НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 932
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
 smile3525 welcome Baci

lulumba Честит Рожден Ден на съкровището ти, много здраве  и много любов нека има винаги.

Вие знаете ли че ЧРД всъщност  означава и това: Чичо Руча Джанка hahaha

А пък за срещите , време е да си спретнем и ние една среща от тази тема ,Лейди със сигурност ще се заеме с организацията ,тя е голям сладур ,вече си има и секретарка Joy

# 661
  • България

Момичета, срещите на осмокласните майки се превърнаха в традиция!
Това е 4-тата ни среща от 09'2009г!
Всички майки са чудесни! Толкова позитивни! Толкова чаровни!
Много им се радвам на всички! Hug

И ние ти се радваме, обаче почваш да забравяш  hahaha. Срещата не е 4та, а 5та . Четири в София и една за кукерския празник в Перник  smile3534

# 662
  • София
Лулумба, да ти е жив и здрав рожденика! Весел празник!
Добре дошла на Baci!
Гспожицата ми е бъгнала бдс стандарта и се измъ4вам #2gunfire
. ще гледам да го оправя
и да се включа

# 663
Привет!
На всички с рожденици - да са ви живи и здрави, много късмет и любов да носят в дома ви!

И за всички вас

Едва ли сте усетили липсата ми Simple Smile Боледувахме. Уж аз съм оправяне, ама не съвсем.
Ще почакам да намалее опашката при Ели, та тогава ще се записвам за рисуваните красоти.
baci, привет!
grigori, поздравления за сина ти!

# 664
  • София
Baci , добре си дошла!  Hug

Клер, споко! Като се организираме ще има тук официално съобщение!

Sofia V, веднага си поправих поста Blush
Аз броя само тези, на които аз съм успяла да дойда! hahaha
А за Пернишката, .. много ме е яд, че не можах да се класирам! Confused

Асса, съвсем да се оправите и то скоро!

G.D.,  давам на моя син витамини - от есента, после пауза и в ранна пролет - пак. Преди Мултисаностол, сега - Centrum
Аз пия също едни комбинирани и от време на време - някой китайски илач!  Mr. Green

# 665
baci, добре дошла Hug!

lulumba , честит ти рожденик!!!Да ти е жив и здрав!Винаги заедно и винаги влюбени!

Асса , къде се изгуби?

Кога ще се срещаме в Софиа??Щото ако се пинкаме ще дойде време за бира и цаца и тогаз кой ще бие път до Софето?

# 666
  • София
Вчера ходих на закриването на Кинопанорамата. Първо беше награждаването. Водещият се опитваше да го раздвижи с някакъв плосък хумор, дълго и досадно #Crazy. А можеха да пуснат откъси от наградените филми. Последва награждаване на зрителите. Странно при тегленето на голямата награда - 2 двупосочни билета до избрана дестинация, теглещият беше с гръб към публиката и скриваше купата и изтегли една госпожа от 1-вия ред. А за останалите дребнички награди не се яви никой да си ги получи.  Twisted Evil
За капак беше представена унгарска група. Изпълниха няколко песни - прилично, но публиката беше вече отегчена и взе да подвиква да пуснат филма. Доста конфузна ситуация. Организаторите естествено не отреагираха веднага да променят програмата и да пуснат филма #2gunfire
Филмът - "Ана Каренина" - не е моят филм Sad. Не можа да ме грабне и развълнува. Хареса ми подбора на актьорите. Ана - зряла, топла и очарователна. Кити - изящна с големи очи. Вронски - много приличаше на Фреди.

# 667
  • България
Щото ако се пинкаме ще дойде време за бира и цаца и тогаз кой ще бие път до Софето?

Не се притеснявай, ако вие не можете, ние ще се довлечем до Варна!  hahaha

# 668
Момичета, не мога да се сдържа и да не споделя с вас поредната си чуденка в каква държава живеем! ooooh! Днес реших да проверя в две варненски болници какво е нужно да направя и да нося със себе си, когато дойде момента да се роди беба. Останах потресена от това, което чух и видях в АГ Варна! Shocked От информация ме изпратиха в стая, в която трябваше да получа списък с необходимите неща, който списък изглежда така:

Извинявам се за големината, но не успях да го направя по-малък. Няма да коментирам, че "дамата", която ми подаде листчето даже не вдигна поглед от вестника, в който  се беше задълбочила, дума не обели, разрови се в една кутия от обувки  и извади от там въпросния списък. ooooh! Освен написаното от информация устно ми обясниха, че трябва да нося поне 2 нощници и всичко, което трябва за обличане на бебето, както и да си приготвя 700 лв., ако искам да раждам нормално. От всичко това нищо не ми стана ясно, тотално се обърках и не съобразих да попитам в крайна сметка дали е нужно да си заведа и акушерка с мен или сама ще си  асистирам - то така или иначе трябва да си набавя всички консумативи... newsm78 newsm78 newsm78

# 669
verano azul, нямам думи! #Crazy

# 670
Леле, и мен ме втрещи. Има ли още такива неща, мислех честно, че нещо се е променило в тази държава! Може ли във морската столица да има още такива списъци с консумативи, корупция и безхаберие! Това са децата на България, м....а му стара! Сори, но много се газирах! Ох ще се спра, че ми се заклещи буца в гърлото от яд!

# 671
  • София
Синьо лято, това е ужасно! #2gunfire
А в другата болница как беше? И там ли цари същото безхаберие относно правата ни като потребители? #Cussing out
Дано поне обслужването да е на някакво прилично ниво!

# 672
verano azul , a d-ра в цената ли е или 700,00 само за предоставената база Joy?
То никак не е смешно ама.... За АГ ниамам инфо, но в Окръжна приателка роди преди 3 дена и е супердоволна, друга преди 3м, също..Аз също останах доволна навремето.
Вчера като говорихме по телефона  ми каза, че е платила по ценоразпис само такса за избор на лекар, който да иа оперира.

SofiaV , тъй де! Вие ще дойдете  така или иначе, ама моиата разходка до столицата ще отиде на кино ако ниама среща Crossing Arms.

# 673
Сори, но много се газирах! Ох ще се спра, че ми се заклещи буца в гърлото от яд!

Да не е парче от тоблерона Joy?

# 674
  • България
verano azul , в частна клиника май ще ти излезе по-евтино....
chanel 5 , ти ела пък ние ще се съберем и в София Wink...

Общи условия

Активация на акаунт