?

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 13:48 от сврачето

# 78
G.D., като майка на пораснала дъщеря, напълно се присъединявам към мненията на останалите форумки, че контрол трябва да има, трябва им се дава свобода на децата, но трябва и да си знаят  отговорностите, а нашата роля е да им показваме пътя. Аз се старая да бъда убедителна и да чертая перспективи, когато искам да я мобилизирам и да я изтръгна от тийнейджърската инертност, която я обзема понякога. Рядко прибягвам до забрани или строги ограничения, но и те са метод, пък бил той и краен. В момента съм й поставила едномесечен "изпитателен срок" и тъй като знае, че мога да бъда безкомпромисна, когато се налага, да видите само промяна - и в поведение, и в отношение - абе във всичко, но защо трябваше да се стига до тук??? И тя самата няма отговор. Истината е, че децата ни растат без мотивация и ценностна система. Те не знаят какво искат да направят със себе си, с живота си. И ние не трябва да им позволяваме да се самосъсипват. Оставим ли ги на самотек - край! Просто не се знае как ще се подхлъзнат, а и какви ли упреци ще изсипят върху нас след години, че не сме им посочили верния път. Лично за себе си съм отчела доста грешки, които допуснах с възпитанието на първата си дъщеря, които твърдо съм решила да коригирам с малката, която скоро ще се роди.
Раче, и аз съм относително нова, но наистина ми се иска да си направим среща, а и grigori в петък ще е във Варна...

# 79
Цитат
Истината е, че децата ни растат без мотивация и ценностна система. Те не знаят какво искат да направят със себе си, с живота си. И ние не трябва да им позволяваме да се самосъсипват. Оставим ли ги на самотек - край! Просто не се знае как ще се подхлъзнат, а и какви ли упреци ще изсипят върху нас след години, че не сме им посочили верния път.
Абсолютно съм съгласна!

# 80
Момичета да стискате палци за малкия ми син,другата седмица е на международна студентска олимпиада по математика.Много съм щастлива от факта,че е  първи курс  и е избран в отбора.

# 81
 newsm74 БРАВО!!! Щастлива мама! Ще стискаме палци и още как grigori! Много се радвам на амбициозни и упорити деца. smile3529

# 82
И на мен ми се иска срещичка. В четвъртък ще си отспивам заради двете безсънни нощи в пътуване, но в петък по някое време поне за малко ще е хубаво  Grinning
grigori , разбира се, че ще стискаме  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 83
  • София
Момичета да стискате палци за малкия ми син,другата седмица е на международна студентска олимпиада по математика.Много съм щастлива от факта,че е  първи курс  и е избран в отбора.
БРАВО!
 bg
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 22:18 от Lady-B

# 84
Григори, знаеш, с теб съм! Ще успее младежа - както всички тук, които са се радвали на толкова много подкрепа!! newsm10 newsm10

# 85
  • да има едно лесно - на мотора
БРАВО на момчето !  Браво и на мама  Peace Ще стискам палци 

# 86
  • Sofia
Момичета да стискате палци за малкия ми син,другата седмица е на международна студентска олимпиада по математика.Много съм щастлива от факта,че е  първи курс  и е избран в отбора.
БРАВО!
 bg
bg Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 87
# 88
За мен ягодката.

# 89

Ауу, прекрасна е! За ядене ли е?  Wink
Точно вчера гледах една тема тук "Да украсим храната с храна". Напълниха ми се очите.

Общи условия

Активация на акаунт