НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 914
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • В светлината на слънцето
Ауууу, колко пожелания само... Много сте мили, момичета и много си ви обичкам всичките  Hug Hug Hug
Хайде сега да разваля стройните фигури и да предизвикам поредното слюноотделяне в темата. Mr. Green Черпня за рожденичката.

# 706
Уауу, каква торта!!!  Heart Eyes Точно в тоновете на оптимизма, на настъпващата пролет и безкрайно изкусителна.. Мигам и вземам парченце! Да ти е сладко детенцето като тортичката  Hug

# 707
Аз ще си взема само от украсата,че съм на диета.Още веднъж  много здраве на малката госпожица

# 708
  • София
lulumba, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕДИ!
Да е здрава, щастлива и много да те радва!

bdbaloni newsm44

Аз, понеже не съм на диета, ще ви оставя само цветчетата на тортата! Mr. Green

# 709
  • Sofia
Лейди като се има впредвид манекенските ти размери , къде смяташ да я сложиш тази красива торта без листенцата ???

# 710
  • България
lulumba , да ти е жива и здрава Теодора! Желая й много късмет и слънчево детство!  nbirthday

# 711
  • София
Лейди като се има впредвид манекенските ти размери , къде смяташ да я сложиш тази красива торта без листенцата ???
hahaha Ми ще дам и на теб! С твоите 40 (и малко) килца имаш нужда!

Lulumba, а снимки ще ни покажеш ли?
Това се отнася и за всички!  Hug Празници, купони един след друг, а аз пък искам и фотоси да видя! Flutter

# 712
  • В светлината на слънцето
Снимки довечера, или по-скоро утре, защото като се приберем след клубчето, ще има големи емоции, съответно късно заспиване. Та по-скоро утре. Heart Eyes

# 713
Лолумба,честит празник!Сподели след купона какво,що и т.н.Блазя ти - две рибки!

# 714
  • София
Честит рожден ден на малката Теди!
да е жива и здрава принцесата и да радва мама и татко!  bouquet
Тортата е страхотна! тази ли избрахте за тържеството?

Синьо лято съчувствам ти за загубата. Кураж! Сега имаш много важна мисия! Стискам палци за избор на болница и леко раждане!
Лъчиста и на теб , стискам палци и скорошно и успешно решаване на проблемите!

# 715
Ей, това разправия с документи след кражба, е по-голямата неприятност от двете! Tired Днес отвисяхме от 12 до 16.30 в КАТ като преди това ходихме до Централния офис на Лев инс за дубликат на застраховките, че само от там можело да ги издадат! А движението из центъра е ад, както знаете. От КАТ до Хиподрума и обратно... ooooh!
Точно днес обаче, работели само бързи книжки, които стават за 20 минути, ама пък издаването им струва 44 лв. Виж ти! Как пък го уцелихме днес, а? Mr. Green Отгоре на всичкото след 29-ти март започвала смяна на шофьорските книжки с нови модели и ако я издадат днес ще важи 13 дни Shocked и после трябва нова. как пък не, каза ММ Crossing Arms ще си карам с бележката от полицията до 29-ти и тогава ще си извадя новата книжка по нормална тарифа (20 и няколко лв). Сменихме и регистрационните табели, защото когато писахме в 7-мо районно веднага след кражбата имаше едно семейство (и те за нещо пишеха) на които така след кражба на документи им откраднали и колата месец след това с откраднатите документи и така и не я намерили повече... Ох, малко остана и приключва всичко. Ще му сложа вече чантата на врата на мъжа ми, че половината вина си е негова.

lulumba, още веднъж целувки за принцеската и да се похвали после с подаръците Wink Весела вечер! Hug

# 716
  • София
Бижу,  Hug наистина е ужасно!

И аз чух нещо за новите документи,.. но ми мина покрай ушите Mr. Green
Моите са до Ноември и сега няма да се главоблъскам! Naughty

# 717
lulumba, да ти е жива и здрава принцесата!!

Според мен нашата здравна система в повечето отношениа е още в соца - всеки плаща според възможностите и ползва според нуждите си. Циганите ниамат и не плащат ама какви нужди имат еле от аг и родилни отделениа....
Докато ниамаме никакъв избор на здравна каса, тип пакет здравно осигур. и т.н. винаги всички ще се ползваме еднакво от наличната база, коиато пък е майка плаче..

Как може пък да тежи ниакоиа от вас 40 и кг и да не иа е срам hahaha!! Боже, боже а аз с мойте 60 закъде съм тръгнала  smile3533?! 
 И изобщо никой под 60кг да не обиавиава колко тежи smile3513!!

# 718
Малко повод за национална гордост -  за втора поредна година българка печели литературния конкурс за непрофесионални автори на международната организация "Форум на жените от Средиземноморието", който се провежда всяка година в Марсилия. Споделям го с вас, защото виждам, че сме се събрали търсещи и четящи хора и сигурно не съм единствената, която чете сп."Ние, жените", където се публикуват разказите по действителни случки, а те наистина си струват да бъдат прочетени. За информация на тези от вас, които пишат, новата тема е "Изгнания" и крайния срок за предаване на разказите е 31.07.2010 г.  Peace

# 719
Българките са велики!Това е един от случайте,в който се гордея,че съм българка!Искам да има повече !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт